עבור לתוכן

מחשב שראיתי ב-1000 (אלף) שקלים.

Featured Replies

פורסם

מעבד דיורון.

הכל משולב בלוח ,128 זכרון בלבד ועוד עם כרטיס מסך משולב ,המחשב פשוט לא יזוז.

אין כוננים פרט להארד דיסק 40 גיגה בלבד.

בקיצור-זוועה של מחשב תשלם לי לא הייתי לוקח אותו.

גם למה מטרת התרד הדפוק הזה?

פורסם

תעשה לי טובה!

מחשב מסאקל?

128 mb זיכרון למחשב "מהיר" ?!

ועוד לוח של VIA וכרטיס מסך 64MB זיכרון.

מי יודע איזה עוד זבל דחפו שם והם לא אומרים..

אל תתקרב לזה.

פורסם

איזה יום אחד מישהו מסקאל פתח תמחסן לעשות ספירת מלאי פתאום הוא רואה את כל הזבל הזה אומר וואלה יש פול פראיירים בוא נמכור את כל החרא הזה בטוח יש מישהו שיקנה את זה....

צריך להיות דפוק ברמות בשביל לקחת מחשב כזה עלוב.

פנטיום 3 עם חצי גיגה זכרון יהיה יותר טוב.

פורסם

ותראה כמה מציעים יש  :kopfpatsch:

אני פעם רציתי לקנות מסאקל,בושה.

אני זוכר שהיה שם מחשב נייד שראיתי אותו כ "מפרט ענק".

היום אני רואה אותו כיותר גרוע מהמחשב הישן שהיה לי.

ולמרות כל הזבל,הכל יקר!

פשוט לא לקנות,לא לקנות!

והצעה מימני,לא לקנות מרשתות גדולות.

רק מרשתות שהם רק למחשבים.

למרות שיש כמה רשתות מחשבים שהם ממש..  :screwy:

פורסם
  • מחבר

מעבד דיורון.

הכל משולב בלוח ,128 זכרון בלבד ועוד עם כרטיס מסך משולב ,המחשב פשוט לא יזוז.

אין כוננים פרט להארד דיסק 40 גיגה בלבד.

בקיצור-זוועה של מחשב תשלם לי לא הייתי לוקח אותו.

גם למה מטרת התרד הדפוק הזה?

ייתכן והתרד הזה נראה לך דפוק, אבל בסה"כ פניתי אליכם כמו שתמיד אני עושה ע"מ לקבל עצה, ותמיד תמיד אני מקבל עצה ששווה זהב.

החבר שלי רוצה לקנות מחשב זול ואם זה לא נראה לך אז אפסיק לשאול פה. חבל.

פורסם

אין סיבה שתפסיק לשאול פשוט נראה שאתה משתמש די ותיק ולכן אולי התגובות הללו (שאינני מצדיק אותן).

המפרט עצמו הוא מאוד חלש ושווה את מה שאתה משלם עליו (או במילים אחרות לא שווה כלום). תוסיף עוד לפחות 700 שקל לתקציב כדי לקחת מפרט נורמלי.

פורסם

ייתכן והתרד הזה נראה לך דפוק, אבל בסה"כ פניתי אליכם כמו שתמיד אני עושה ע"מ לקבל עצה, ותמיד תמיד אני מקבל עצה ששווה זהב.

החבר שלי רוצה לקנות מחשב זול ואם זה לא נראה לך אז אפסיק לשאול פה. חבל.

אנחנו לא מתכוונים להעליב,ובטח שלא למנוע מימך להתייעץ,

אבל זה לטובתך. הקניה מסאקל לא משתלמת בכלל עבור מוצרי מחשב.

פורסם

ווווואאאאייייי איזה מחשב עגלה שמע ישראל............הפנטיום 1 שהיה לסבא שלי שהיה קטן היה יותר יותר טוב מזה.....פייייייVIA ....מחשב פשוט "מ" -"ה"-"י"-"ר".....כן בטח רק אנחנו נאמין לכם!!

פורסם

חברה חברה, רגע רגע...

למה אתם יורדים על המפרט הזה כל כך?

המעבד של VIA הוא מעבד חסכוני מאד, כמעט ולא דורש קירור פעיל ולכן המחשב עובד בצורה שקטה ביותר, מאפיין חשוב מאד במחשב שמיועד להיות מרכז בידור (מוסיקה וסרטים).

נכון שזה מחשב מסקאל ואין לו מספיק זיכרון, אבל מצד שני הוא לא מיועד למשחקים אלה בעיקר לעבודות משרדיות.

בקיצור,

אני גם לא ממליץ על המחשב הזה.

אבל זה לא אומר שזה מחשב מחורבן.

פורסם

זה מחשב שהוא חד פעמי בו נגיד ככה ... וגם לשימור ממש קטן

אני לא קולט איך אנשים עוד קונים דברים כאלה ... כאילו למה ...למה לזרוק סתם כסףףףףףףףףףףףףף עדיף לשלוח לי אותו הביתה..

פורסם

:kopfpatsch: :kopfpatsch:

יש אנשים שאין להם כסף להוציא 6000 שקל על מחשב רק בשביל אינרנט אז מספיק להם גם מחשב ב 1000 שקל....

וזה מה שהוא אמר שהוא רוצה מחשב לאופיס , אני לא ראיתי את המחשב אבל אני כבר מנחש מה יש שם

ולדעתי ב +1000 שקל אפשר למצוא באיזה חור אחר מחשב עם לפחות 256 זיכרון.

http://www.speed4u.co.il/Product.asp?Pid=11065&Cat2Cat1ID=18&Cat2ID=61&aff=Zap

מחשב חמוד. (מתחת למשהו כזה כבר לא כדאו לקחת)

פורסם

המפרט הזה הרבה הרבה יותר טוב.

ואם רוצים מחשב לאינטרנט ואופיס 2000 שקל צריך להשקיע ,כי עדיין אתה רוצה שגם בזה זה יעבוד טוב לא?

פורסם

חבר'ה אתם מגזימים.

אני עובד בבית של ההורים שלי עם מעבד VIA 1000mhz.. וזה דיי והותר למשתמש הבייתי שלא צריך מעבר לאינטרנט ואופיס.

הביצועים שלו אמורים להיות מעל פנטיום 3, והרבה מאוד אנשים לא צריכים מעבר לזה.

מי שאמר שהם לא מרעישים - תלוי בדגם, אם זה אחד מאלו שמגיעים עם מאוורר (כמו שלי) אז זה דווקא לא כזה שקט, מאוורר 40 מ"מ שצריך לקרר מעבד עושה לא מעט רעש (אומנם לא הרבה, אבל גם לא מעט).

אם נתייחס לשאר המפרט..

בעצם אתה מקבל את אחד הלוחות המשולבים של VIA מסדרת ה-EPIA, ה-MiniITX שלהם.

חסרונות:

הכל משולב על הלוח. מעבד, וכרטיס מסך גם כן (כלומר חוץ מהסטנדרט: קול, רשת). זה רע כי אם הם הולכים צריך להחליף הכל.

הלוח ממש קטן, יש מקום רק לזיכרון אחד, אין חריץ AGP כך שאי אפשר לקנות כרטיס מסך מתקדם אם רוצים להריץ קצת משחקים. יש לו חריץ PCI אחד להרחבה עתידית. אני שמתי GeForce5200 של Gainward ב-PCI, סתם שיהיה.

הם לא מציינים איזה דגם אתה מקבל! אני בחיים שלי לא שמעתי על VIA 2000 PLUS, משום מה חיפוש בגוגל יביא לך רק אתרי מכרזים ישראלים = המצאה ישראלית.

השאלה באיזו מהירות באמת רץ המעבד, אם הוא מעל 1000MHZ הוא לא כזה נורא. אבל יש להם גם דגמים הרבה יותר חלשים.

הממ, מצאתי את זה ב-EBAY:

http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&category=4614&item=6748790450&rd=1&ssPageName=WDVW

יכול להיות שזה משהו דומה, לוחות של Matsonic כבר שמעתי שמועות שזה זבל. יכול להיות שזה אפילו לא סידרת ה-EPIA.. זו הבעיה עם המכרזים שלא אומרים לך איזה דגמים אתה בדיוק מקבל.

אם לוקחים עכשיו סטיק של 128MB והכרטיס מסך יקח לך ממנו 32MB (כמינימום אם אני לא טועה) יוצא שאתה מקבל מחשב עם מעט מדי זיכרון לעבודה סבירה ב-WinXP.

רצוי להרחיב את זה לפחות ל-256MB. ואי אפשר להוסיף עוד בעתיד, אם רוצים להרחיב זה להחליף את הזיכרון הקיים.

חוץ מזה שבעצם כל מה שמציעים בחבילה הזאת זה לוח-אם משולב, מארז וכונן קשיח.

בשביל להתקין ווינדוס אתה חייב סידרום או צורב. ובטח יש להם מדבקה שאם אתה מסיר ומתקין בעצמך אתה מאבד את האחריות.

(ניסיתי למצוא מידע באתר של pc2go - המשווק במכרז הזה של סאקל, אבל לא מצאתי כתב אחריות).

אז כבר צריך להוסיף 100 ש"ח ל-CD בו נאמר, וגם רצוי מאד להגדיל את הזיכרון לפחות ל-256 שזה עוד 150 ש"ח.

יוצא שאתה ב-1250 ש"ח למחשב בסיסי וזול.

בעיקרון מחשב מבוסס סמפרון או סלרון ברמה יותר גבוהה עם לוחות אם משולבים כבר יעלו לך יותר סביבות ה-1400-1500 ש"ח, אבל יהיו משמעותית יותר חזקים.

נקודה חשובה לציון בקשר למכרזים של SAKAL:

שים לב ממתי ההצעה הראשונה, ה-4 לאוגוסט!

ושים לב ל"הודעת הכרוז" הוספנו 4 יחידות, ל-38 הזוכים הראשונים הזכייה בדרך אליכם!

אלעק.

אני אסביר באיזו שיטה המכרזים האלה עובדים.

דבר ראשון, שים לב שאין שום קשר what so ever לסאקל עצמם. יש ספק, הספק זה PC2GO.

אם תפנה לסאקל עם תלונות, בעיות, וכו' (בהנחה שבכלל תוכל להגיע אליהם, סביר מאוד להניח שלא), הם יפנו אותך לספק.

אז אולי זה מיוצג ע"י גוף גדול כמו SAKAL שזה נראה כאילו יש לו גב, אבל כל האחריות שלך היא דרך הספק בלבד.

אז קודם לברר עליו ולהיות בטוח שזה לא סתם איזה מישהו פרטי מבאר שבע שהחליט לפתוח מכרז ולהונות אנשים.

סיפור אישי.

הזמנתי מאחד המכרזים האלה בסאקל מכונת גילוח. הספק היה משהו קטן ולא מוכר.

נראה לי שזה היה בסביבות אוגוסט ת'אמת..

אף פעם לא חזרו אלי.

ניסיתי ליצור קשר עם סאקל, לא הגעתי אפילו לבן אדם, רק ניתוב אוטומטי שאומר לפנות לספק לפי הפרטים באתר.

בפרטים שהשאירו באתר אין קול ואין עונה.

אם אני זוכר נכון ראיתי החזר לסכום בכרטיס האשראי שלי, אבל איתי אף פעם לא דיברו אפילו.

ואם אני לא טועה המכירה עדיין קיימת, ואני עדיין רשום ברשימת הזוכים ש"הזכייה בדרך אליהם".

הספקים הקטנים האלה עובדים על כמות.

אם מזמינים מהם כמות נכבדת של מוצרים זהים הם יכולים להזמין מהספק שלהם בחו"ל כמות גדולה והוא יוריד להם את המחיר.

אם אין ביקוש - הם לא מקבלים מחיר טוב ולא מבצעים את המכרז המטופש שלהם.

המלצה שלי - לא להכנס לזה ולא לקנות מחשב ממכרזים.

פורסם

זאת גם ההמלצה שלי ;)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים