עבור לתוכן

האם כדאי לי לשדרג את המצלמה הדיגיטלית שלי?

Featured Replies

פורסם

יש לי כרגע Niokon coolpix 3100 שעשתה את שלה בהחלט, הרבה מאוד תמונות יש לי מהמצלמה הזאת, אבל לפעמים אני אומר לעצמי שהגיע הזמן להתפתח ולהביא משהו קצת יותר רציני שלא יהיה בו את הפאקים שיש בניקון שלי.

הפאקים הם: כפתור הפעלה מעצבן, חישן גרוע בלילה (בלי פלאש זה מצלם זוועה בלילה), פלאש שזולל בטריות (כנראה שזה מה שיהיה בכל מצלמה), הקלטת סרטונים בלי סאונד.

חבר שלי הציע לקנות את המצלמה ממני, אז זרקתי לו שב-500 של הוא יוכל לקחת אותה (עם כרטיס זיכרון 128 בטריות מטען).

השאלה אם כדאי לי (וכמובן אם אני לא עושק אותו, כי עדיין הוא חבר ואני לא בא לעשות עליו כסף), אז אם אתם יודעים מה ה"מחירון" של המצלמה תגידו לי.

אהה כמובן אני לא אמכור בלי שתהיה לי מצלמה ביד, אז על איזו מצלמה אתם ממליצים (במחירים שפויים)

פורסם

מה חשוב לך ? מה אתה מצלם בעיקר ? זום חשוב לך ? מה תקרת הגג של התקציב שלך ?

אגב זה לא לשדרג זה להחליף :) לשדרג זה לשפר את מה שיש.

500 ש"ח נשמע מחיר מעבר להוגן עבור המצלמה.

פורסם
  • מחבר

1.מה חשוב לך ? מה אתה מצלם בעיקר ? זום חשוב לך ? מה תקרת הגג של התקציב שלך ?

2.אגב זה לא לשדרג זה להחליף :) לשדרג זה לשפר את מה שיש.

3. 500 ש"ח נשמע מחיר מעבר להוגן עבור המצלמה.

1.אני בהחלט לא צלם מקצועי, אבל אני רוצה תמונות מפוקסות, ושיצלם טוב בלילה בלי מריחות אורך בטריה ארוך, קיצר משהו שבטח תיקנו בדור החדש של קולפיקס.

2. שידרוג מבחינתי זה לעבור למשהו יותר טוב :P

3. לא רוצה גם לצאת פריאר, כי אני לא כל כך חרמן למכור את המצלמה... ואם אני אוכל להשיג משהו יותר טוב משמעותית אני אלך על זה.

פורסם

אולי כדאי לך להשאיר את המטען+סוללות (איזה? סוג/חברה), למצלמה הבאה שתרכוש.

בכ"ז מצלמת 3MP טובה מאד, אוטומטית אבל בהחלט כל עד כדי כך גרועה...(לא אהבתי את המסך שלה :s05: ).

לדעתי ב-600 יהיה בסדר (במידה ואתה מוסיף את כל מה שאמרת - כ.זיכרון, מטען וסוללות)

למכור ב-500 יהיה סביר אבל שוב לדעתי זול, כי זו מצלמה לא גרועה כל כך, אמנם "יד-שנייה" אבל...

מה התקציב שלך?

שים לב שהתקציב שלך יכלול כל מה שאתה צריך (מצלמה + כ.זיכרון + מטען וסוללות + תיק[במידה ואין לך] ), אז תרשום בהתאם.

(הציוד ההיקפי שצויין, מחירו כ-300 ש"ח)

פורסם

אוקי תקשיב טוב.

אם אתה רוצה לשפר את הצילומים שלך, לקנות מצלמה זה לא הדרך.

תקנה ספר צילום או תעשה קורס ותאמין לי שזה ישפיע יותר על איכות התמונות שלך מאשר מצלמה חדשה.

פורסם
  • מחבר

(הציוד ההיקפי שצויין, מחירו כ-300 ש"ח)

נכון, שכחתי שכל הבלגאן הזה יקר, אבל מי שקונה מצלמה יד שניה חייב את זה (יכול להיות שאני אתן לו את הכרטיס זיכרון 16 מגה שקיבלתי עם המצלמה והוא לא בשימוש).

אוקי תקשיב טוב.

אם אתה רוצה לשפר את הצילומים שלך, לקנות מצלמה זה לא הדרך.

תקנה ספר צילום או תעשה קורס ותאמין לי שזה ישפיע יותר על איכות התמונות שלך מאשר מצלמה חדשה.

קורס זה מוגזם, טיפים מהאינטרנט זה סבבה. הסיבה שקורס מוגזם זה מפני שאני די מוגבל באפשרויות שלי (אני יכול לשנות אורך זמן חשיפה) אין לי עדשה לפוקוס או לזום אופטי... מה שאני יכול ללמוד זה צורת צילום ותוכנות כמו פוטושופ לשיפור הצילום (כמובן ברמה בסיסית שלא מצדיקקה קורס).

ככל שאני חושב על זה יותר, אני ממש לא רוצה לעשות את זה, אלא אם כן תיפול עלי הזדמנות להשיג מצלמה מצוינת במחיר פצצה (דבר שכנראה לא יקרה)

וחוץ מזה, אני הולך לצבא עוד שבועיים ככה שזה לא יעסיק אותי כל כך..

פורסם

אז לך ולמד :)

אני לקחתי המון טיפים טובים מהאתר של ACDSEE יש לך יתרון גדול שאתה יכול ללמוד ע"י נסיון וטעייה, אחרי הכל זאת דיגיטאלית.

קח את המצלמה לטירונות תוכל לצלם את החבר'ה זועקים עד מתי מרץ 08' :lol: :lol: :lol: :lol:

פורסם

בלי קשר , למצלמה שלך כמעט ואין אפשרויות ידניות , אפילו שליטה על מצמם אין לה , בקיצור , גם קורס כרגע לא יעזור לך כי היא לא ידנית , אם הייתה לך מצלמה ידנית דיגיטאלית זה היה מעולה , אבל אין לך... , המצלמה שלך היא מצלמת P&S פשוטה...(טוב , לא כל כך פשוטה , יש לה את היתרונות שלה...)

פורסם
  • מחבר

כנראה יותר חכם לוותר על הרעיון

המצלמה שלך היא מצלמת P&S פשוטה...(טוב , לא כל כך פשוטה , יש לה את היתרונות שלה...)

תודה שאתה מנסה לנחם אותי ;)

קח את המצלמה לטירונות תוכל לצלם את החבר'ה זועקים עד מתי מרץ 08' :lol: :lol: :lol: :lol:

:-[ :-[ :-[ עד מתי :-[ :-[ :-[

טוב מבחינתי מיציתי את הנושא וקיבלתי את הטיפים שאני צריך אז תודה לכולם :xyxthumbs:

(חוץ מנוסטרדמוס)

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים