עבור לתוכן

Z3 VS S1 VS Z5

Featured Replies

פורסם

אז ככה:

Z5 ו-Z3 נראה כאילו Z3 מובילה בנתונים הטכניים.... אני טועה?!

ולגבי Z3 מול S1 נראה לי שה-Z3 יותר טובה... האם אני שוב טועה?!

עכשיו אם הולכים על ה-Z3... מי היבואן הרשמי של מינולטה?

בתודה מראש

פורסם

Z5 יותר טובה מה-Z3 ב: מסך (2" לעומת 1.5"), ובגודל תמונה (5MP לעומת 4MP)

לקנון יש מסך מסתובב, אמנם "רק" 3MP שלפעמים מרתיע אנשים, אבל סה"כ המצלמות טובות מאד עם יתרון (לדעתי) למינולטה בגלל הפוקוס המהיר שלה ומס' התמונות PerSec היותר גבוהה שיש לה ששימושי לצילומים מהירים (FrameByFrame) וכן המינולטה מציעה מאקרו קרוב מאד של 1cm לעומת 10cm.

אם יש לך אפשרות ללכת על ה-Z5 יהיה אידיאלי (תזכור לרכוש כ.זיכרון גדול, 256\512.. עדיף 512MB), אם לא אז Z3 (עם כרטיס מתאים 512\256).

השוואה בין המצלמות: קישור

פורסם
  • מחבר

המסך לא נראה לי שיזיז לי החצי אינץ' והעוד מגה פיסקל לא יהווה יותר מעבר לגימיק...

תהשוואה הזו כבר עשיתי ביום שבת וגיליתי של-S1 יש טווח של צמצם נורא קטן לעומת המינולטה ובאמצעות ספר צילום גיליתי שצמצם נמוך מצמצם את טווח הפוקוס לכן אני נרתע ממנה....

עכשיו כמה תעלה לי חצובה שולחנית? כנראה שאני יצטרך עקב הזום הגבוה... אולי שווה לי ללכת על ה-Z10 בגלל שאני לוקח חצובה... אבל אז אני מוותר על מייצב תמונה... האם המייצב ישפיע על איכות התמונה למרות החצובה?

תודה מראש

פורסם

תאמין לי, יזיז...במיוחד במצלמות דיגיטליות כאשר 90% מהזמן אתה מצלם עם המסך ומביט בתמונות, חשוב שתראה את כל הפרטים במקום והתאם תתקן את הצילום.

חצובה שולחנית תעלה כ-45 ש"ח, העניין הוא שהצילום ע"ג חצובות מסוג זה מוגבל בגלל המשקל הרב וגודל פיסי של המצלמה שגדול, לכן תוכל לצלם רק "ישר" לא לגובה וזויות מוזרות.

ה-IS (מייצב) מועיל מאד ומאפשר צילום במהירויות תריס נמוכות (ללא פלאש או עם פלאש...:P ), ובכלל בייצוב התמונה בזום גבוהה.

תחליט באיזה תקציב אתה נמצא, או שאתה בכלל מבולבל :) כי אתה עולה ב-1K ויורד ב-1K ;D (ה-Z10 לעומת ה-Z5).

פורסם
  • מחבר

יש לי תקציב בלתי מוגבל חח... ;D סבתא שלי שהיא ממנת תמצלמה אמרה לי 5,000 שקל מספיק?! חחח ;D

טוב תודה בכל מקרה... מקווה לעוד חודשיים שאני אוכל לקנות תמצלמה...

נ.ב.

יש מקום שאני יכול לראות את המצלמות ואז באמת להחליט בין ה-Z3 ל-Z5?

פורסם

יש לי תקציב בלתי מוגבל חח... ;D   סבתא שלי שהיא ממנת תמצלמה אמרה לי 5,000 שקל מספיק?! חחח  ;D

טוב תודה בכל מקרה... מקווה לעוד חודשיים שאני אוכל לקנות תמצלמה...

נ.ב.

יש מקום שאני יכול לראות את המצלמות ואז באמת להחליט בין ה-Z3 ל-Z5?

רגע אתה רציני , אומרים לך שהZ5 יש לך מסך יותר גדול ויותר 1MP ואתה עדיין חושב שיש לך על מה לחשוב

אני לאומת זאת עדיין מטלבט ביו הfuji 5500 לבין המינולטה Z3

עזרה פלייז  שהרמתי את המינולטה היא היתה כזאת כיאול נפילה אחת והיא גמורה ..... (יש לי אחות הרסנית (: )

ולאומת זאת לפי מה שהבנתי אין הרבה הבדל בינה לבין הפוג'י פלייזזז שניראת לי יותר מסיבית ומיקצועית בהשוואה לZ3

אני חייב עזרה .....  :o :o

פורסם
  • מחבר

תאמת לפוג'י יש צמצם מעניין ודפקא עכשיו אני חושב לקנות אותה אבל אני נאלץ לפסול אותה בגלל החוסר במייצב תמונה...

פורסם

אז מה אתה אומר לי בזה,

על מה ללכת ???

פורסם

לא יפה להתפרץ לנושאים של אחרים, הוא אומר לך בזאת שתלך על ה-Z3 (הפרש המחירים בין Z3 ל-Z5 הוא כ-400 ש"ח בהם אתה יכול להיות דברים נוספים למצלמה).

ו-orlupo, תקנה את ה-Z5, תשתמש אותך טוב, עולה 2400 עם שנתיים אחריות.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים