עבור לתוכן

GF FX 5700 - האם משתלם

Featured Replies

פורסם

ראיתי שמוכרים בגולדופ GF FX 5700 (דגם 5700V) של פאליט (ולא, לא איכפת לי לקנות פאליט, הכרטיסים שלהם לא משהו מיוחד אבל הם עושים את העבודה) ב 490 שח בערך. אני חושב שזה דיי משתלם..... בסך הכל כרטיס סביר ודיי זול.מה אתם חושבים? עוד בעיה היא שבסדרות האלה יש אלף גרסאות לכל כרטיס.... ויש כאלה שהם פתאום LE ו 64 ביט ואני לא ממש מכיר את החנות ולך תדע אם לא פתאום תקבל כרטיס עם ממשק זיכרון של 64 ביט או זיכרון במהירות 400MHZ וכו'......... אתם מכירים אותה או משהו?

עריכה: דיברתי איתם והם טוענים שזה 128 ביט.

פורסם

קודם כל אין רידיאון 5700 אבל יש אנווידיה 5700 ... בקשר לכרטיס אתה מוזמן להיתקשר לחנות ולברר בקשר לכרטיס

פורסם

ב 500 שקל תיקנה 9550 128 ביט שיותר טוב ממנו ,וגם תשאר עם עודף של מאה.

פורסם

קודם כל אין רידיאון 5700 אבל יש אנווידיה 5700 ... בקשר לכרטיס אתה מוזמן להיתקשר לחנות ולברר בקשר לכרטיס

ליתר דיוק nVidia GeForce FX 5700 ;)

*פותח הת'ארד, גם בלי שתתקשר אליהם אני יכול להגיד לך על 90% שזאת גירסא מוחלשת...

בכל מקרה בתקציב הזה, לך על R9550.

פורסם
  • מחבר

:kopfpatsch:

תראו מה שעות של קריאת ביקורות באינטרנט עושות לבן אדם...............

חחח

ברור ש GF.

בכל מקרה, לא, ה 9550 לא טוב יותר ממנו. וגם לא ה 9550XT/9600 (ואני לא יכול להסתמך על זה שאני אגיע ל OC הרבה יותר טוב) הסתכלתי על הרבה ביקורות.....................

על סמך מה אתם אומרים את זה?

פורסם

תראה יש גם 5700 ULTRA ,יכול להיות שזה מה שראית שם.

פורסם
  • מחבר

תעשה לי טובה.

אני לא אדיוט.

פורסם

הם אומרים את זה על סמך ידע שכנראה להם יש, ולך - אין.

זה כסף שלך, אם אתה הולך עם הראש בקיר תקנה את זה ואל תשאל בכלל, ביקשת ענו לך :kopfpatsch: אני מכיר את החנות, קניתי משם רמקולים

חנות יקרה יחסית, אבל המחיר שאתה משלם להם מבטיח לך שהם לא יברחו לך לשום מקום בזמן הקרוב, וגם הם לא עושים בעיות עם אחריות לפי מה שהבנתי...

אז לא יודע אני אישית הייתי לוקח 9550

פורסם

בביצועי סטוק 5700 יותר טוב מה 9550

פורסם
  • מחבר

א. מאיפה אתה יודע איזה ידע יש לי?

ב. אני מתייעץ- ומן הסתם פתחתי את הת'רד הזה בשביל להקשיב.... אבל מן הסתם אפשר לנמק. אני התסכלתי על עשרות Benchmarks וה 5700 עולה ברובם על ה 9600 ודיי קרוב בסך הכל ל 9600 פרו (גם יותר טוב ממנו לפעמים)......... אז לכן אני מבקש שיסבירו לי למה ה 9550 עדיף לדעתם.

פורסם

אחי אני איתך

אתה צודק הפורום פה כבר הרבה זמן לא אטרקטיבי

במקום לענות לשאלות הם נותנים איזה חוות דעת לא קשורה או שעונים משהו לא קשור ושלא נדבר על לפרט את ההסבר שלהם!!

לכל מנהלי האתר קחו זאת לתשומת לבכם

פורסם

אחי אני איתך

במקום לענות לשאלות הם נותנים איזה חוות דעת לא קשורה או שעונים משהו לא קשור ושלא נדבר על לפרט את ההסבר שלהם!!

יש לך בעיה לך לפורום אחר לא חייבים לך כלום פה.
פורסם

אומרים לך שאנחנו כמעט בטוחים שמדובר בגרסה המוחלשת, כלומר 5700LE, ואז הרדאון טוב יותר.

אם זה היה FX5700 רגיל ואתה בטוח אז לך עליו, אין לי מושג מה זה V.

פורסם

אחי אני איתך

תגיד לי מה אתה מבלבל את השכל, ואיזה זכות לרדת על כולם נתנה לך שאני לא יודע?  :angryfire:

אם יש לך משהו נגד מישהו ספציפי אז תגיד ואל תבוא לכל הפורום בטענות.

סיבה ראשונה, במחיר הזה, זה 99% גירסא מוחלשת, ולכן הרדאון עדיף יותר.

סיבה שלישית, לR9550 יש פוטנציאל OC נהדר, והוא יכול להגיע לR9600P בלי בעיה מיוחדת, שטוב יותר מה FX5700 (מוחלש או לא).

סיבה רביעית, גם ככה הכרטיסים האלה נחשבים כבר די  מיושנים והם לא יוכלו להריץ משחקים חדשים לעוד הרבה זמן, אז גם ככה חבל להשקיע יותר מזה על כרטיס ברמה הזו.

פורסם

אתה משווה כרטיס באוברקלוק לכרטיס בסטוק?

אל תשכח שגם ל5700 אפשר לעשות אוברקלוק

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים