עבור לתוכן

שאלה: איך ניתן להפוך תמונה לפוסטר?

Featured Replies

פורסם

עברתי לא מזמן סוף סוף לדירה משלי ואני רוצה לתלות כמה תמונות יפות על הקיר וכל התמונות שיש לקנות בחנויות ובשווקים הן ממש מגעילות,

ואז עלה לי הרעיון שאני איקח תמונות מדהימות שאני מוצא באינטרנט ואהפוך אותן איכשהוא לפוסטר/תמונה ממוסגרת.

איך ניתן לעשות את זה?

למי אני צריך לפנות כדי להפוך תמונה ממחשב לפוסטר גדול ואיכותי?

כמה זה יעלה בערך?

צירפתי תמונה שממנה אני רוצה לעשות פוסטר כדי שתראו דוגמא...

אני אודה לכל מי שיוכל לעזור לי....

[attachment deleted by admin - 90 dayss]

פורסם

מהתמונה הזאת, ברזולוציה הזאת תוכל לעשות לך גלויה 10x15 (וגם זה בקושי).

בשביל לעשות פוסטר אתה צריך רזולוציה גבוהה של התמונה.

לגודל A4 אתה צריך כ-4MP (אפשר גם 3), לדף A3 אתה צריך 5MP, כמו יש זה תלוי ב-DPI של אותה תמונה אשר משפיע ישירות על איכות התמונה.

בקיצור, יותר מגלויה עם התמונה הזאת לא תוכל לעשות הרבה ::)

פורסם
  • מחבר
בשביל לעשות פוסטר אתה צריך רזולוציה גבוהה של התמונה

למיטב ידיעתי זה ניתן לעשות כי הכרתי מישהו שלקח תמונה ישנה (מפני 30 שנה בערך) ומאוד קטנה (בגודל של 30X30 סנטימטר בערך) של ההורים שלו והגדיל את זה לגודל כחצי מטר באיכות טובה ונתן להם את זה מתנה כתמונה ממוסגרת.

פורסם

30x30ס"מ זה לא קטן (יחסית...).

פורסם
  • מחבר
30x30ס"מ זה לא קטן (יחסית...).

זה הרבה יותר קטן מהתמונה שצירפתי להודעה שלי...

ובאיכות הרבה יותר פחותה...

פורסם

זאת תמונה מהאתר deviantart

יש שם אפשרות לקנות פוסטרים גדולים מאד יחסית, ב70 שקל בערך

זה מאד משתלם, וגם ככה אתה לא מפר זכויות יוצרים :)

פורסם

תנסה לדבר עם בתי דפוס...

ידעתי פעם שם של מקום שמתמחה בהגדלות כאלו...אני אנסה להזכר!

פורסם
  • מחבר
ידעתי פעם שם של מקום שמתמחה בהגדלות כאלו...

יש לך מושג בערך כמה זה יעלה לעשות תמונה יפה לתלות בבית?

זאת תמונה מהאתר deviantart

צודק. מדובר באתר מספר אחת ברשת לאומנות ויזואלית!

ואני לא רוצה למכור את התמונות האלה חס וחלילה, רק לתלות 2-3 תמונות אצלי בבית כי יש שם תמונות מדהימות ששוות יותר מתמונה באינטרנט 8)

פורסם

אם הם שוות שתתאמץ כל כך להגדיל אותם, הם שוות שתשלם לאתר אם הוא מוכר אותם...

פורסם

שים לב שגם אם יש בידך רזולוציה לא של מטר על מטר וחצי, הקבצים המקוריים שמהם מדפיסים פוסטרים הם רוב הפעמים הרבה יותר קטנים מהפוסטר. קודם כל, האיכות אפילו לא מתקרבת ל300DPI, ובפוסטרים עם הדפסה באמת איכותית אפשר להשתמש גם בתוכנות אינטרפולציה, יש היום תוכנות שעושות עבודה מאוד טובה למטרה הזאת. עצה שלי, אם אתה מוכן להשקיע קצת כסף (מה שבכל מקרה תצטרך להשקיע), תדבר עם בית דפוס (הם מתמחים בדברים האלה) או שתקנה מdeviantart. האנשים שם משלמים בעצמם לאתר לא מעט כסף כדי להציע את התמונות למכירה, ותקבל את ההדפסה הכי איכותית שיש - כי לחנות של האתר הם מעלים את הקבצים ברזולוציה המקורית.

פורסם

Yotam צודק..... להדפיס פוסטר כזה בצורה עצמאית זה לא שווה את המאמץ ואת הכסף. הכי טוב כבר לקנות פוסטר מוכן, אפילו שזה 70 ש"ח (בטח לא כולל משלוח).

עריכה: באיזו טכ' האתר משתמש בשביל להדפיס את הפוסטרים? בטח לא בדפוס רגיל כי אז זה היה עולה להם הרבה ולא היה משתלם...

פורסם

איפה מוכרים פוסטרים??

אני מת לקנות לעצמי כמה כאלו (ולא חייב של סרטים)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים