פורסם 2005 במרץ 520 שנים אז ככה מישהו כנראה השיג את ידו על המעבד הזה...הCPUz עדיין לא מזהה אותו... חישוב SUPER PI 1M חישוב SUPER PI 32M מקור - http://www.digital-info.net/vbb/showthread.php?t=2635
פורסם 2005 במרץ 520 שנים ווניס, אחלה ידיעה, מה המקור?1 מ"ב זכרון מטמון, כנראה שכל האתלון 64 עם ליבת הווניס יהיו עם 1 מ"ב L2 או שהמעבד הנ"ל פשוטמחליף את ה FX55, לא ברור, יש לקוות שהוא 4200+ באמת ולכן גם אמור לצאת FX57 ב 2.8 גיגה הרץאו אולי עם 2.6 גיגה הרץ ו 2 מ"ב זכרון מטמון.אולי ירידת מחירים קטנה יחד עם ההשקה? המקור שציינת אומר שהוא קיבל את המעבד דרך NDA, ראשי תיבות של non disclosure agreement כלומר הוא מקבל את המעבד כדי לסקור אותו ומתחייב עד לתאריך מסוים לא לכתוב עליו אף מילה, לא כל כך עמד במליה שלו אבל לא נורא, אני לא כועס עליו :-)כלומר הווניס באופן ודאי יושק ב CEBIT, עוד 5 ימים (או ממש בימים הקרובים), יש לקוות שייצא בכל דרוגיהמהירות ולא רק כמוצר שמיועד לטווח העליון בשלב הראשוני.
פורסם 2005 במרץ 520 שנים כן...זה כמו מה שהם עשו עם ה4000+...פשוט בכל מחזור מוצרים יש FX אחד, הם עומדים להוציא FX-57 אז את הFX55 העבירו לשם 4200+ (עם שינויים קלים כמו שאתם רואים).
פורסם 2005 במרץ 520 שנים מחבר נראה לי זה כמו FX-55 לא? 2600MHZ ו-1MB זכרון מטמון.אם זה היה FX אז היה את הסמל של FX..!!...זה לא מחליף את FX-55....זה מעבד חדש...עם סט פקודות של SSE3...זה ליבה אחרת לפי מה שהבנתי...
פורסם 2005 במרץ 520 שנים מחבר זה ליבה חדשה אבל השינוי לא כזה משמעותי... זה די אותו דבר עם סטפינג אחר...זה יהיה ממש משמעותי...שתתחיל להתעסק עם קידוד...זה יקצר...
פורסם 2005 במרץ 520 שנים זה לא כזה משמעותי.אם לפרסקוט זה לא נותן יתרון משמעותי אין שום סיבה שבעולם שלזה יהיה יתרון...אין הרבה תוכנות שמותאמות לעבוד עם זה.כשיהיו זה יהיה יתרון...
פורסם 2005 במרץ 520 שנים לוניס יש בקר זכרון משופר והיא פולטת פחות חום אפילו מהווינצ'סטרהיא אמורה לקחת את הAthlon 64 לתדרים גבוהים (הרבה) יותר
פורסם 2005 במרץ 520 שנים זה ליבה חדשה אבל השינוי לא כזה משמעותי... זה די אותו דבר עם סטפינג אחר...ממש לא נכון, זאת ליבת ה VENICE , זה ה 90 ננו מטר דור ב של AMD, כלומר זה לוקח את ביצועי צריכת החשמל/פליטת החום של ה 90 ננו מטר הנוכחי של AMD אל מהירויות השעון גבוהות יותר.בנוסף יש עו כל מיני שיפורים קטנים כמו שיפור בקר הזכרון לתמיכה יותר טובה בסוגי זכרון שוניםובתצורות שונות. אם היתכוונת שתוספת ה SSE3 זה לא ביג דיל (בטווח הקצר) אז אני מסכים איתך, אבל כאשרמדובר בתכונות תמיד רצויה תאימות לתקנים עתידיים גם אם השימוש הנוכחי בהם מועט.
פורסם 2005 במרץ 520 שנים כן...זה כמו מה שהם עשו עם ה4000+...פשוט בכל מחזור מוצרים יש FX אחד, הם עומדים להוציא FX-57 אז את הFX55 העבירו לשם 4200+ (עם שינויים קלים כמו שאתם רואים).לא, זה לא ה FX55 בשם אחר משום שיש לו תמיכה ב SSE3, זאת ליבה חדשה.
פורסם 2005 במרץ 520 שנים לא וזו בטח תופעת לוואי אחת מיני רבות של ה CPUZ והתאימות החלשה שלה עם הליבה הזו.אני מאמין ש 1.28 כבר תכיר ב Venice, ללא שום בעיה.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.