עבור לתוכן

עזרה-אין סנכרון בין ווידאו(מקרטע) לאודיו

Featured Replies

פורסם

שם הקובץ: l*st.s01e18.hr.hdtv.xvid.nbs.avi הווידאו מגיע בקירטועים ובאיחור, אבל האודיו עובד בסדר גמור (AC3)

מחקתי את כל הקודקים, והתקנתי מחדש אתK-lite full codec pack (מקודם היה לי SLD) אך עדיין שום דבר לא השתנה.

ואני יודע שהבעיה לא בקובץ כי יש לי עוד 2 כאלו שלהם אותה הבעיה. ()battle***r.galac****.1x01.hr.hdtv.ac3.2.0.xvid-bia.avi

אז מה אפשר לעשות ?

פורסם

דבר ראשון, למחוק את כל ה CODEC PACK, חרא של דבר (כולל FDDSHOW או דברים אחרים שנשארים כשאתה עושה UNINSTALL). אחרי זה להתקין רק את XVID ו AC3FILTER, וזהו, הם אמורים לעבוד בסדר... אתה גם יכול להשתמש ב VLC PLAYER שיש לו CODEC משל עצמו, והוא ינגן אותם בלי בעיה.

פורסם
  • מחבר

עשיתי את זה. א"כ פתחתי את הקובץ כדי לראות שבאמת מחקתי את כולם, והוא התנגן בלי קרטועים, רק במהירות מאוד איטית (כמובן שוב לא היה סינכרון).

א"כ בדקתי ב GSpot וזה הראה שיש עוד CODEC של נרו (WTF). בכל מקרה, מחקתי הכל ועשיתי את מה שאמרת. אבל הבעיה לא נתפתרת

וזה חוזר להיות כמו שהיה לפני שמחקתי (איטיות וקרטועים).

ניסיתי גם עם VLC, זה לא פעל. התקנתי גרסא יותר חדשה וזה פועל. הבעיה היא שזה איטי, כאילו הFPS נמוך. אבל זה לא הגיוני כי כל קובץ לוקח משהו

כמו 700MB. האם יכול להיות שהמחשב איטי מדי וזה מתגן לא טוב?? (P3 833 + 256SDRAM) כי עד עכשיו הכל היה בסדר.

פורסם

יש לך ANTIVIRUS ברקע, או משהו ? תשתדל שכלום לא ירוץ ברקע... המחשב מספיק מהיר.....

תנסה להשתמש בתוכנה BSPLAYER, היא לרוב מריצה סרטים יותר חלק מה MEDIA PLAYER..

פורסם
  • מחבר

לא. סגרתי הכל. ניסיתי להפעיל קבצים אחרים (גם באותו הגודל) רק אלא לא פועלים. כנראה קידדו אותם באופן שונה או משהו כזה

וצריך קודק מיוחד, רק אני לא יודע איזה.

עדכון: OK זה פועל עכשיו. תודה ICEBREAK, תודה VLC :)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים