פורסם 2005 במרץ 520 שנים שמורת טבע ליד שפיים : התמונה האחרונה לא יצאה כל כך טוב , יותר מידי אור , אבל בכללי כל שאר התמונות נראות לי מצויין , עדיין ללא חצובה
פורסם 2005 במרץ 520 שנים רק הראשונה טובה, השאר לא משהו.- תואיל בטובך להקטין את התמונות ל-800x600 כיוון שזה גדול מידי.
פורסם 2005 במרץ 520 שנים הראשונה באמת יפה אבל השנייה והרביעית מקבלות יותר מידי ברק מהשמש וזה פוגע בפוקוס של הפרח.
פורסם 2005 במרץ 520 שנים מחבר הכל היה ידני , המהירות והצמצם , אבל אני עדיין לא ספץ בזה , בגלל זה אלו נקראות תמונות ניסיוניות , שלדעתי לא רעות לצלם מתחיל...
פורסם 2005 במרץ 620 שנים הראשונה טובה ורכה אך לא קונטרסטית מספיק, השאר שרופות עד מוות. תוצאה של זמני חשיפה לא נכונים וארוכים מדיי מן הסתם...
פורסם 2005 במרץ 720 שנים התמונה הראשונה טובה, רק חבל שהפרח שפונה לכיוון המצלמה קצת חשוך לעומת הסביבה... היה אפשר להשתמש בקרטון לבן או משהו כמחזיר אור כדיי להאיר את הפרח, שהוא הנושא בתמונה.מהנסיון המועט שלי שימוש נכון באור שמש ובהצללה יוצרים תמונות הרבה יותר מעניינות . למשל בתמונה האחרונה ב- http://www.hwzone.co.il/community/index.php?topic=107935.10 אור השמש מאיר ישירות את העלים בחזית התמונה וזה עושה את התמונה למיוחדת לפי דעתי...
פורסם 2005 במרץ 820 שנים מחבר הנה עוד פרח מיוחד שצילמתי כאן בגינה שלי , בכוונה עם פלאש(נתן לתמונה גוון מאוד מיוחד , הרבה יותר מיוחד מללא פלאש) , לדעתי תמונה מדהימה , אבל כל אחד והטעם שלו , אז הנה :[attachment deleted by admin - 90 dayss]
פורסם 2005 במרץ 820 שנים תנסה לצלם אותה שוב אבל עם פוקוס על הפרח הקרוב ולא על משהו שמה מאחורה ותצא לך תמונה מרשימה מאד.
פורסם 2005 במרץ 820 שנים תתלוש את הפרחים שלמטה שנחתכים לך, תצלם במעט יותר פוקוס וחדות ואז תהיי הלך תמונה מרשימה יותר...
פורסם 2005 במרץ 920 שנים מחבר אוקיי , הנה עוד 2 תמונות מאותו סיגנון(שימו לב לניצנים , פשוט מדהים לדעתי) :[attachment deleted by admin - 90 dayss]
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.