עבור לתוכן

אני בטראומה-זה מה שקורה כשמחפשים עבודה >: הסיפור המלא

Featured Replies

פורסם

זוכרים שחיפשתי\מחפש עבודה!

אבא שלי מכיר איזה חבר שיש לו בישוב שלנו מין מסעדה\מקום מלוכלך שכל הילדים הקטנים אוכלים בוא...

בקיצור באתי אליו איזה אתמול וביקשתי לעבוד והוא אמר לי שאני יעבוד על הקייטנות-כלומר, תעזור להכין את האוכל בשבילם, תגיש להם ותנקה אחרי שהם אוכלים-תבוא ב-11 בבוקר ותסיים עד 2 בצהריים... 2 good to b true?

u beat

:nono:

עזבו שכר מינימום :-X

עזבו שנשארתי שם עד 5 כדי לשטוף את הריצפה של כל האולם :-/

עזבו שהם מכינים את האוכל בסירים חלודים :P

עזבו שמישום מה איך שהוא תמיד צעקו עלי ::)

עזבו שאחרי שהקייטנה הלכה אני ועוד בחור סידרנו ובאותו זמן כל הטבחים והאנשים האחרים אכלו >:(

עזבו שהם גמרו לנו את כל האוכל ונשארו לנו רק שני שניצלים קרים :-[

עזבו שהתייחסו אלי כמו ילד בן שלוש (תזיז את הארגז מפה לפה-בסדר?) (קבל כף שטות) :pissed:

עזבו שכאשר מי שסידר לי את העבודה שאל אותי איך אני מסתדר-המנהל עבודה השמן אמר לו כמה הוא שמח ממני וכמה אכלתי טוב :la:

עזבו שאפילו פעם אחת לא אמרו לי תודה או בבקשה :boid:

עזבו את כל זה (ועוד ממש הרבה שאני לא יפרט כי זה כבר ממש להתבכיין כמו שעבדתי 7 שעות במקום 3) :tomato:

הם לקחו אותי יחד עם איזה ערבי אחד (כשנכנסתי למכונית לא היה מקום למפתח ורק חוטים כאלה שאיתם מדליקים את המכונית) בשביל לגנוב פחים מהמחסני מ.ל.ח (מאגרים לשאת חרום) של המועצה!!!!!!!!!!!!!!

אז אתם יודעים מה אמרתי להם? (טוב כלום כי ממש הלכתי הכי מהר שיכלתי שלא יסנג'רו אותי עוד)

אבל אתם יודעים מה אני הולך להגיד להם

:hi:

פורסם
:lol: :lol: :lol: :lol:
פורסם

מה, אתה הולך להגיד הם ש:

!@#$%$#$#%*%^%#*^$%@#@*^&$%$@%&^$%$#^*

ואח"כ ש:

!$%&$$&%^#%$*&^%^#&^$#&^^%*$^%%&^*%

ולסיום ש:

!@*^%^#%#$!*%$#%$%#%$#*^$%$#%^$&

ולסיום סיומת ש:

%$#%)^$#&^%^$*%&^)^%$^$*^%$*$^%

ואחרון אחרון חביב ש:

$+(%&^%$^#&(%^^(()_**%&^#&

????

תגיד להם בדיוק ההפך!

;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D

פורסם

הם לקחו אותי יחד עם איזה ערבי אחד (כשנכנסתי למכונית לא היה מקום למפתח ורק חוטים כאלה שאיתם מדליקים את המכונית) בשביל לגנוב פחים מהמחסני מ.ל.ח (מאגרים לשאת חרום) של המועצה!!!!!!!!!!!!!!

LOLOLOLOL

יואב אני יושב פה ונקררררע מצחוק. זיינו אותך רקטאלית.

פורסם

אבל חמוד , מה חשבת ? איך ייתחסו אליך כמו מלך ?

הכי חשוב : שנה אצלך במוח משהוא , כשאתה הולך לעבוד , לא אכפת לך מאף אחד , אתה עושה את העבודה שלך , יקללו יגדפו ירמסו , אבל בחיים אל תוותר על הזכויות שלך ועל שעות העבודה שעבדת - תקבל את מלא הסכום המקובל . לא פחות ממינימום !

תמיד תחשוב על המארז החדש שתקנה בזכות העבודה , או תחשוב על דברים יותר טובים מהזבל שאתה מקבל שם .

בהצלחה .

;)

פורסם

בדיוק חבוב. אני עוד מעט מסיים תקופה של שבועיים שהייתי סנג'ר בביטוח לאומי. חרא של עבודה, חסרת תועלת, וגם כן, מינימום.

אבל האייאמה פרו 454 שאני אקנה יפצה על זה ;D

פורסם
  • מחבר

חמודים יש גבול לכל תעלול-לי לא אכפת, אני לא חוזר לשם!!!!

וממש לא אכפת לי מהמארז או מכל דבר אחר שהייתי קונה בכסף.

זה היה סבל, יש כזה דבר לא להנות מעבודה, ברור, אבל כאשר העבודה זה עינוי, זה כבר משהו אחר.

לא רוצה את הכסף שלהם, חבורת שמנים שצורחים אחד על השני וגונבים פחים!

ועוד בשכר מינימום!! שיקפצו לי

פורסם

תילך אליהם, תגיד שאם הם לא נותנים לך 5000 שקל ביד מיד, אתה הולך למשטרה ומספר להם על ההשאלת פחים.

פורסם

אתה מדבר על מכביס?

דווקא אחלה אוכל יש שם

אני אוכל שם כל יום אחרי שאני מסים את העבודה בקיטנה

פורסם

יואב, אל תתן להם לנצל אותך בגלל שאתה ילד.

פורסם

אולי תלמד טוב תגמור את הבגרויות, ואז תרוויח ג'ובות כסף... נשמע טוב?

זה מה שאני הולך לעשות... (נשאר לי עוד 4 שנים לסיים את הביצפר...) :jump:

פורסם

לפחות שילמו לך את היום שעבדת?

פורסם

אתה יודע מה זה מזכיר לי ? את התורנות מטבח שלי בטני בחיפה .... עובדים שם כמו חמורים , רסרים שמנים גדולים ומכוערים צועקים עליך תזרוק את הזבל , תזיז את זה , תנקה שולחנות .... וכ. ו כ..כ וכ..... וכ......

אתה כולה עובד , תצפצץ עליהם ! תעשה חיים , אל תרגיש שאתה שבוי כמו בתורנות מטבח מעצבנת !

אתה צריך להרויח כסף ואתה לא צריך יחסי ציבור .

אל תוותר על המארז , אל תתייאש !!!

פורסם

זאת קבוצת תמיכה או מה? :lol:

פורסם
  • מחבר

לענות לתשובות שלכם

1) disc@man

אל תאכל שם!!! אני מתחנן, שלא תמות לי...

אני יודע שבכל הסירים שהם מטגנים בהם יש חלודה, הם אף פעם לא שותפים עם סבון, והם משתמשים בכמעט הכל פעמיים (כוסות, צלחות, סכום...)

2) אני לא רוצה את הכסף שלהם!!!! בשביל לקבל את המאה שקל האלו אני צריך לדבר איתם, לא רוצה!

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים