עבור לתוכן

זוועה בצרפת: עשרות נאשמים באונס ילדיהם

Featured Replies

פורסם

מחריד:

בבית המשפט באנז'ה, שבמערב צרפת, נפתח הבוקר (יום ה') משפטם של 66 הורים המואשמים בהשתייכות לרשת פדופילים עניפה. מדובר במשפט עבירות המין הגדול ביותר שידעה צרפת, ואולי אף אירופה כולה. מכתב האישום החמור עולה כי הנאשמים אנסו את ילדיהם ומכרו אותם לזנות, תמורת מזון, סיגריות וסכומי כסף קטנים.

...

ששה מבין ההורים נאשמים כי הכריחו את ילדיהם, ואת ילדי שאר החברים ברשת, "לשחק ברופא וחולה" עם המבוגרים. העיתון הצרפתי "לה-מונד" דיווח כי אחת הילדות נאנסה כ-45 פעמים, בחלק מהמקרים על-ידי מספר רב של נאשמים. ילדה אחרת, בסך הכל בת 10, נאנסה על-ידי יותר מ-30 מבוגרים.

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3053699,00.html

וכאילו כל זה לא מספיק, קים חשד שעבריינים נוספים שותפים למעשה - כנראה אנשים אמידים שקנו מההורים והסבים את ילדיהם ונכדיהם לצורך התעללות ואונס.

כל זאת לאחר הזעזוע הקודם באירופה - הפדופיל הבלגי מארק דוטרו, שהורשע במעשי רצח, חטיפות, אונס והתעללויות בילדות.

פורסם

פשוט חולני...

אני זוכר שדיברו על זה לפני כמה ימים וציינו שאחת הילדות נמכרה תמורת צמיג לרכב, והצעירה ביותר שנאנסה בת מספר חודשים.

למרות ההתנגדות שלי לעונש מוות, אלה מקרים כאלה שגורמים לי להצטער שהעונש הזה לא קיים.

פורסם

אלוהים ישמור, איזה עולם. פשוט אין לי מילים לתאר את מה שאני חושב על העניין הזה, אין מילים. זה כ"כ חולני, כ"כ לא אנושי.

איך אפשר לעשות דבר כזה לילד שלך, איך? מעבר להבנתי.

פורסם

באמת בלתי נתפס..

פורסם

מה כל הקטע עם עונש מוות? מה כל כך טוב בזה?

לדעתי לתת לפושע איזה 25-50 שנה בכלא לחשוב על מה שהוא עשה הרבה יותר טוב מלהרוג על המקום.

פורסם

זה לא כזה חד וחלק. בעקרון אני מסכים איתך, אבל תלוי באיזה כלא, ובייחוד באילו תנאים. אנשים שאנסו ילדים קטנים לא צריכים לצאת לחופשות או לקבל עבודות שירות.

פורסם

לפי מה שאני מכיר, יש בתי כלא שבהם אנשים כאלה נאנסים בעצמם

על ידי האסירים הבכירים ואפילו מספר סוהרים שמתוסכלים מהעבודה שלהם ומזה

שעברו התעללות בעצמם כאשר היו בגיל הרך...

מה יותר טוב מלשים הורים כאלה בכלא מלא כושים בגודל של טלביזיה 40" כל אחד

ויעשו מהם צעצועי מין עד סוף ריצוי מאסרם?

עין תחת עין...

אנסת - תיאנס

התעללת - יתעללו בך

רצחת? יעשו לך הכל שתרצה למות

אבל לא יהרגו אותך :D

הכי הגיוני :)

פורסם

זה כל כך מזעזע כאשר הורים עושים מהילדים שלהם צעצועי מין וסוחרים בהם ככבשים. כל אחד יכול להביא היום ילד, לא צרייך אישור, לא היתר, לא רשיון... אבל האם כל אחד יכול לגדל אחד? מעניין אותי היכן לעזזל שירותי הרווחה בעסק הזה... חשבתי פעם ללכת ללמוד להיות עובדת סוציאלית ואז כשהסתכלתי על אנשים שעוסקים במקצוע הזה, ראיתי אנשים שבאו לשם מתוך אידאל ולאט לאט זרקו אותו לכל הרוחות בגלל היאוש של כל העבודה הביורוקרטית. בגלל זה נרקומנים היום מגדלים את הילדים שלהם, אם אפשר לקרוא לזה ככה, במקום שיוציאו אותם מהבית למקום בטוח יותר, בעוד שאמהות קשות יום לוקחים מהן את הילדים כי הן לא קנו להם איזה סט בדידים או חרא כזה לבי"ס... :kopfpatsch:

פורסם

בעוד שאמהות קשות יום לוקחים מהן את הילדים כי הן לא קנו להם איזה סט בדידים או חרא כזה לבי"ס...  :kopfpatsch:

מאיפה הבאת את העובדה הזו?

פורסם

לא הבאתי את זה משום מקום, הורים חסרי אמצעים שלא יכולים לספק שטויות כמו הדוגמה שהבאתי מוצגים כהורים רעים בעוד שנרקומנים מוצגים כמסכנים ומרחמים עליהם ומשאירים איתם את הילדים להאלים יודעים איזה גורל...

פורסם

זה לא מה שאמרת. את אמרת בפירוש שלוקחים את הילדים מאימהות חד הוריות שלא מספקות בדידים ועוד כל מיני דברים.

למה סתם לנפח עניין שהוא לא אמיתי? אני בחיים לא שמעתי על דבר כזה.

פורסם

קראתי היום את הכתבה בידיעות, ופשוט קיבלתי בחילה

לדעתי אונס זה כמו רצח, העברין מין שמבצע אינוס במיוחד בילדים קטנים זה כמו רצח, כי הוא פשוט גוזל מאותו ילד לחיות חיים רגילים, ופשוט הורס את הנפש החיה של אותו ילד/ה.

ולכן לדעתי העונשים ותקופות המאסר צריכים להיות בהתאם, מינימום מאסר עולם.

אפרופו צרפטים ומעשי אינוס.

לא מזמן רשת הCBS האמריקאית חספה פרשה מזוויעה של חיילי האו"ם המוצבים בקונגו כחלק מכוחות השלום באזור, אבל אותם חיילים צרפתים במקום לשמור על השקט באזור, הם פשוט אונסים (ואף יש חשד למעשי רצח) בלי הבחנה ילדות ונערות, האו"ם ובראשה קופי ענן ידעו על מעשים אלו עוד מלפני שנתיים אבל טייחו את הפרשה, ונתנו לחיות במדי האו"ם להמשיך לעשות את זממם בנערות קונגו עוד בימים אלו.

עכשיו בגלל הכתבה, והסיפורים העדויות (ואף קלטות של האונסים שצילמו את מעשי האונס שלהם) הרבות שזורמות מקונגו, כנראה שהאו"ם פותח בועדת חקירה.

פורסם

זה לא מה שאמרת. את אמרת בפירוש שלוקחים את הילדים מאימהות חד הוריות שלא מספקות בדידים ועוד כל מיני דברים.

למה סתם לנפח עניין שהוא לא אמיתי? אני בחיים לא שמעתי על דבר כזה.

לא הבנת אותי, זאת היתה הגזמה צינית אבל בשטח הדברים מאד דומים. הקלות שבה לוקחים ילדים מבית חם ואוהב בגלל שאין לילד

איזה מצרח מטומטם או כסף לספר כלשהו לבי"ס או שטות כזאת, בעוד שלנרקומנים משאירים את הילדים ועוד נותנים תמיכה כספית.

ידידה שלי, היתה לה חברה שירדה לסמים ואני מדברת על הרואין על בסיס קבוע, ונולד לה ילד, השד יודע ממי, ואף אחד בשירותי

הרווחה לא העלה על דעתו לקחת לה אותו - פשוט נותנים לה צ'ק על סך 3000 ש"ח כל חודש והיא חוגגת בעוד שהשד יודע מה קורה

עם הילד העומלל...

פורסם

לדעתי לתת לפושע איזה 25-50 שנה בכלא לחשוב על מה שהוא עשה הרבה יותר טוב מלהרוג על המקום.

זה רק ילמד אותו לעשות כאלה דברים שוב... ליגאל עמיר יש טלויזיה, מקרר וכל מיני שטויות כאלה אני זוכר שלפני כמה חודשים הראו תמונות שלו בתא המוגן שלו מה אכפת לו הוא חי יותר טוב מחצי מהאנשים בארץ... הבעיה היא שאסרו את העונש מוות ולכן הפשע חוגג - המוח של הישראלי הוא בערך: 'מה אכפת לי למה מה יעשו לי??' ובגלל זה כל הפשע אני ראיתי את זה ואני עדיין רואה... :kopfpatsch:

פורסם

שלחו את אורלי וילנאי פדרבוש לסקר את המשפט/הסימפוזיון הזוועתי הזה כיוון שאין לנו כבר אייטמים בארץ הקטנה והחמודה שלנו.

לא רק זה שהבוסית שלה (אילנה "הגדולה") עושה הכל למצא אייטמים למרות הספק הרב שבהם. ראו מקרה "וידוא ההריגה" של הקצין מגבעתי שלא היה ולא נברא.

כתב בכיר בארה"ב התפטר עקב דיווח שקר על מסמכים הנוגעים לבוש.

אני מקווה שאילנה תפיק לקחים ותעוף מהמסך עם העובדה שלה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים