עבור לתוכן

X800XL תומך בDX9C בAGP? הייתכן?

Featured Replies

פורסם

האם שמתם לב שבתמונות שצורפו לכתבה על הריאלטו של ATI מופיע על האריזה של 2 הכרטיסים שהם תומכים בDX9C!

זה לא הגיוני...

או שכן?

פורסם

למה לא?

פורסם
  • מחבר

כי בשביל לתמוך בDX9C צריך להוסיף עוד (הרבה) טרנזיסטורים מה שמצריך תכנון מחודש של הליבה...

אם זה באמת נכון, למה הם השאירו את אותו השם?

פורסם

כי זה בדיוק אותו כרטיס רק עם גשר שיתאים את עצמו לagp..

פורסם
  • מחבר

אבל הX800XL בPCI-E לא תומך בDX9C... זה כל הקטע!

פורסם

נראה לי שאתה טועה..

פורסם
  • מחבר

כתוב שם בפירוש DX9C...

X800XL לא תומך בDX9B בטוח. איפה יש פה לטעות?

פורסם

למה שהם יעשו כזה דבר ? כרטיסי ה HIGH END שלהם ( X850XT PE ) לא תומכים בזה עדיין, אז למה לשים דווקה בכרטיס חלש יותר תמיכה כזאת ?

פורסם

SM2.0b ממומש בDX9.0c, אז כן.

פורסם
  • מחבר

וDX7 ממומש בDX9C גם אז זה סיבה לכתוב על הGF4MX שהוא DX9C?

פורסם
:kopfpatsch:
פורסם
  • מחבר

מה הבעיה?

פורסם

שאתה אידיוט שמקשקש שטויות...

פורסם
  • מחבר

מה הקטע שלך תגיד לי?

אני התחלתי איתך?

לא שאני מתיימר להיות גאון, אבל למה ישר להגיד אדיוט?

לא חינכו אותך שלא קופצים ישר לקלל? מה הקטע שלך?

נתת דוגמא לא נכונה אז הסברתי להמ הי אלא נכונה בדוגמא מוקצנת אחרת. אמרתי שבדוגמא הזאת שאתה אידיוט?

תתחיל להרגיע.

פורסם

מה לא ברור במה שאמרתי? SM2.0b צריך DX9.0c כמו שSM3.0 צריך אותו, ונאסראלה צריך כדור בראש, להיות יותר ברור?

ההבדלים בין SM2.0b וSM3.0 לא קיימים בפועל, ההבדל היחידי הוא על הנייר והוא זניח(לא הכניסו דיוק של32bit זה הכל, SM2.0b יכול לעשות DDB אם עושים לזה flag נכון, וזהו כל ההבדל הגדול... ::)), ועל איך שהישום מתייחס אליהם. ההבדלים בין SM2.0b/SM3.0 על פני 2.0 על הנייר הם עצומים, גם אם בפועל אין ולא יהיה שום הבדל כל עוד אנשים לא יצאו מגידרם כדי להראות עד כמה טיפשים הם. עדיין שניהם צריכים DX9.0c כדי להשתמש בפונקציות החדשות, הכרטיסים של ATI זקוקים לו אפילו יותר בגלל פורמט הATI2. כיוון שחלק מהפונקציות שנוספו בSM2.0b/3.0 היו כללות בSM2.0a הכושל של nVIDIA ולכן נתמכות גם ע"י גרסאות ישנות יותר של הAPI. והקטע שאתה מתווכח סתם, טוחן מים, ומקשקש על דברים שאתה לא בטוח בהם.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים