עבור לתוכן

Audio-Technica A900 המוד עבר בהצלחה, והנה רשמים

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם,

בתור אודיופיל חובב (;D) גם אני רכשתי לעצמי לפני מספר חודשים אוזניות ברמה, הלא הן ה-Audio-Technica ATH-A900. לאחר קריאה מרובה בפורומים של HEAD-FI הועלו האשמות נגד האוזניות בטענה שהמיד שלהן קצת רחוק מדיי. ובכן נראה כי יש פיתרון, מוד פשוט מאוד אשר ניתן למצוא הסבר עליו עם תמונות בקישור זה.

סיימתי את המוד הנ"ל לפני כחצי שעה. עד עכשיו אני מתרשם רק לטובה. מוד שעולה 10 שקלים (צמר גפן ו-blu-tack) ולא קשה במיוחד לביצוע. השיפור: מדהים!

לפירוט:

באס- חלש יותר (אם כי ניתן להגביר על ידי כמות גדולה יותר של צמר גפן) מעט פחות עמוק, עם זאת יותר מדויק ויותר עם שליטה. שומעים שהבאס לא מוגזם בכלל אלא מדויק מאוד.

מיד- האוזניות שכביכול נופלות רק במיד פתאום מתעלות במיד על כל שאר התחומים. דיוק, הפרדה ופשוט כמה רמות קדימה.

היי- ההד הכמעט בלתי מורגש שהיה נעלם כלא היה. שוב, הדיוק השתפר פלאים כמו גם ההפרדה.

בנוסף, הבמה נשמעת רחבה יותר (למרות שלא עשיתי עדיין בדיקה מעמיקה של הבמה. אני מחכה שהדיסק המיועד לכך יתפנה בעוד כמה שעות עקב השמעה ברמקולים בשעות האחרונות - הרצה לשפורפרות החדשות), אימג'ינג נשמע טוב יותר, אם כי גם הוא לא נבדק בקפידה. מה שבהחלט השתפר פלאים הוא הדיוק של הצלילים, וההפרדה המדהימה! 7-8 כלים ויותר נשמעים כל אחד בבירור מוחלט גם כשמאזינים ל-2 זמרות ששרות במרכז הבמה באותו הרגע. החיסרון היחיד הוא שעקב הפירוט הרב שיש כעת קשה להאזין להקלטות ברמה לא מספקת שעד עכשיו "יצאו ידי חובה".

אני יפרט יותר על שאר הנקודות בעוד כמה שעות כשה-burn-in יתקדם קצת יותר, וכשאני יאזין קצת יותר לג'אנרים נוספים של מוזיקה.

אם מישהו רוצה להגיע עם כמה אוזניות (אפילו A900 שלא עברו מוד) לצורך השוואה מוזמן בהחלט לתאם איתי.

Anatoli.

פורסם

מוכרים AT רק ביפן נכון ? ראיתי רק אתר אחד שמוכר את מוצרי החברה.

פורסם
  • מחבר

האמת היה שיש 2 אתרים שאני מכיר, יש את audiocubes.com ויש את headphoneshk.com (אם הכתובת זכורה לי נכון). ההבדל הוא שאודיוקביוס שולחים לכל העולם ושהאתר שלהם באנגלית. עם זאת, למיטב זיכרוני המחירים של אודיוקיובס גבוהים קצת יותר.

ד"א, שמתי לב שבחלק מהמיקרים הבאס נשמע יותר נמוך, הרבה יותר מדויק. הפירוט עלה בהמון כאילו הרגישות קפצה כמה db למעלה.

Anatoli.

פורסם

מה זה הFROOGLE הזה ? בחיים לא שמעתי עליו..

פורסם

מנוע החיפוש מוצרים של גוגל דעעעע

פורסם

OFF TOPIC...

Lets return to the subject, Anatoli, first of all great project, you got the bravery...

Sound very intresting.. [lol, what a pun] I am sure it will be nice if you could compare the current position to the previous one...

WAY TO GO anyway ! :xyxthumbs:

פורסם
  • מחבר

כל נקודה שציינתי היא כמובן בהשוואה למצב לפני. אני אשמח במידה ומישהו שיש לו אוזניות זהות שלא עברו כל שינוי יגיע אליי לצורך השוואה בינהן. אחרי הכל, אין שום השוואה כמו כזו שבה 2 המערכות נמצאות לידך באותו הרגע. במקרה שלנו יהיה ניתן גם לעשות השוואה עיוורת כיוון שמבחוץ 2 האוזניות ייראו אותו הדברו רק הסאונד יבדיל בינהן.

עריכה:

קודם כל, הבמה והאימג'ינג: השתפרו יחסית הרבה, לא הבדל של שמיים בארץ, אך בהחלט שיפור. גם העומק של הבמה השתפר מאוד. בהחלט מרשים כשמתחשבים בעובדה שאלו הן אוזניות ולא רמקולים.

כמו כן, עשיתי ניסוי נוסף של כמות הצמר גפן ושאר התכולה של האוזנייה. פירקתי אותה שוב, הוצאתי את הצמר גפן שהיה מסביב והשארתי רק 2-3 כדורים במרכז. כמו כן, החזרתי את הספוג הגדול שהיה בתוך האוזניה בתחילה. הבאס חזר להיות חזק כמו לפני זה, עם זאת טיפה יותר מדויק. המיד וההיי כבר לא בשיא הגדולה כפי שהיו לאחד המוד הראשוני, עם זאת יותר טובים מהמצב המקורי של האוזניות. כרגע אני כנראה ישיאר המצב כפי שהוא עם ספוג בפנים וקצת צמר גפן. עם זאת, אני כפי הנראה ירכוש תוך מספר חודשים GRADO 225 או ALESSANDRO MS2, במידה וכך יהיה הדבר אני אשתמש באוזניות החדשות לרוק/טראנס ודומיהם, ואת הטכניקה אני יחזיר למצב שהיה אחרי המוד הראשוני לצורך האזנה למוזיקה ג'אז/אקוסטית/קלאסית וכו'.

Anatoli.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים