פורסם 2005 במרץ 620 שנים המערכת: Athlon" 64 3000+ (S-939 AMD GIGABYTE K8NF-9 GIGABYTE 6600GT WD 160GB SATA CI-6A19\Diabolic רציתי לדעת זכרון 512MB של ADATA מספיק טוב לשאר הרכיבים של המחשב, או אם אני אקנה זכרון של OCZ או חברה מוכרת אחרת הביצועים ישתפרו, כי חבר אמר לי שהיה לו זכרון "סטנדרטי" כמו הADATA , וכשהוא שיפר לOCZ הביצועים של המחשב השתפרו פלאים אז רציתי לדעת אם זה ישנה (אני לא מתכוון להוציא את המיץ למחשב, אבל למשחקים חזקים וכאלה) תודהה.
פורסם 2005 במרץ 620 שנים חבר שלך לא מבין מהחיים שלולא תרגיש הבדל בין A-DATA לOCZ אם אתה לא עושה אוברקלוק
פורסם 2005 במרץ 620 שנים השמות של החבות כמו OCZ נמדדות כחברות טובות באורך החיים שלהם אחריות ויעילותםוזה בכלל לא משנה איזה חברה תיקח מה שמשנה זה הדגם שתיקח אתה יכול לקחת OCZ 512M"B PC 2700 ואתה יכול לקחת A-DATA מהדגם החדש שלהם שאוכל בלי מלח מה שאמרתי עכשיו(סתם דגם מסריח אמרתי כאן של OCZ)אבל רציתי להבהיר שלא משנה החברה (בעצם כן משנה אבל זה רק אורך חיים ואחריות)אלא משנה הדגם שאתה לוקח
פורסם 2005 במרץ 620 שנים מחבר אוקיי, אני לוקח דגם פשוט 256X2 400Mhz השאלה היא אם שווה להשקיע את ה+200 ש"ח ל"מותג" יותר איכותי. כי אולי תאורטית זה לא משפיע, אבל בפועל כן אם משהו ראה במו עיניו אם זה משפיע או לא אשמח אם יגיב
פורסם 2005 במרץ 620 שנים מה זה דגם פשוט? A-data?עוד פעם, אם אתה לא עושה אוברקלוק רציני, אתה יכול בשקט לקחת a-data. הם טובים גם לאוברקלוק חביב...להשקיע עוד 200 ש"ח בשביל ביצועי סטוק? לא שווה.
פורסם 2005 במרץ 620 שנים אם אתה מתכנו OC למחשב אז עדיף לקחת חברה כמו OCZ כדי להגיע לתוצאות טובות.אבל, אם אתה לא בענין של OC ,אז חבל על הכסף. קנה לך זכרונות פשוטים וזולים יותר.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.