עבור לתוכן

עבדות של ילדים - האם גם אתם תיכוניסטים שמפרנסים את עצמכם ?

Featured Replies

פורסם

שלום, רציתי לדעת האם יש פה עוד אנשים בתיכון גילאי 17-18 שעובדים בשביל המותרות ובשביל עצמם.. אני כן בכל מקרה

אני עובד במקדונלדס כבר מספר לא מבוקר של חודשים.. האומנם אני נהנה בעבודה, אבל שאני חושב על זה - זו עבודה מאוד קשה אני חייב גם לציין מאוד נצלנית שדורשת והעובדים לעשות הכל ברמות דקויות של ניצול והשפלה, חוזרים עם כאבי גב וסוחבים דברים ועובדים מהר ומהר בלחץ ובלי מנוחה בשביל 17 שקל של השעה...

האם מנצלים אותנו ? למה תנאי העסקה כלכך גרועים בארץ - כי כמה שצריך כסף אני מוכן לעבוד בכל עבודה אבל גם הבריאות חשובה... מה דעתכם ? אתם מרוצים במקום עבודה שלכם ? לא מרוצים ? שתפו... :silly:

• תגובות 33
  • צפיות 1.8k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

כל מי שאני מכיר כמעט עבד במזון מהיר... ככה זה שם, עבודה קשה. שכר נמוך.

פורסם

אתה חי במדינה שגובלת במדינת עולם שלישי, אכלת אותה.

:P

פורסם

דווקא היו לי כמה עבודות נחמדות (זה היה לפני 8 שנים בערך). עשיתי QA למשחקים... :jump:

פורסם
  • מחבר

אתה חי במדינה שגובלת במדינת עולם שלישי, אכלת אותה.

:P

אני לא היחיד שאוכל אותה מזה, מדינת ישראל היא מדינת עולם שלישית שחיה במסווה גרוע של מדינה מתוקנת ומודרנית, אבל

למעשה כלום לא מתוקן פה...

מישהו יכול להמליץ לי על עבודה יותר נוחה ? בעקרון אני חושב להתחיל לחפש משהו אחר ולהתפטר כי העבודה הזו כבר מרגיזה.. עשיתי כבר את המכה שלי שמה בואו נגיד..

מה אתם ממליצים לחפש ?

פורסם

כי קפיטליסטים חבורה של מפגרים. בסוף מי יצחק על כולם כשיחרב העולם.    האיכרים  שלא תלוים באף 1.  כל העולם עכשיו תלוי באיכרים ותעשיה כבדה. אבל הם לא יודעים זאת  כי לא חושבים על זה, מי הם חושבים ששולט בכל ....  המטווחים,  שזה החראות בין האיכרים והעולם המודרני.  ומי שולט במטווחים

הקפיטליסטים החראות המפגרים שלא יודעים לנהל לטובת האנושות.  כי זה ממש לא בעיה לשלם לעובד מקדונלדס 25 לשעה. אם היתה עושה 25 לשעה

אני חושב שהית טיפה יותר שמח וחושב שמשתלם לעבוד.  אבל הם מנצלים תעובדה שהכח העובד הוא חבורה של מפגרים. כי אם היה שכל למנוצלים כבר היו

עושים מהפכה ואנרכיה זמנית.  לא צריך לשדוד תעשירים,  רק לאזן תיחס ברמות של תפקידים מסויימים.

פורסם

חבוב, בנתיים השיטה הקפילטסטית הוכיחה את עצמה כעובדת. כל השאר - לא. לעובד מקדונלדס לא צריך לשלם כמו שמשלמים לרופא או מהנדס, או אפילו מורה. אם היית משלם לעובד מקדונלדס 25 שקל לשעה, לא היה לו שום דחף להשתפר ולהתקדם, לעבור לעבודה רווחית יותר אבל גם משתלמת יותר לחברה. היית נתקע עם הרבה המבורגרים, אבל מעט מאוד מנתחי לב.

בקיצור, אנחנו מטבענו תחרותיים ושואפים להתקדם. ככה זה בחיים. עובד המקדונלדס של היום הוא הארכיטקט של מחר. אתה יודע איפה זה לא ככה? במדינה קומוניסטית שבה כולם איכרים/פועלים, שום דבר לא זז והכל מפגר. אבל, היי, הם כולם מקבלים משכורת טובה :lol:

DemonTuX,

אם אתה מבין משהו במחשבים ורשתות, תתחיל להציע לאנשים באזורך וחברים לעשות להם תיקונים והתקנות חינם. עם הזמן, תבנה מעגל לקוחות ותוכל להתחיל לגבות כסף. לא יודע אם זה משתלם כמו מקדונלדס, אבל השעות יותר נוחות והעבודה יותר קלה.

פורסם

off topic:

it's a pity i wont stay to see the world crumble

מאיפה זה לקוח?(זה בחתימה של אחד פה.....)

איתן

פורסם
  • מחבר

כי קפיטליסטים חבורה של מפגרים. בסוף מי יצחק על כולם כשיחרב העולם.    האיכרים  שלא תלוים באף 1.  כל העולם עכשיו תלוי באיכרים ותעשיה כבדה. אבל הם לא יודעים זאת  כי לא חושבים על זה, מי הם חושבים ששולט בכל ....  המטווחים,  שזה החראות בין האיכרים והעולם המודרני.  ומי שולט במטווחים

הקפיטליסטים החראות המפגרים שלא יודעים לנהל לטובת האנושות.  כי זה ממש לא בעיה לשלם לעובד מקדונלדס 25 לשעה. אם היתה עושה 25 לשעה

אני חושב שהית טיפה יותר שמח וחושב שמשתלם לעבוד.  אבל הם מנצלים תעובדה שהכח העובד הוא חבורה של מפגרים. כי אם היה שכל למנוצלים כבר היו

עושים מהפכה ואנרכיה זמנית.  לא צריך לשדוד תעשירים,  רק לאזן תיחס ברמות של תפקידים מסויימים.

אמרת, ואמרת לא חכם - קודם כל לקרוא לעובד הפשוט אידיוט זו גישה של אידיוט. זה דבר ראשון מצד שני אתה דורש לעלות את השכר מינימום ? העלאה של שכר מינימום = העלה של מחירי השוק.. ככה שלמשה נדפקת ולא הרווחת כלום... בשבת מרוויחים טוב ולכן אני כבר נמנע מלעבוד בימים רגילים..

לגבי עבודות, אני מצייר וגראפיקאי.. מבין בחומרה וזו מבחינתי עבודה מהצד כי היא לא "מבטיחה" הכנסה חודשים כמו מקדונלדס למרות שמכרתי עיצובים ב-700 בעבודה של 3 שעות לעומת משכורת חודשית במקדונלדס של המון המון שעות... זה רק אומר כמה שאני מעריך את הכסף, מה שאני מחפש זו עבודה עם הבטחת הכנסה חודשית אבל שלא תהיה פיזית קשה כלכך כמו במקדונלדס, למשל אני רואה בהרבה חניות מחשבים אנשים בורים וטכנאים מסורבלים שהייתי יכול לעשות את העבודה פי 10 יותר טוב ומקצועי...

אבל אני רק בן 17.. לא יודע אם זה רלוונטי אבל למישהו יש הצעות אחרות לעבודות נוחות ?

פורסם

..

off topic:

it's a pity i wont stay to see the world crumble

מאיפה זה לקוח?(זה בחתימה של אחד פה.....)

איתן

מהחתימה של scriewy

ומה זה קשור?

בקיצור אם אה מבין במחשבים זה הכי שווה..

ובטוח שיותר משתלם..

אתה נגיד יכול לעבוד בזה בשעות החופשיות..

נגיד תעבוד קצת במקדונלס ותעשה כל מני תיקונים זה פול כסף..

נגיד שהייתי בן 12 בערך.. (אני עכשיו 16)

אז הזמנתי תכנאי שיפרמט לי תמחשב ויתקין לי וינדוס(לא ידעתי להתקין באותה תקופה..)

הוא לקח בסביבות 200 שקל ועבד איזה שעתים-שלוש.. בחישוב מהיר זה  -70-100 שקל לשעה..!

זה ים של כסף!!!!תחשוב על זה..

פורסם

אוירון ! בגלל זה אמרתי "רק לאזן תיחס ברמות של תפקידים מסויימים" אני חשבתי על כל הקטע הזה. בניתי blue prints לכל הפירמידה.

אני לא מקשקש סתם. אתה ראש מעוות מבחינה סוציולוגית מה לעשות,. אבת חושב לא לקחתי בחשבון שאם תשלם לכח יותר אז אף 1 לא ירצה

לעלות, מה שאפשר לעשות זה לעלות תרמת חיים של הכח שלא יסבלו כמו עכשיו, פשוט מאוד. אמרתי לא לשדוד תקפיטליסים, ואתה מביא לי קמוניזם.

בשביל קמוניזם צריך אנשים לא מהעולם הזה. מצד שני אתה לא צריך בכלל שום מערכה פשוט לך ותחייה ביער או משו.

off topic: זה שורה שלי מזמן מזמן בפורומים. לא ראיתי בנתיים אף 1 אומר את זה. זה משפט ממני, סטיקר נחמד גם just visiting earth

פורסם

תראה DemonTuX  אני אומר באופן מופשט שיקלטו תכיוון הרעיון.  הוא לא באמת חייב להיות מפגר מבחינת השכלה או פגום גנטית.

ואמרתי !  לאזן טיפה   .  מה אתה לא מבין פה.  מי אמר לך שבשביל  לעלות משכורת אתה צריך לעלות תשוק.  זה מה שלימדו אותך הקפיטליסטים ?

ושלא תחשוב אני עושה פה עכשיו חזית נגד קפיטליסטים, אם היה מפריע לי היתי הולך מוריד כמה ביניינים כבר, ומשחיט מלא דברים אחרים.

ואם בכלל "מה אכפת לי"  שירקב הכח העובד,  אני מסודר בחיים, לא צריך לעבוד יום 1 אפילו.       אבל זאת לא גישה.  ומצד שלישי אני לא יכול לעושת כלום

לבד.  לכן אני פה מסביר להוא שעובד במקדונלדס שהוא חושב נכון בקשר לניצולו.    גם אני יכול לטפל במחשבים  ואאאז    למה יש מקום עבודה לזה..

אני פשוט היתי בעבודה מועדפת  ונמנעתי עם הכח העובד.  ומה שקורה שם לא בסדר, כי חראות אחראים על הניהול כרגיל.

ומה מהנדס או רופא,  אני אלמד רפואה  אז אני צריך להיות חרא,  "יש גם רופאים זבלות"   הכי גרוע כשאתה הולך ללמוד רפואה במטרה ובחשיבה שזה יביא לך כסף   מלא מלא מלא  כסף     ימבה ימבה כסף  כסף כסף....   וווואי  כסף.    מלא מלא.     אבל זאת התקופה שאנחנו עוברים כרגע.  ובגלל שהרוב כמו שהם

אז השאר חושבים שזה בסדר   לפי הרוב נקבעת הנורמה        כמו אופנה וכל דבר אחר.  מה זה  המכנס הזה, איך זה נקרא, גזרה קצרה או משו

שרואים תחריץ של התחת    פחחחחחחח         .

פורסם

אני גם עובד במקס ואני מרוצה פחות או יותר , חוצה מזה שהבוס שלי כלבה

שכר של 17.93 לשעה +אחוזים על שעות נוספות, מקבל משמרות איך שאני רוצה וכמה שאני רוצה .

אפשר לאכול בעבודה שזה חוסך לח בהוצאות לאוכל וכ'ו כמו כן גם משלמים נסיעות

אני בן 18 וחצי

פורסם

Capitalizm Pwns!

כמובן שבמינון הנכון - לא להפוך אנשים לעבדים.

פורסם

scriewy, אני לא מסוגל בכלל להבין מה אתה כותב, שלא נדבר על להגיב לזה. מלבד כמה עלבונות די ילדותיים, לא הצלחתי לקלוט הרבה מגיבוב המילים האקראי הזה. אני אנסה לענות למה שברור יחסית.

מה שאפשר לעשות זה לעלות תרמת חיים של הכח שלא יסבלו כמו עכשיו, פשוט מאוד.

מאיפה תביא את הכסף? תדפיס אותו פשוט? אינפלציה? בכיף. אתה לא יכול להעלות את שכר המינימום בצורה משמעותית בלי להעלות את כל שאר מדרגות השכר במשק, כי הפרמידה נקבעת לפי הבסיס שלה. ואם תשלם לעובד מקדונלדס 100 שקל לשעה, תצטרך לשלם למהנדס 1500 שקל לשעה. נראה לך ריאלי שיהיו כל כך הרבה אנשים עשירים? כדי שבעל המכולת לא יפשוט רגל כי למהנדס יש כל כך הרבה כסף לקנות חלב, הוא גם מעלה מחירים. קרטון חלב יעלה 20 שקל. הופ, אינפלציה שוב.

ומה מהנדס או רופא, אני אלמד רפואה אז אני צריך להיות חרא, "יש גם רופאים זבלות" הכי גרוע כשאתה הולך ללמוד רפואה במטרה ובחשיבה שזה יביא לך כסף מלא מלא מלא כסף ימבה ימבה כסף כסף כסף.... וווואי כסף. מלא מלא. אבל זאת התקופה שאנחנו עוברים כרגע. ובגלל שהרוב כמו שהם

צריך לדרבן אנשים. לא כולם מוכנים לטפל באנשים אחרים רק מתוך טוב ליבם. לכישרון מגיע תגמול, בצורת כסף. "תקופה שעוברים כרגע"? ככה זה היה תמיד, סביר שככה זה גם יהיה.

עוד לא הייתה תגובה לכך שקפיטליזם הוכיח את עצמו - השיטות האחרות לא.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים