עבור לתוכן

פיגוע ירי על תור ישראלים בנמל תעופה של לוס אנג'לס

Featured Replies

פורסם

עימנואל רוזן האידיוט אמר בערוץ 10 שיתכן מאוד שהתקלה הטכנית שהובילה להתרסקות המטוס הקל נגרמה בשל הבילבול והפאניקה בשדה התעופה :lol: :lol:

• תגובות 34
  • צפיות 5.8k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם
  • מחבר

חבר'ה דיי להתעקש זה לא טרור ! זה איש ממורמר שפיטרו אותו ובמקרה ירה על ישראלים ב4 ביולי והמטוס הקל זה טייס שנלחץ והייתה טעות אנוש מצערת והוא במקרה ניסה לנחות בפארק אבל התרסק על 200 איש חוגגים נו מה הקשר לטרור אני לא מבין ?

אויייי אמריקה כמה טוב שם ;D אגב לא יודע אם זה נכון אבל שמעתם אולי על טיל מרגמה שהתפוצץ ליד מטוס אל על ברוסייה ?

פורסם

חבר'ה דיי להתעקש זה לא טרור ! זה איש ממורמר שפיטרו אותו ובמקרה ירה על ישראלים ב4 ביולי והמטוס הקל זה טייס שנלחץ והייתה טעות אנוש מצערת והוא במקרה ניסה לנחות בפארק אבל התרסק על 200 איש חוגגים נו מה הקשר לטרור אני לא מבין ?

אויייי אמריקה כמה טוב שם ;D אגב לא יודע אם זה נכון אבל שמעתם אולי על טיל מרגמה שהתפוצץ ליד מטוס אל על ברוסייה ?

אני רק מנחש, אבל לפי הניחוש שלי, זה קשה מאוד עד בלתי אפשרי לכוון לעבר מטוס עם מרגמה...

פורסם

לא שמעתי...

פורסם

אני רק מנחש, אבל לפי הניחוש שלי, זה קשה מאוד עד בלתי אפשרי לכוון לעבר מטוס עם מרגמה...

באמת?

הייתי מש"ק מרגמות בצבא ובדרך כל הייתי פוגע במטרה לא גדולה ממכונית פגיעה ראשונה, מקסימום שניה.

רק צריך את התחושה וכיוון נכון.

פורסם

הייתי מש"ק מרגמות בצבא ובדרך כל הייתי פוגע במטרה לא גדולה ממכונית פגיעה ראשונה, מקסימום שניה.

אתה משווה לי מהירות ומרחק של מכונית למהירות ומרחק של מטוס.. ?

חוץ מזה, מהירות של מטוס היא כל כך גדולה (משהו כמו 400 מייל/שעה) שהפגז גם לא ישיג אותו כי הוא נמצא בתאוטה קבועה, לעומת המטוס שמהירותו משתנה.

פורסם

אתה משווה לי מהירות ומרחק של מכונית למהירות ומרחק של מטוס.. ?

חוץ מזה, מהירות של מטוס היא כל כך גדולה (משהו כמו 400 מייל/שעה) שהפגז גם לא ישיג אותו כי הוא נמצא בתאוטה קבועה, לעומת המטוס שמהירותו משתנה.

חשבתי שמדובר במטוס על הקרקע.

פורסם

LOL

ודרך אגב אין כזה דבר טיל מרגמה.

יש טיל.

ויש מרגמה.

פורסם
  • מחבר

שיהיה עכשיו ידוע שזה היה קרקע אויר וזה הפך בטח לנושא צבאי מסווג וכבר ידאגו להשכיח או להעלים את זה (בטח יגידו שזה היה ברק בשמיים) עוד "פאשלה לא מכוונת" של הצבאות שם

פורסם

טוב אז איך נגדיר את הפיגוע היום (סקר) .

מיקרו פיגוע .

מילי פיגוע בתוספת יום העצמאות .

קילו פיגוע , בתוספת מטוס קל שהורג 20 איש

מגה פיגוע + שני ביניינים הרוסים .

גי'גה פיגוע , חצי כדור הארץ תחת פטריה גרעינית של אוסמה .

אני בעד הג'יגה פיגוע, נשמע מגניב ;D

פורסם

חחח הנה מר צנוע... ;D

פורסם

שימו לב, במקריות מדהימה ירו על נוסעי טיסת אל-על בלוס אנג'לס ב 4 ביולי, מספר דקות לאחר מכן התרסק מטוס "בטעות" על 100 איש

ובצד השני של העולם ירו טיל לעבר מטוס אל-על במוסקבה. ???

יותר מדי מקרי? זה מה שאתם חושבים! זה הכל קונספירציה של חייזרים ששלחו סוכן בדמותו של בן-לאדן בשביל להשמיד את אוכלוסיית העולם!

למה אתם חושבים בן-לאדן פתאום נעלם? ... הוא לא נעלם הוא בסך הכל חזר הביתה (אלפא סנטאורי 15) לחופשה. ;D

אוקיי, אני חייב להפסיק, פשוט יש כרגע מסביבי חבורה של אנשים בחלוקים לבנים. :o

פורסם

שימו לב, במקריות מדהימה ירו על נוסעי טיסת אל-על בלוס אנג'לס ב 4 ביולי, מספר דקות לאחר מכן התרסק מטוס "בטעות" על 100 איש

ובצד השני של העולם ירו טיל לעבר מטוס אל-על במוסקבה. ???

יותר מדי מקרי? זה מה שאתם חושבים! זה הכל קונספירציה של חייזרים ששלחו סוכן בדמותו של בן-לאדן בשביל להשמיד את אוכלוסיית העולם!

למה אתם חושבים בן-לאדן פתאום נעלם? ... הוא לא נעלם הוא בסך הכל חזר הביתה (אלפא סנטאורי 15) לחופשה. ;D

אוקיי, אני חייב להפסיק, פשוט יש כרגע מסביבי חבורה של אנשים בחלוקים לבנים. :o

LOL :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

איזה מוח מעוות-בן לאדן חייזר :lol:

פורסם

נכון, הרי כולם יודעים שהוא סוכן כחלק מהקונספירציה של הלובי הימני בארה"ב

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים