עבור לתוכן

תוצאה מוזרה ביותר ב 3dmark05 עם 6800 אולטרה וקרור מיים ...?

Featured Replies

פורסם

אז כך נכון לעכשיו אני משתמש בדרייבר 75.90 עם אתם ביאם לשאול עם מחקתי את הכול כמו שצירך עם התוכנות למחיקה למינהם וכו וכו לפני שהתקנתי את הדריבר הנוכחי אז התשובה היא לא כאילו עשיתי רק עידכון דריבר והסיבה שאין כוח וגם כך אני מיתכוון לעשות פירמוט....

דבר שני מישום מה התוצאות שלי לא ניראות לי בכלל.. אז מישהו יכול לעזור..

אז עכשיו אני מישתמש בקרור של זלמן עם בלוק קרור של דנגר דן  וכול זה רק לכרטיס מסך...

מפרט..

6800 אולטרה של אלברטון

ליבה 480!!!!!

זיכרון 1300!!!!

ודגש גדולל לזה הגעתי עם האוברקלוק של הדרייבר כאילו בלי כול הטוייקים למינהם שאפשר לעשות עם ריבהטיונר וכו וכו  רק לידע כללי לפני הקרור מיים הדריבר אחרי ליבה של 450 וזיכרנות של 1200 הייה עולה לי הודעה של שגיאה ועכשיו עם הקרור מיים הוא נותן לי שגיאה רק אחרי התוצאה הזאת.. (ואני מיתכוון לראות לכמה אני יגיע עם הריבהטיונר..)

בכול מקרה הרצתי 3dmark05

וזה מה שיצא...

לדעתי זאת תוצאה מגוחכת ביותר אולי מישהו יכול לעזור??

תודה..

[attachment deleted by admin - 90 dayss]

פורסם
  • מחבר

חברה מה קורה עם עזרה? :xyxthumbs: :xyxthumbs: :xyxthumbs:

פורסם

תנסה דריבר 71XX

תנסה להפעיל את ה3DMARK במצב בטוח ואם לא עובד אז תוציא את כל הויאים מה MSCONFIG ותפעיל ...

פורסם

תנסה  דריבר 71XX

תנסה להפעיל את ה3DMARK במצב בטוח

אין הוא בדיוק יעשה זאת? ::)

פורסם
  • מחבר

אוקיי אני ינסה...

עכשיו שאלה נוספת לכמה בערך אני אמור להוציא עם 480 ליבה ו1300 זיכרונות ?

כמו כן תוכל להביא לי לינק לאתר של orb אני מכיר את האתר רק אני לא מצליח להיכנס לחלק שמריאם תוצאות של כול האנשים לפי סוג כרטיס וכו וכו אז עם תוכל להביא לי לינק ישיר אני יסמך כמו כן כבר הגעתי ל500 ליבה.!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! אני פשוט מוריד משהו שנאי לא יכול להפריע באצמע אז רק מחר אני ידע כמה אני יוציא... ועם השאלה תהיהי עם יש הפרעות אז איןן.. טמפרטורה ב500 ליבה היא 40 מעלות במנוחה ו48 בעומס.. גם טוב לא?

פורסם
  • מחבר

אוקיי טוב ניסתי הכולל ואין שום שינוי...

גם עם נאי מחליף דריברים עדיין התוצאה נישארת פלוס מינוס דומה הכוונה אולי 20-30 נקודות הפרש לא כזה רציני..

אתם בטוחים שהייתי צריך לקבל יותר ממה שקיבלתי?

עכשיו העגתי עם הזיכרון ל1380 וקיבלתי עכשיו 6361 נקודות..

אז מה התוצאה טובה או שבאמת משהו לא הולך פה??

נ.ב

עוד שאלה בקשה..

שאני ב 480 ליבה ו1380 זיכרונות הטמפרטורה שלי היא 42 מעלות ליבה ו29 מעלות טמפרטורה מקיפה.. וזה במנוחה ואילו במאמץ הליבה עולה ל48 והטמפרטורה מקיפה עולה ל33 בערך..

בכול מקהר לפני הקרור מיים הטמפרטורה היתה במנוחה בסביבות 53 מעלות ואז הצלחתי להגיע ל460 ליבה ועכשיו עם אני עובר את ה490 ליבה בערך אז מתחיל להופיע כמה נקודות אפשר לדעת מה קורה פה? כי הקרור זאת לא הבעייה אז מה כן הבעייה? ולידע כללי אני עובד ב1.5 מתח לליבה למרות שאני מחפש בדחיפות ביוס שנותן 1.6 אבל אני לא מוצא...

תודה..

[attachment deleted by admin - 90 dayss]

פורסם

כמה עלה לך הבלוק ומהיכן קנית?

פורסם
  • מחבר

עלה לי 300 שקל וקניתי מהאתר של דנגר דן ישירות..

אולי תוכל לעזור לי עם כמה תשובות?

או מישהו אחר?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים