עבור לתוכן

פרחים פרחים ועוד פרחים(נוספה עוד תמונה)

Featured Replies

פורסם

שמורת טבע ליד שפיים :

Untitled-1.jpg

Untitled-2.jpg

Untitled-3.jpg

Untitled-4.jpg

Untitled-5.jpg

התמונה האחרונה לא יצאה כל כך טוב , יותר מידי אור , אבל בכללי כל שאר התמונות נראות לי מצויין , עדיין ללא חצובה :(

פורסם

רק הראשונה טובה, השאר לא משהו.

- תואיל בטובך להקטין את התמונות ל-800x600 כיוון שזה גדול מידי.

פורסם
  • מחבר

למה לדעתי גם השניה והרביעית לא רעות בכלל...

פורסם

השנייה והאחרונה לא משו אבל השאר יפות לטעמי...

פורסם

הראשונה באמת יפה

אבל השנייה והרביעית מקבלות יותר מידי ברק מהשמש וזה פוגע בפוקוס של הפרח.

פורסם

השנייה היה צריך צמצם ידני...

פורסם
  • מחבר

הכל היה ידני , המהירות והצמצם , אבל אני עדיין לא ספץ בזה , בגלל זה אלו נקראות תמונות ניסיוניות , שלדעתי לא רעות לצלם מתחיל...

פורסם

הראשונה טובה ורכה אך לא קונטרסטית מספיק, השאר שרופות עד מוות. תוצאה של זמני חשיפה לא נכונים וארוכים מדיי מן הסתם...

פורסם

התמונה הראשונה טובה, רק חבל שהפרח שפונה לכיוון המצלמה קצת חשוך לעומת הסביבה... היה אפשר להשתמש בקרטון לבן או משהו כמחזיר אור כדיי להאיר את הפרח, שהוא הנושא בתמונה.

מהנסיון המועט שלי שימוש נכון באור שמש ובהצללה יוצרים תמונות הרבה יותר מעניינות . למשל בתמונה האחרונה ב- http://www.hwzone.co.il/community/index.php?topic=107935.10 אור השמש מאיר ישירות את העלים בחזית התמונה וזה עושה את התמונה למיוחדת לפי דעתי...

פורסם
  • מחבר

הנה עוד פרח מיוחד שצילמתי כאן בגינה שלי , בכוונה עם פלאש(נתן לתמונה גוון מאוד מיוחד , הרבה יותר מיוחד מללא פלאש) , לדעתי תמונה מדהימה , אבל כל אחד והטעם שלו , אז הנה :

[attachment deleted by admin - 90 dayss]

פורסם

תנסה לצלם אותה שוב אבל עם פוקוס על הפרח הקרוב ולא על משהו שמה מאחורה ותצא לך תמונה מרשימה מאד.

פורסם

תתלוש את הפרחים שלמטה שנחתכים לך, תצלם במעט יותר פוקוס וחדות ואז תהיי הלך תמונה מרשימה יותר...

פורסם

הראשונה, נחמדה, כל השאר בלי רגש לדעתי, ולא קשורות לכלום. :-\

פורסם
  • מחבר

אוקיי , הנה עוד 2 תמונות מאותו סיגנון(שימו לב לניצנים , פשוט מדהים לדעתי) :

[attachment deleted by admin - 90 dayss]

פורסם

הראשונה באיכות גרועה...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים