פורסם 2005 במרץ 720 שנים שלוםקיבלתי היום את הx800pro vivo שליפתחתי אותו מיד לx800xt pe(עובד מצויין כצפוי)אבל זו לא הנקודה כאן-מבקש לדעת באיזו תוכנה של ATI או אולי של חברה אחרת להשתמש בשביל לנצל את אופצית הVIVO, בעיקר את אופצית הvideo-in...תודה, נדב
פורסם 2005 במרץ 720 שנים שלוםקיבלתי היום את הx800pro vivo שליפתחתי אותו מיד לx800xt pe(עובד מצויין כצפוי)אבל זו לא הנקודה כאן-מבקש לדעת באיזו תוכנה של ATI או אולי של חברה אחרת להשתמש בשביל לנצל את אופצית הVIVO, בעיקר את אופצית הvideo-in...תודה, נדבאתה יכול להביא לי את המדריך שהשתמשת בו??..איזה כרטיס בדיוק..איזה חברה...??
פורסם 2005 במרץ 720 שנים מחבר כרטיס של saphire red pcb-מכיון שהpcb אדום זה רק חיזק את האמונה שמדובר בx800xt pe שהוחלש..לא יודע מה יש הרבה להסביר- פשוט צרבתי ביוס של x800xt pe vivo...לשאלתי- יש עונים?
פורסם 2005 במרץ 720 שנים אתה יכול להשתמש בתוכנה של ATI, בMovie maker בVirtualDUB באדובי פריימיר, בעוד טריליון תוכנות תמצא אחת שנוחה ומתאימה לצרכים שלך.
פורסם 2005 במרץ 820 שנים מחבר אז השאלה היא בדיוק באיזה תוכנה של ATI ומאיפה להוריד אותה...ראיתי באתר שלהם כל מיני תוכונת לal in wonder ולידאואני לא יודע איזה אחת תתאים לי...דוגמה אולי אני אצטרך עזרה שלך בלהבין כמה דברים בכרטיס הזה וכיצד לקנפג אותו בצורה הטובה ביותר...תצפה להצפות בפרטי ;D
פורסם 2005 במרץ 1020 שנים כלכך קשה לחפש בדיסק? שמה יש לך את הATi multimedia center שבו יש את הCapturehttps://support.ati.com/ics/support/default.asp?deptID=894&task=knowledge&folderID=27
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.