פורסם 2005 במרץ 720 שנים לא מזמן התקנתי ווינדוס מחדש ואני לא יודע אם כדאי.עצתכם המשכילה תתקבל בברכהבנוסף לסקר שימו פה גם טיעונים בבקשה
פורסם 2005 במרץ 720 שנים אני הצבעתי שכן.רוב הבעיות הטכניות והבעיות עם התאימות עם חלק מהתוכנות תוקנו ברובן הגדול.מי שלא מעדכן סתם משאיר כמה פרצות אצלו פתוחות וחבל...
פורסם 2005 במרץ 820 שנים לא,כשהתקנתי את הSP2 הפיירוואל והאנטי וירוס המובנים הציקו כל הזמן מה גם שזה מכביד יותר על המערכת....
פורסם 2005 במרץ 820 שנים תראה, מילא מייקרוסופט תחייב להוריד את העדכון (ירד בלי לשאול אותך) ב14 לחודש אם אני לא טועה בתאריך...אתה תמיד יכול לבטל את העדכונים האוטומטיים, אבל פשוט תוריד וזהו...
פורסם 2005 במרץ 820 שנים אצל רוב האנשים שנתקלתי עם SP2 זה עובד מצויין (אני ביניהם, ולכן הצבעתי כן).אבל יש מספר אנשים שזה מכביד להם על המחשב משום מה וגורם לכל מיני תופעות מוזרות.אבל מה העניין הגדול? תתקין, לא יתאים לך תסיר. זה הכל.
פורסם 2005 במרץ 820 שנים משום מה כל אלו שמצבעים כן הגיבו וכל אלו שלא ,לא.אני אומר כן, הרבה עידכוני אבטחה ויתרה מזו, הכנתי דיסק שמתקין את xp עם sp2 אינטגרלית שמקל על החיים.
פורסם 2005 במרץ 820 שנים לא,כשהתקנתי את הSP2 הפיירוואל והאנטי וירוס המובנים הציקו כל הזמן מה גם שזה מכביד יותר על המערכת.... מה לעשות שבשביל הגנה צריך לשלם.. בכל מקרה תעשה מה שכולם עושים, תתקין SP2 ותוריד את ה SECURITY CENTER מה SERVICES, ואז זה לא מתלונן
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.