פורסם 2005 במרץ 520 שנים יש לי INNO 3D GEFORCE 4MX 440 AGP 8Xיש לי חשד לפעילות לא תקינה של הכרטיס אני לא יודע מהי בקיצור כל פעם כשאני עובד עם התווכנות הרגילות או WINDOWS ואחרי זמן מה המסך עושה הבהוב קטן וחוזר למצב תקין אבל הבעיה שזה חוזר על עצמו לעיתים קרובות מידי אפילו עכשיו כשאני כותב את ההודעה הזובמשחקים יש לפעמים ארטיפקטים נ.ב הכרטיס אינו בOC ואשמח לקבל תשובה בהקדם האפשרי
פורסם 2005 במרץ 520 שנים תמחק את הדרייבר ותתקין מחדש את הכי עדכני תריץ בדיקות ב DirectX Dialog אם לא עזר תבדוק שיש מגע טוב בין המעבד גרפי לקירור שלו אם עדיין לא עזר תבדוק על הכרטיס עצמו אולי נשרט או נהרס חיבור\רכיב כלשהו..
פורסם 2005 במרץ 520 שנים מחבר פיזית הכל בסדר התקנתי גופ קירור אחר על הליבה תודה על העזרה ואין עוד גורמים לזה?
פורסם 2005 במרץ 520 שנים מחבר הרצתי את הבדיקות והכל בסדר אבל עדיין יש את הבהובים המעצבנים אז מה כרטיס דפוק?
פורסם 2005 במרץ 620 שנים מחבר זה רק עם הכ. מסך הזה אבל הוא אצלי נכון להיום היחיד אבל אין שום אפשרות אחרת
פורסם 2005 במרץ 620 שנים תגיד כשקורה ההיבהוב הזה אתה שומע צליל כמו שמחברים\מנתקים ציוד USB? (הצליל בווינדוס)
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.