עבור לתוכן

אני רוצה לקנות מצלמה דיגיטאלית אפשר עזרה בבקשה

Featured Replies

פורסם

מה חשוב שיהיה במצלמה:

5MP

בכל הזומים למיניהם אני לא מבין כל כך מה ההבדל בין זום אופטי לדיגיטלי ואיזה זום נחשב טוב?

שלא תהיה גדולה מדי

אמממ שתהיה איכותית...

שתהיה אפשרות לשים לפחות 512MB זיכרון.

ועל מה עוד צריך להיסתכל במצלמה?

זהו עכשיו אם אפשר איזה דגם מומלץ שעונה על הדרישות?:\

תודה מראש

פורסם
  • מחבר

שכחתי התקציב הוא +-1600 שקל

פורסם

אתה יכול לקנות את ה-Canon A95 ב-1667 ש"ח, ולהוסיף כרטיס זיכרון 512MB ב-238 ש"ח.

אל תשכח לרכוש מטען וסוללות ב-170 ש"ח (מטען + 4 סוללות AA 2300).

סה"כ יוצא לך כ-2100, מעל לתקציב אבל אתה לא תקנה מצלמה שהיא 5MP באיכות כזאת בפחות מחיר.

אם אתה מעוניין ב-4MP, אתה יכול לקנות את ה-A85 בכ-1200 ש"ח ועם הכ.זיכרון ומטען+סוללות להגיע לתקציב שלך (1600+\-)

פורסם

ההצעה של CHEVY היא מעולה. הייתי ממליץ לך לבדוק A95 משומשת או מחודשת ואם היא לא תמצא חן בעינייך אז לקנות את ה-A85 כמו שהוא אמר.

פורסם

מעוניין להכנס לת'ארד עם בקשה להמלצה מסויימת, גם לי יש 1600 + - ואני הייתי רוצה לקנות מצלמה דיגטלית שתשרת אותי

נאמנה, אני משתמש חובבן, מעוניין לצלם באיכות, לראות את התמונות על המסך ולפתח את חלקם, גם להדפיס כמה על A4,

המצלמה שאתם המלצתם היא A85 שכרגע היא הראשונה ברשימה אצלי אבל למה אתם ממליצים רק על CANON?

אתם רוצים להגיד לי שהמצלמות של HP לא מספיק טובות? כי אני ראיתי תמונות מHP והם נראות מצויין, ומה גם שהמצלמה

עצמה נראית יותר מסיבית ופחות שבירה ועדינה כמו הCANON.

פורסם

אתם רוצים להגיד לי שהמצלמות של HP לא מספיק טובות?

בפירוש כן, מצלמות HP פחות טובות.

פורסם

הייתי ממליץ גם על Z10/20.

פורסם
  • מחבר

מה זה Z10\20 איזה חברה?

וחשבתי האמת על A95 היא באמת נראת פצצה

מישהו יכול לענות לי בקשר לזומים למינהם זה באמת מעניין אותי

פורסם

של konica minolta.

פורסם

מישהו יכול לענות לי בקשר לזומים למינהם זה באמת מעניין אותי

כן.

זום אופטי, זה זום אמיתי, שהעדשה עושה. זום דיגיטלי, אם אפשר לקרוא לזה זום בכלל, מגדיל את התמונה בצורה דיגיטלית ומאוד גרועה, ומה שיוצא לך בסוף זה סלט פיקסלים לא ברור. עדיף כבר לצלם בזום אופטי מקסימלי, ולהגדיל במחשב בדרכים יותר טובות.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים