פורסם 2005 במרץ 820 שנים לי יש כשנה את נגן ה-IHP120 נהנה ממנו כל רגע ומשתמש בו המון אבל אחותי לא צריכה את הפיצ'רים הנוספים כמו רדיו\יציאות כניסות אופטיות וכדומה.המתמודדים הם קצת שונים אחד מהשני אבל עקב המחיר היחסית קרוב הם מתמודדים אחד מול השני בקרב, והם הריו קארבון 5GB מול הריו קארמה. על מה אתם הייתם ממליצים ? הדבר דיי דחוףשכם הנגן יקנה היום... תודה מראש...
פורסם 2005 במרץ 820 שנים למה להשוות RIO CARBON ל RIO KARMA ?... בכל מקרה, ראית את הגודל של RIO KARMA, למה להסתובב עם בלוק כזה בכיס ?
פורסם 2005 במרץ 820 שנים כמו שאייבריק אמר זה להיסתובב עם בלוק בכיס!!! עדיף לך לקחת משהו אחר. למשל H10 של IRIVER הוא בגודל של מצית זיפו.
פורסם 2005 במרץ 820 שנים לדעתי קח את הH-10 אם זה לא בתקציב או שאתה לא רוצה אז...לפי הצורך של אחותך :20 גיגה ריו קארמה5 גיגה קארבוןומי שאמר שהוא בגודל של מצית זיפו טעה, יותר בכיוון של כרטיס אשראי... הג'וניור אם כבר כמו מצית זיפו...
פורסם 2005 במרץ 820 שנים אם היא לא צריכה יותר מ 5GB, עדיף ללכת על הנגנים הקטנים יותר, הם גם לרוב יותר מעוצבים, וגם שוקלים פחות וקטנים יותר כמובן...הדגמים המובילים הם כיום ה RIO CARBON, MINI IPOD, CREATIVE ZEN MICRO, IRIVER H10...מבחינת תקציב נראה לי שבארץ הכי זול כיום הוא ה RIO CARBON...RIO KARMAhttp://www.hwzone.co.il/reviews.php?file=karmaRIO CARBONhttp://www.hwzone.co.il/community/index.php?topic=109061.0
פורסם 2005 במרץ 820 שנים מחבר היא אולי הייתה נהנית מ-20GB אבל הגודל והעובי הסוללה החלשה יחסית והעובדה שצריכים תוכנה בשביל הקארמה מעפילה על היתרונות שיש לנגן (גודל 20GB דוק וכדומה...)
פורסם 2005 במרץ 820 שנים מחבר אני לא מחכה הרבה, קניתי לה את הקארבון... שמחתי לראות קופסא מושכת בהרבה ממה שציפיתי... הנגן הזה קטן שקשה לתאר ![attachment deleted by admin - 90 dayss]
פורסם 2005 במרץ 820 שנים תתחדש אבל גם לפי דעתי היה יותר טוב לקנות H10 אבל זה תלוי בתקציבעדיין... אחלה קניה
פורסם 2005 במרץ 820 שנים טוב שהם החליפו את הקופסה הקופסת פלסטיק השקופה הייתה יפה יותר אבל הייתי צריך ג'יגסו בשביל לפתוח אותה
פורסם 2005 במרץ 820 שנים תתחדש, כמה עלה ומאיפה ? ואכן קשה לפתוח את הקופסא השקופה... אם צריך טיפים תגיד
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.