פורסם 2005 במרץ 620 שנים כאן כתוב HIGHוכאן LOW....מה נכון?ואני משתמש בפיירוול של SYGATE...אני שואל כי אני לא מוריד יותר מ 40-45 קילו בכללי(לכולם ביחד)....ויש לי אינטרנט 1.5 מגה....אני יודע בד"כ מגיעים ל 70-80 ממוצע...מה נכון?ואני משתמש בפיירוול של SYGATE...אני שואל כי אני לא מוריד יותר מ 40-45 קילו בכללי(לכולם ביחד)....ויש לי אינטרנט 1.5 מגה....אני יודע בד"כ מגיעים ל 70-80 ממוצע...[attachment deleted by admin - 90 dayss]
פורסם 2005 במרץ 620 שנים מחבר בגלל הגודל לא יכולתי את שניהם יחד,הנה התמונה השנייה...[attachment deleted by admin - 90 dayss]
פורסם 2005 במרץ 620 שנים יש לך HIGH ID כמו שרשום (שזה טוב)... המספר של LOW ID זה כמה כאלו מחוברים/התחברו אליך... לגבי המהירות, EMULE IS CRAP וחוץ מזה, עם שמת UPLOAD מתחת ל 10 זה מגביל אותך לפי 3 או 4 מהמהירות UPLOAD ששמת (וראה אלף דיונים בנושא זה ואיך לסדר את זה בפורום)... חפש NETLIMITER
פורסם 2005 במרץ 720 שנים אז תדע שזה בעייתי בארץ לשים UPLOAD של 10, זה הורס את כל מהירות ההורדה... (בגלל שה ADSL המגבלה הרגילה היא מקסימום 12), ולשים 10 הורס את כל התשדורות..
פורסם 2005 במרץ 720 שנים מחבר אז אתה אומר NETLIMITER?כך אני יוכל לשים UPLOAD נגיד 3 ולא לפגוע ב DOWNLOAD?להפך לשפר אותו?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.