עבור לתוכן

הוכרז H10 עם 20 ג'יגה

Featured Replies

פורסם

דבר ראשון לא ברור אם זה יחליף את ה H320 לגמרי... (מה גם הוא יוצא קצת יקר, ולא נראה כי מתוכנן גם 40GB), ככה שלפי דעתי ימישך H3XX, במיוחד כי יש לו תמיכה ב LINUX ו MAC (מה שלה H10 אין), ולא בטוח אם יהיה לו את אותו FEATURE SET כמו ל H3XX....

ואם זה באמת יהיה יותר טוב, אז למה חבל...

מבחינת גודל, ה H10 יהיה 102 על 61 על 22 מ"מ, מול ה H320 שהוא 103 על 62.1 על 22.5, עוד צעד קטן להגיע למימדים של ה IPOD, יפה.

פורסם

סתם ביזבוז לiriver כי ..... הנגן יותר קטן פחות פונציות .......

:kopfpatsch::screwy:

פורסם

יש לי שאלה, איכפת לך להעיף את ה ANIMATED GIF ב AVATAR שלך ? זה מעצבן מאוד לקרוא הודעות כשיש אנימציה.. אני באמת לא מבין למה אין חוק נגד זה בפורומים...

פורסם

אתה מדבר אל השמשן החמוד הזה שמקפץ הזה ?? אם כן .... אז נחשוב עליך חחחחח ניראה אני ימצא משהו טוב יותר ויוריד טוב

פורסם

התמחור הכי מוזר...

המחירים דיי יקרים... הH20GB עולה מעל 40 דולר יורת מהH320 20GB... מה הרעיון? גם ציפיתי שיורידו את המחיר של הH10 5GB... בפחות כסף אפשר למצוא נגנים אחרים עם פונקציות דומות או לחילופין יורת נפח (כמו המיני אייפוד והמיקרו זן).

פורסם

וכמו שכבר אמרתי בעבר, על סמך הידעה ממיסטיק ריבר שהמביאים הכל בקשר לחברה הזאת הכי מוקדם, ג'וניור יכלול זיכרון פלאש ומכאן זמן הבטריה המטורף. אני מקווה שהפעם לא יגידו לי שאין מצב לכזה דבר ושהידיעה לא מעודכנת.

פורסם

כן, MYSTIC אמרו 2GB.. בכל מקרה, יפה, אבל אין סיכוי שהוא יהיה זול יותר, כי הוא מכשיר יותר משוכלל/מורכב מה ZEN MICRO ו CARBON, וגם מסך צבע (אני מדבר על ה 5GB), מה שכן, ZEN MICRO יוצא עם מסך צבע בקרוב גם כן, ומן הסתם יעלה גם יותר..

פורסם

אני לא ראיתי את הזאן מיקרו במציאות אבל לפי תמונות הוא לדעתי הנגן היפה ביותר! ממש עיצוב יפה!

ידוע מתי הוא יצא עם מסך צבעוני ואם יהיו לו אפשרויות חדשות? (ניגון סרטים... :smile1:)

פורסם

לנגנים הקטנים לרוב יש מעבד יותר חלש (ככה זה לפחות ב RIO CARBON), וגם בטרייה קטנה יותר, ככה שלא מנסים להשקיע בפיתוח של דברים כמו ניגון סרטים וכו'... אין עדיין שמועות לגבי תאריך יציאה..

פורסם

אני ממש רוצה נגן של iRiver אבל הם פשוט עבים מדי :(

20 מ"מ זה פוללל :/

ואנלא מסתפק ב5 ג'יגה

פורסם

כמה טוב שיש לך אלטרנטיבות כמו IAUDIO ו IPOD...

הנה REVIEW של ה H10 5GB:

http://www.everythingusb.com/hardware/index/iRiver_H10_5GB.htm

Pros: Color screen; text and photo viewer; variable recording quality; durable; removable long-lasting battery; well designed case; future line-in recording.

Cons: Cheap earbuds; confusing interface; no connection for TV; no data storage; Windows XP exclusive.

Verdict: The iRiver H10 is makes for a well rounded MP3 player that is sure to last through the unintentional abuse we give all handheld electronics.

אני מניח שאלו בעיות של ה US FIRMWARE, לא?

פורסם

אגב, בקשר למידות

איך זה כגודל מצת זיפו?

הגודל של המכשיר הוא: 95X54.6X15MM וזה גודלו של המכשיר הקטן, ה20 גיגה יותר גדול...

הזיפו הסטנדרטי שלי: 55X40X12mm

כלומר, לא סתם לכתוב דברים, הגובה והרוחב של המכשיר גדולים משמעותית...

הרוחב לעומת זאת... באמת קרוב לזיפו

פורסם

ה 1GB הוא 72 על 42 על 16 מ"מ ושוקל 63 גרם וכפי שרשום:

The family's most junior member, the H10 [1GB color] certainly cuts a head-turning figure. No bigger than a Zippo lighter and weighing just 63 grams, this flash player is elegant enough to grace even the smallest pocket.

פורסם

כמה טוב שיש לך אלטרנטיבות כמו IAUDIO ו IPOD...

לא שמעתי על IAudio.. איך הם אמינים?

וiPod זה נחמד אבל הiRiverים יותר טובים ממנו מבחינת הפיצ'רים... למשל בiPod אי אפשר להקליט וזה די מבאס אותי

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים