עבור לתוכן

כרטיסי מסך ומסכים של ניידים

Featured Replies

פורסם

רציתי לדעת מה הבדלים בין סוגי המסכים השונים: XGA , SXGA , WXGA.

אני מבין שמדובר במשהו שקשור ברזולוציה, והבנתי שלא ניתן לשנות אותה?

הבנתי גם ש WXGA זה מסך יותר רחב בכמה זה מתבטא? האם זה שווה לשלם על זה ? (מישהו אולי קנה ומכיר את זה מקרוב?)

בנוסף מה בקשר לכרטיס מסך בניידים, רציתי לדעת מה כדאי שיהיה המינימום ככרטיס מסך?

הנייד לא שימש למשחקים אלא לאופיס, גלישה , צפייה ב divx , קטעי וידיאו ותמונות מדיגיטלית.

מה הבדלים בין כרטיסי ה share ל dedicated ? (אני יודע שראשון משתתף בזיכרון הרגיל והשני עצמי אבל מעבר לכך)

מה עדיף 32MB dedicated או Up to 64MB shared ? האם כאשר יהיה חסר לראשון זכרון הוא גם יפנה לזכרון הרגיל וישלים ל 64?

האם ניתן להסתפק לצרכי ב ATI Mobilty Radeon 9200 או שצריך את 9700 ? (מדובר בהפרש רציני בהמחיר כ-500 ש"ח)

תודה למגיבים,

טל

פורסם

רציתי לדעת מה הבדלים בין סוגי המסכים השונים: XGA , SXGA , WXGA.

אני מבין שמדובר במשהו שקשור ברזולוציה, והבנתי שלא ניתן לשנות אותה?

הבנתי גם ש WXGA זה מסך יותר רחב בכמה זה מתבטא? האם זה שווה לשלם על זה ? (מישהו אולי קנה ומכיר את זה מקרוב?)

בנוסף מה בקשר לכרטיס מסך בניידים, רציתי לדעת מה כדאי שיהיה המינימום ככרטיס מסך?

הנייד לא שימש למשחקים אלא לאופיס, גלישה , צפייה ב divx , קטעי וידיאו ותמונות מדיגיטלית.

מה הבדלים בין כרטיסי ה share ל dedicated ? (אני יודע שראשון משתתף בזיכרון הרגיל והשני עצמי אבל מעבר לכך)

מה עדיף 32MB dedicated  או Up to 64MB shared ? האם כאשר יהיה חסר לראשון זכרון הוא גם יפנה לזכרון הרגיל וישלים ל 64?האם ניתן להסתפק לצרכי ב ATI Mobilty Radeon 9200 או שצריך את 9700 ? (מדובר בהפרש רציני בהמחיר כ-500 ש"ח)

תודה למגיבים,

טל

בקשר לשאלה המודגשת,זה תלוי אם תרכוש גרסת TC (שאכן,לוקחת ומשלימה. חשוב לשים לב)

ואני חושב שעדיף לך ללכת על 9200. אתה בככה לא משחק משחקים. אבל עם הכרטיס יהיה לך מקסימום איכות טובה לצפיה ב Divx.

פורסם
  • מחבר
בקשר לשאלה המודגשת,זה תלוי אם תרכוש גרסת TC (שאכן,לוקחת ומשלימה. חשוב לשים לב)

ואני חושב שעדיף לך ללכת על 9200. אתה בככה לא משחק משחקים. אבל עם הכרטיס יהיה לך מקסימום איכות טובה לצפיה ב Divx.

תודה על תשובה , רק אם אפשר הבהרה קטנה על איזה מכרטיסים אתה מדבר בהדגשה ? ה- 9200 או 9700 ?

פורסם

שתיהם.

לפני שאתה קונה את המחשב הנייד,תבקש כרטיס מסך כזה שהוא לא TC.

פורסם
  • מחבר
לפני שאתה קונה את המחשב הנייד,תבקש כרטיס מסך כזה שהוא לא TC.

כנראה שלא הבנתי אותך נכון , TC זה לא טוב? מה רע בזה שיש 32 MB והוא יכול להשלים עוד מזיכרון הרגיל?

פורסם

כנראה לא הבנת.

זה לא שהוא לוקח מהזכרון הכללי כשנגמר לו,

הוא לוקח כל הזמן! ו 64MB זה היכולת לקיחה שלו,ואף יותר.

פורסם
  • מחבר

עכשיו הבנתי  אבל כאשר מדובר ב

מה עדיף 32MB dedicated  או Up to 64MB shared ? האם כאשר יהיה חסר לראשון זכרון הוא גם יפנה לזכרון הרגיל וישלים ל 64?

האם אני מוגבל ב dedicated  ל 32 MB של הכרטיס? אם  כן האם לא עדיף במצב כזה למשל כרטיס של אינטל שאפשר up to 64MB shared ולהוסיף פשוט עוד 256 MB זיכרון רגיל לנייד?

פורסם

לא,זה לא עדיף..

תלך על כרטיס מסך עם זיכרון עצמי.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים