עבור לתוכן

האם אפשר להפוך עכבר אלחוטי לחוטי?

Featured Replies

פורסם

יש לי עכבר של מיקרוסופט החדש הוא אלחוטי הקיצר הוא מעוצב יפה והכל והוא נוח אבל.....כל איזה 3 ימים בערך צריך להחליף לו בטריות עכשיו מצידי להישאר איתו אבל שיהיה חוטי רגיל לא אכפת לי אז המודינג הבא זה מה שאני מתכנן לעשות רק רציתי לדעת אם זה אפשרי מבחינה אלקטרונית שלא סתם ילך לי עכבר של 400 ש"ח

פורסם

לא עדיף להשקיע עוד 50 ש"ח ולקבל את ה MX-1000 שלא צריך להחליף לו בטריות אף פעם ?

לא נראה לי שאפשר, מה שכן, תקנה פשוט כמה בטריות נטענות ותעשה סבב ביניהם (ככה אני עושה)

פורסם
  • מחבר

וואלה צודק ב100% ....לך תגיד את זה לדודה שלי שקנתה את זה במתנה ....מסכנה לא מבינה הרבה בזה .....הקיצר אז זה אפשרי או לא?

פורסם

אפשרי... אתה יכול לחבר לחיבור של הבטריות USB, עם הגידים של ה5 וולט וGND ונגד שיתאים למתח הנוכחי.. אבל זה תיהיה ממש בעיה וזה מסובך,

גם תצטרך לקדוח חור בעכבר ולהעביר את החוט כדי שלא יהיה בתחתית העכבר..

יש לך אפשרות להחזיר את העכבר ולקבל זיכוי או אפילו את הכסף?

פורסם
  • מחבר

לא בגלל זה אני הולך לעשות את זה על החיים ועל המוות ....חחח....דוגרי לא אכפת לי כי יש לי עוד עכבר של לוגיטק אלחוטי(כן כולם קנו לי ליום הולדת עכבר אלחוטי)הקיצר כל הכיף במודינג זה שאתה עושה את מה שנראה ממש מסובך זה האתגר.....אני יפתח נושה חדש עם כל התמונות של המודינג .....נראה כבר.......אבל זה הולך לצאת יפה ....!

פורסם

הדבר הראשון שתעשה הוא שתתקן את השגיאת כתיב בנושא הדיון...

ובשביל העכבר פשוט תברר איזה מתח הוא צריך (וולטמטר יכול להיות הכי קל) ותיצור לו מקור חלופי.

פורסם

זה בטח 3 וולט או 2.4.. אם זה עם 2 בטריות AA

פורסם

נעזור לכם קצת התעסקתי הרבה עם עכברים אלחוטיים.. :)

באיזה סוללות אתה משתמש לעכבר? יש סוללות נטענות בחוזקים שונים..

אפשר לחבר את העכבר לשנאי ול3 וולט ולהוציא את החוטים מקדימה כמו בכול העכברים החוטיים

אם אתה לא בטוח בידע שלך אני לא מציע לך להתעסק עם החשמל של המחשב (קצרים ,חשמל סטטי ועוד

תופעות שונות שיעברו לך מהעכבר ישירות למחשב)

אני מכיר את העכבר המדובר, בשימוש קבוע הוא אמר להחזיק שבועיים בלי בעייה

אם אתה מעוניין לעשות את הרעיון של השנאי תגיד לי ונעזור לך, תגיד לי גם מה הידע שלך באלקטרוניקה

בעקרון זה פשוט מאוד ויעלה לך בערך 15-30 שקל, לקנות שנאי הכי זול שיש לו אפשרות להוציא 3 וולט

פורסם

בעיקרון זה לא צריך להיות משהו מסובך, פשוט להתאים מתח מכבל USB או משנאי כמו שהציעו כבר לפניי ולקדוח או למצוא דרך להוציא את הכבל החוצה מהעכבר.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים