פורסם 2005 במרץ 620 שנים אני מחפש דעות בעד ונגד.ואני לא מתכוון ל:בעד: חרא פלאפון איכסנגד: מסריח גדול שמן הכל זבלאני רוצה לקנות אותו, כמה להציע עליו לדעתכם?תודה רבה
פורסם 2005 במרץ 620 שנים שמע לפני קצת פחות מחודש גם אני חשבתי לקנות כמוך את האלפא אבל היו כמה דברים שהרחיקו אותי ממנו:הפלאפון סבבה, יש לו הרבה אפשרויות נחמדות אבלהוא עצוםם תחשוב שאתה מסתובב עם שלט של טלוויזיה בכיסהצלצולים שלו ממש חלשים (אישית לי זה היה שיקול)ולפי תגובות חברים שהיה להם את המכשיר הוא לא הכי יציב מבחינת תוכנה ועמידות בכלליתאני אישית קניתי במקומו את הסוני אריקסון טי 630 ואני לא מתחרט לשנייה פלאפון מעולה
פורסם 2005 במרץ 620 שנים היה לי את הפלאפון הזה איזה שנה משהו כזה,והוא פשוט פלאפון אסון !הוא מסורבל,תקוע,מכוער שום דבר לא תומך בו....כמו שאמרו פה כבר, זה כמו להחזיק שלט בכיס,התפריטים שלו נתקעים כל שניה...שום דבר לא תומך בו כי הוא של חברה פרטית קטנה (ישראלית ד"א, לעומת סמסונג, נוקיה, וכו'...)אבל אם זה לא מפריע לך (אני אישית שנאתי את הפלאפון הזה) אז אתה יכול לקנות אותו, איכות המצלמה נחמדה, הוידאו לא משהו אבל עדיין...הצלצולים נחמדים, אבל כמו שכבר ציינתי, יש ממש קצת כי הוא לא תומך ברובם...היתרון הכ גדול שלו הוא שנראה לי שזה הפלאפון-מצלמה הכי זול באורנג'....
פורסם 2005 במרץ 720 שנים הייתי שם עליו 300 שקל גגגגגגגגגגגגגפלאפון שמן בלטה ענק מגעיל בעעעעעעעעעע ישראלי דוחה גועל נפש.עיצוב גרוע,נתקע,מתקלקל,ועוד ועוד ועוד...
פורסם 2005 במרץ 720 שנים ת'אמת,אני בהתחלה רציתי לקנות אותו ואפילו נציגים של אורנג' אמרו לי שהוא לא כ"כ טוב ... :\
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.