עבור לתוכן

בעיות שנגרמו בעקבות פתיחת צינורות בכרטיס מסך

Featured Replies

פורסם

יש לי כ.מסך של Leadtek 6800NU 128MB ועל פי המדריך שהיה פה עשיתי וכתוב בהודעה שזה עבד טוב עם כרטיס כמו שלי וזה קורה בכל המשחקים שלי שהמשחק נתקע לכמה שניות ממש 3 או פחות אבל זה קורה בתדירות די גבוה

אני לא משתמש בדרייברים פרוצים וחושב גם לציין שבבדיקה של 3DMARK05 בכל התצוגות שלו יש כאלה קווין עבים אדומים ולפעמים ירוקים אך זה לא קורה במשחקים רק ב3DMARK05 וזה גם לא קורה בAQUA MARK 3 רק! ב3DMARK05 וזה לא משפיע על התוצאה !

מה אני יכול לעשות לסדר את זה?

אולי זה בכלל קשור לHD כי יש לי HD ישן (ATA)

פורסם
  • מחבר

מישהו בבקשה :hi:

פורסם

קודם כל אל תקפיץ מה אתה מצפה שישר יענו לך

דבר שני פתיחת צינורות לא תמיד פועלת... אבל זה בגלל שאתה בOC פשוט..

נראה לי אתה צריך לתת יותר מתח לכרטיס אבל זה בערבון מוגבל תחכה שמישהו יותר מבין יענה לך

פורסם
  • מחבר

יש עוד תשובות :s05:

פורסם

יש עוד תשובות :s05:

קראת את הקטע שאתר לא מתחייב למה שיקרה לכרטיס...

אז הוא לא מתחייב...ויכול להיות שתגיד :kopfpatsch: למה עשיתי את זה....

פורסם

האם הכרטיס מומהר (OC) ?

אם כן תנסה להחזיק למהירות המקורית.

אם זה לא עזר, תנסה לעשות DC, להוריד מהירות מתחת לרגיל בכמה HZ בודדים, לי יש בעיה בכרטיס מסך (הבהובים של המסך מדי פעם) וDC פתר את הבעיה.

אם זה לא זה גם, אתה יכל לנסות להעלות מתח לכרטיס דרך הביוס, סביר מאוד להניח שזה לא יעזור אבל אולי כן.

פורסם

בעבר הרחוק רחוק רכשתי 9800SE שעוד המחיר של הפרו עלה 2000 שקל....

חשבתי שחסכתי ושאני יפרוץ לו את הביוס אני רק יהיה מרוצה, מה שאתה רואה נקרא ארטיפקטס artifacts - זה אומר דבר אחד, הצינורות שפתחת ככל הנראה תקולים או מלוכלכים, מן הסתם הם לא בשימוש... אני החזרתי את הכרטיס וקיבלתי את הכסף שלי...

בכל תסיר את ה SOFTMODE או מה שלא עשית, ותחזיר אותו למצב הרגיל, במידה ועדיין יש תקיעות יתכן כי זה בכלל פאקטור אחר, כמה זיכרון יש לך ?

בכל מקרה לא ממליץ על SOFTMODE כי זה אפעם לא בטוח וזה הימור,

פורסם

הימור? סופטמוד פשוטו כמשמעו... סופט- (תוכנה/ או רך) מוד , חוק בסיס בסופטמוד- במידה ולא היה מזל וכל הצינורות פגומים - אתה מחזיר הכל חזרה ושום דבר לא נפגע תמידית.

פורסם
  • מחבר

יהיה לי קצת בעיה להחזיר

אבל כנראה שאני יעבור לגור בארה"ב אני יקנה כבר X950XT או משהו כי הכרטיס שלי עובד בAGP ויש לו 128MB

:\

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים