פורסם 2005 במרץ 820 שנים הוא לא מצחיק בגלל הבדיחות שלו,הוא מצחיק בגלל איך שהוא נראה ואיך שהוא מחכה את הציפור, צחקתי כמה מכוער הוא כשהוא עושה את זה.
פורסם 2005 במרץ 820 שנים הקטע עם היומולדת מתוחכם לאללה!בקאמל אתה נשאר להופיע כל עוד מוחאים לך כפיים, אז הוא מצא דרך לגרום לכולם למחוא כפיים כל הזמן ;D
פורסם 2005 במרץ 820 שנים הייתי בהופעה של שחר חסון ביחד עם להקת הפליזהיה ענק הבן אדם הזה הזוי בצורה מטורפת!אחת ההופעות הכי שולטות שהייתי בהן
פורסם 2005 במרץ 820 שנים הכי אהבתי את יוסי טרבלוסיוסי טרבלוס?http://img144.exs.cx/img144/7035/img09873xb.jpgאה כן,ממקור יודעי דבר, אמא של שחר חסון אמרה לו שהוא לא היה טוב ביום טוב.את האמת, הוא יותר תותח... :-)
פורסם 2005 במרץ 820 שנים שעתיים הייתי עכשיו מול המסך,וראיתי את כלללל יומטוב,היה חלש,והקטע עם היומולדת היה דבילי אבל הטמטום שלו מצחיק ;D
פורסם 2005 במרץ 820 שנים אנשים אתם חייבים דחוף ליראות אדי מרפיאנשים פה פשוט לא יודעים מזה סטנדאפ. תורידו(נדמה לי שכבר אין על זה זכויות) בדחיפות את raw ואת delirious
פורסם 2005 במרץ 920 שנים שחר חסון הערס הזה הוא כזה לא מצחיק ! אבל ברמות... איך בכלל צוחקים מהחרא שלו ?
פורסם 2005 במרץ 920 שנים שחר חסון פשוט הסטנדאפיסט מספר 1 בארץ. אין יותר טוב ממנו בלעמוד על במה ופשוט להצחיק. בנשף סיום תיכון שלנו הוא הופיע ושחט את כל השכבה מצחוק. הוא אמנם דופק אותן בדיחות כבר שלוש שנים (90 אחוז מהבדיחות ביומטוב הוא סיפר גם בנשף) אבל הוא מספר אותן בצורה כל כך טובה שזה מצחיק כל פעם מחדש.הבדיחות שלו על רוסים מספר 1 בארץ.וירון ברלד מפגר, נכה, מכוער, הבדיחות שלו כל כך לא מצחיקות שזה עצוב+הבדיחות שהוא סיפר ביומטוב זה כל מה שיש לו. ראיתי אותו כמה פעמים בטלוזיה, פעם אחת ביומטוב ופעם אחת באיזה מועדון שהייתי והוא לא החליף בדיחה. כל הזמן עם היומולדת המפגר שלו והריבועים בבטן המגעילה שלו. מה שכן, החיקוי שלו של היונה זה אחד החיקויים היותר מצחיקים שקיימים...
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.