עבור לתוכן

מה אתם אומרים על ה-zen micro

Featured Replies

פורסם

הקרבון דווקא לא נראה זול בכלל ובטח שהוא עושה רושם

לקחתי אותו איזה יום לבית ספר, כולם התלהבו ממנו ואמרו שהם מתים לדבר כזה, וכל מיני בסגנון ;D

מבחינת זמן סוללה עושה רושם שהוא מחזיק דיי הרבה

לקחתי אותו לנסיעה לאילת, משהו כמו 4 שעות וקצת ושמעתי רצוף והמד סוללה ירד בערך לחצי, אחר כך שמעתי עוד דיי הרבה ורק אז המד סוללה הגיע לסוף, אבל בכל מקרה 20 שעות לא נראה לי שהוא יכול להחזיק אצלי. כיביתי לו את התאורה ואני משתמש בה רק בלילה כשצריך, אבל בכל זאת המד סוללה יורד דיי מהר כנראה בגלל שאני שומע בווליום 28-24 כל הזמן ושירים ב-192KBPS ומעלה, יכול להיות גם שזה בגלל שאני אוהב לדפדף בתפריטים שלו וכל פעם להחליף שירים ידנית, והקלטה של שעה איתו על רגישות 16 לפי דעתי יכולה לרוקן גם סוללה מלאה, זה חיסרון מסויים איתו אבל אם משתמשים בו רוב הזמן כנגן MP3 הוא מתפקד מצויין

פורסם
  • מחבר

אני אוהב את המיקרו מה לעושת הוא נראה איכותי כזה....

אם כבר הייתם אומרים לי h10 הייתי מבין. אבל לא בא לי על הקארבון...מה לעשות

פורסם

בסדר, לך על ה-micro

אבל בכל מקרה אם אתה אוהב לשמוע הרבה רצוף יכול להיות שהסוללה תיגמר דיי מהר, כי מה שכותב היצרן זה בתנאים מאוד אופטימליים, בפועל במקרה הטוב הוא יפעל 10 שעות רצוף, וגם זה כשלא תשחק איתו יותר מדי ועם טראקים באיכות לא כל כך גבוהה

פורסם
  • מחבר

כל פעם שאני מחפש נגן אומרים לי על בעיות , האייפוד אי אפשר בכלל להחליף סוללה וזמן בטריה קצר ואין בו כלום וסתם עולה הרבה בלה בלה.

למיקרו זמן סוללה קצר ואי אפשר להעביר תוכן(כן אפשר) ועוד כל מיני שטויות.

ה-iriver יקר שזה החסרון הכי גדול לפי דעתי, והקארבון גם לא ממש יוצא כאן בקלות, יש בעיות עם הפתורים שלו,יש בעיהעם משהו סטטי באוזניות אם אני לא ועה שצריך להתחיל להדביר מדבקות ולתקן את זה. המסך די קטן לפי דעתי ויש לו אור לבן שלא מוסיף, מה גם שהתפריט לא ממש מפואר כזה כמו באחרים(אם הבנתם על מה אני מדבר) וגם איכות השמע פחות טובה מהקריאטיב האיריוור והאייפוד.

מליוני אנשים קונים ונהנים,אז אני חושב שגם אני אהנה!!

רק איזה צבע אני ייקח בעעע  :silly:

אההההה כןןן ואני צריך המלצה לאוזניות טובות, לא ענקיות,אלא קטנות In-ear, שיהיה משהו נוח כי אני די שונא כאלה אוזניות!(אפשר גם רגילות אבל טובות ולא ענקיות)

אלא אם האוזניות שבאות איתו הם טובות.

30$ בערך גגגגג

בחנות-www.jandr.com

תודה!

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים