פורסם 2002 ביולי 423 שנים עימנואל רוזן האידיוט אמר בערוץ 10 שיתכן מאוד שהתקלה הטכנית שהובילה להתרסקות המטוס הקל נגרמה בשל הבילבול והפאניקה בשדה התעופה :lol:
פורסם 2002 ביולי 423 שנים מחבר חבר'ה דיי להתעקש זה לא טרור ! זה איש ממורמר שפיטרו אותו ובמקרה ירה על ישראלים ב4 ביולי והמטוס הקל זה טייס שנלחץ והייתה טעות אנוש מצערת והוא במקרה ניסה לנחות בפארק אבל התרסק על 200 איש חוגגים נו מה הקשר לטרור אני לא מבין ?אויייי אמריקה כמה טוב שם ;D אגב לא יודע אם זה נכון אבל שמעתם אולי על טיל מרגמה שהתפוצץ ליד מטוס אל על ברוסייה ?
פורסם 2002 ביולי 423 שנים חבר'ה דיי להתעקש זה לא טרור ! זה איש ממורמר שפיטרו אותו ובמקרה ירה על ישראלים ב4 ביולי והמטוס הקל זה טייס שנלחץ והייתה טעות אנוש מצערת והוא במקרה ניסה לנחות בפארק אבל התרסק על 200 איש חוגגים נו מה הקשר לטרור אני לא מבין ?אויייי אמריקה כמה טוב שם ;D אגב לא יודע אם זה נכון אבל שמעתם אולי על טיל מרגמה שהתפוצץ ליד מטוס אל על ברוסייה ?אני רק מנחש, אבל לפי הניחוש שלי, זה קשה מאוד עד בלתי אפשרי לכוון לעבר מטוס עם מרגמה...
פורסם 2002 ביולי 423 שנים לפי מה שאני מבין טיל פספס מטוס אלעל באזור מוסקבה:http://rotter.net/forum/scoop/84300.shtmlhttp://rotter.net/forum/scoop/84309.shtmlhttp://news.ep.walla.co.il/ts.cgi?tsscript=item&id=249514&path=22
פורסם 2002 ביולי 423 שנים חבר'ה דיי להתעקש זה לא טרור ! זה איש ממורמר שפיטרו אותו ובמקרה ירה על ישראלים ב4 ביולי והמטוס הקל זה טייס שנלחץ והייתה טעות אנוש מצערת והוא במקרה ניסה לנחות בפארק אבל התרסק על 200 איש חוגגים נו מה הקשר לטרור אני לא מבין ?אויייי אמריקה כמה טוב שם ;D אגב לא יודע אם זה נכון אבל שמעתם אולי על טיל מרגמה שהתפוצץ ליד מטוס אל על ברוסייה ?אני רק מנחש, אבל לפי הניחוש שלי, זה קשה מאוד עד בלתי אפשרי לכוון לעבר מטוס עם מרגמה...באמת?הייתי מש"ק מרגמות בצבא ובדרך כל הייתי פוגע במטרה לא גדולה ממכונית פגיעה ראשונה, מקסימום שניה.רק צריך את התחושה וכיוון נכון.
פורסם 2002 ביולי 423 שנים הייתי מש"ק מרגמות בצבא ובדרך כל הייתי פוגע במטרה לא גדולה ממכונית פגיעה ראשונה, מקסימום שניה.רק צריך את התחושה וכיוון נכון.אתה משווה לי מהירות ומרחק של מכונית למהירות ומרחק של מטוס.. ?חוץ מזה, מהירות של מטוס היא כל כך גדולה (משהו כמו 400 מייל/שעה) שהפגז גם לא ישיג אותו כי הוא נמצא בתאוטה קבועה, לעומת המטוס שמהירותו משתנה.
פורסם 2002 ביולי 523 שנים הייתי מש"ק מרגמות בצבא ובדרך כל הייתי פוגע במטרה לא גדולה ממכונית פגיעה ראשונה, מקסימום שניה.רק צריך את התחושה וכיוון נכון.אתה משווה לי מהירות ומרחק של מכונית למהירות ומרחק של מטוס.. ?חוץ מזה, מהירות של מטוס היא כל כך גדולה (משהו כמו 400 מייל/שעה) שהפגז גם לא ישיג אותו כי הוא נמצא בתאוטה קבועה, לעומת המטוס שמהירותו משתנה.חשבתי שמדובר במטוס על הקרקע.
פורסם 2002 ביולי 523 שנים מחבר שיהיה עכשיו ידוע שזה היה קרקע אויר וזה הפך בטח לנושא צבאי מסווג וכבר ידאגו להשכיח או להעלים את זה (בטח יגידו שזה היה ברק בשמיים) עוד "פאשלה לא מכוונת" של הצבאות שם
פורסם 2002 ביולי 523 שנים טוב אז איך נגדיר את הפיגוע היום (סקר) .מיקרו פיגוע .מילי פיגוע בתוספת יום העצמאות .קילו פיגוע , בתוספת מטוס קל שהורג 20 איש מגה פיגוע + שני ביניינים הרוסים .גי'גה פיגוע , חצי כדור הארץ תחת פטריה גרעינית של אוסמה .אני בעד הג'יגה פיגוע, נשמע מגניב ;D
פורסם 2002 ביולי 523 שנים הייתי מש"ק מרגמות בצבא ובדרך כל הייתי פוגע במטרה לא גדולה ממכונית פגיעה ראשונה, מקסימום שניה.רק צריך את התחושה וכיוון נכון.חחח הנה מר צנוע... ;D
פורסם 2002 ביולי 523 שנים שימו לב, במקריות מדהימה ירו על נוסעי טיסת אל-על בלוס אנג'לס ב 4 ביולי, מספר דקות לאחר מכן התרסק מטוס "בטעות" על 100 איש ובצד השני של העולם ירו טיל לעבר מטוס אל-על במוסקבה. ??? יותר מדי מקרי? זה מה שאתם חושבים! זה הכל קונספירציה של חייזרים ששלחו סוכן בדמותו של בן-לאדן בשביל להשמיד את אוכלוסיית העולם! למה אתם חושבים בן-לאדן פתאום נעלם? ... הוא לא נעלם הוא בסך הכל חזר הביתה (אלפא סנטאורי 15) לחופשה. ;D אוקיי, אני חייב להפסיק, פשוט יש כרגע מסביבי חבורה של אנשים בחלוקים לבנים.
פורסם 2002 ביולי 523 שנים שימו לב, במקריות מדהימה ירו על נוסעי טיסת אל-על בלוס אנג'לס ב 4 ביולי, מספר דקות לאחר מכן התרסק מטוס "בטעות" על 100 איש ובצד השני של העולם ירו טיל לעבר מטוס אל-על במוסקבה. ??? יותר מדי מקרי? זה מה שאתם חושבים! זה הכל קונספירציה של חייזרים ששלחו סוכן בדמותו של בן-לאדן בשביל להשמיד את אוכלוסיית העולם! למה אתם חושבים בן-לאדן פתאום נעלם? ... הוא לא נעלם הוא בסך הכל חזר הביתה (אלפא סנטאורי 15) לחופשה. ;D אוקיי, אני חייב להפסיק, פשוט יש כרגע מסביבי חבורה של אנשים בחלוקים לבנים. LOL :lol: :lol: :lol: איזה מוח מעוות-בן לאדן חייזר
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.