עבור לתוכן

מה אתם אומרים על ה-zen micro

Featured Replies

פורסם

בן דוד עכשיו בניו יורק יכול להביא איזה נגן שאני רוצה.

תקציב:280$ גגגגגגגג

הקטע שאני לא רוצה להוציא את הכל... בא לי גם איזה אוזניות טובות או משהו אחר!

איך הזן מיקרו? מה התכונות שלו? מה לגבי השימוש כדיסק קשיח נייד,איך מתבצעת העברת השירים?

כי הצורה החיצונית שלו ממש ממש אהבתי אותה,ראיתי אחד שחור בבאג והוא ממש קטן ויפההההההה

בטח תציעו לי את הקארבון אבל הוא פשוט די מכוער לפי דעתי...

ויש גם את ה-h10 שעולה בדיוק 280$.

בכל אופן אני עדיין מתלבט אם לקנות בכלל נגן, לא נראה שאני אשתמש בו כ"כ הרבה, אני אקח אחד לבצפר לא נראה לי שהוא יחזור חי :s07:

פורסם

הזן נגן חביב, לא יודע אם הם כבר תיקנו את ה FIRMWARE (ואם בכלל), אבל בתכלס צריך תוכנה כדי להעתיק מוזיקה ונתונים.. אפשר לפצל את המכשיר לשתי מחיצות, האחת DATA (שאפשר להשתמש כמו USB ON KEY) והשניה למוזיקה (שבשבילה צריך תוכנה). הוא די חביב ומגיע בצבעים שונים, אני ממליץ לך לחפש בגוגל ביקורות עליו ולקרוא, הכי טוב...

פורסם
  • מחבר

Negative

You are somewhat forced to use the software from Creative. => With the newest firmware this isn't needed anymore. This can be found in the Support section of Creative's website

הם תיקנו את זה... בכל אופן פשוט התאהבתי בו שראיתי אותו בבאג... הוא מדהים!!!

אני אנסה למצוא ביקורות ,אפשר לשים את התוכנה של השירים על הנגן עצמו ואז להעתיק למחשב שאני רוצה להעתיק שירים?

איך האוזניות שמגיעות איתו טובות?

פורסם

ה FIXED נראה לי זה הקטע שצריך לחלק את הדיסק לשתי מחיצות, האחת בשביל שירים והשניה בשביל סתם DATA... אם זה ככה, אז בחלק של ה DATA אפשר לשים את התוכנה..

פורסם
  • מחבר

מה לגבי האוזניות??

תגידו מישהו כאן בכלל קנה אותו?!!?!?! או שכולכם טחונים קונים לי iriver?

אני גם יכול לקנות את ה-h10 . פשוט לא בא לי להשקיע כ"כ על נגן,בעיקר לא אחד עם מסך צבעוני שידפקו לי אותו.!

מי שידפוק יקבל מכות :hat: אבל עדיין הלך הנגן

פורסם

תקנה אותו אני קורא על מלא אנשים שיתחתנו עם הנגן הזה...

פורסם
  • מחבר

טוב החלטתי שאם אני קונה משהו זה הזן מיקרו....!

מישהו יכול לעזור לבחור צבע ? :)

wp_zenmicro_10colours_800.jpg

פורסם

אני כמעט הזמנתי אחד(ובסוף הזמנתי מיני 6Gנ ירוק...)

אם הייתי הולך...זה על המיקרו.......תופים....-כחול כהה.....

הנה תמונה אמיתית....

איתן

[attachment deleted by admin - 90 dayss]

פורסם

הנה עוד תמונה שלו...קצת יותר בהירה.....איו אישית ממליץ לך לחפש תמונות בפורום...כי הצבעים קצת שונים באמיתי....

דרך אגב לך ל

http://www.nomadness.net/modules.php?name=Forums&file=viewforum&f=29

יש שם אחלה פורום.....

איתן

[attachment deleted by admin - 90 dayss]

פורסם

תחזיק ת הקארבון ביד ואז תגיד לי אם הוא מכוער כל כך... לדעתי הוא חמוד ואלגנטי לא פחות מהמיקרו הצעקני משהו...

וככה גם ישאר לך כסף לאוזניות שזה חל קלא פחות חשוב (ותקבל עוד זמן סוללה אפשרות לחיבוריות ישירות למחשב ועוד...

פורסם
  • מחבר

ראיתי את הקרבון הוא נראה מפלסטיק די זול כזה....

לפחות לפי דעתי. והקריאטיב ממש יפה וצבע שחור לבן או כסף ממש לא צעקני.

ממש אהבתי את השחור

פורסם

לא הבנתי על מה דברת בהתחלה .. אי אפשר להשתמש בו כHD נייד ...?!?!?

צריך תוכנה בשביל להעביר נתונים ?

פורסם
  • מחבר

אפשר רק צריך לחלק אותו נניח 2 גיגה למוזיקה ו-3 לנתונים, או משהו כזה...

פורסם

אפשר רק צריך לחלק אותו נניח 2 גיגה למוזיקה ו-3 לנתונים, או משהו כזה...

וזה ממש לא שימושי ונוח, פתאם אתה צריך להעביר מידע בגודל של ג'יגה אבל עשית מחיצה של 768, אתה צריך לשנות את הכל לפרמט... לא נוח בעליל...

למרות שאהבתי את העיצוב של המיקרו ואת העובדה שהסוללה בו נשלפת, אבל 12 שעות נגינה זה ממש מעט, וזה עוד יתרון שיש לקארבון.

פורסם

12 שעות זה מעט ? למה, אתה מאזין כל הזמן למוזיקה 24 שעות ביום ואתה צריך להטעין ? זה מספיק לכמה ימים טובים ואחרי זה פשוט מטעינים 2-3 שעות.. BIG DEAL...

יש גם עכשיו ZEN MICRO בגודל 6GB, יש לו גם רדיו וממשק שונה (אם כי לא כולם אוהבים אותו)...

בכל מקרה, לכל נגן יש יתרונות וחסרונות, וה ZEN MICRO פונה בעיקר למי שמחפש מוצר שונה... לגבי העיצוב הכי טוב זה לראות במציאות את ה RIO CARBON ו CREATIVE ZEN MICRO ולהשוות... כי ל RIO יש מאחורה מתכת כמו ל IPOD, ומקדימה זה לא נראה כזה זול....

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים