פורסם 2005 במרץ 520 שנים לצורך הרכבה ברכב.למישהו יש מחירים לזה ו/או יכול להגיד לי מאיפה קונים ומבררים על זה קצת דברים ?
פורסם 2005 במרץ 520 שנים מחבר לך לסוכניות פלאפון, יש להם כזה דבר תשאל אותם מאיפה רוכשים את המסך מגע הזה.אני עובד בהתקנות דיבוריות של פלאפון...מה שיש לחברת פלאפון זה רדיו דיסק DVD עם מסך.אני מחפש מסך נגיעה כדי לחבר למחשב בתוך הרכב (אני מכניס מחשב לתוך הרכב)
פורסם 2005 במרץ 520 שנים אם אתה רוצה מסך מגע ממש למחשב שולחני יש את אלו:PrimeView PV10SAT 10 Inch Touch ScreenPrimeView PV12SAT 12 Inch Touch Screenהראשון הוא 10 אינצ' והשני 12.. אם אתה רוצה להרכיב אותם בתוך רכב אתה תמיד יכול לפרק ולבנות להם מסגרת חדשה או משהו..בהצלחה
פורסם 2005 במרץ 520 שנים מחבר אם אתה רוצה מסך מגע ממש למחשב שולחני יש את אלו: PrimeView PV10SAT 10 Inch Touch Screen PrimeView PV12SAT 12 Inch Touch Screen הראשון הוא 10 אינצ' והשני 12.. אם אתה רוצה להרכיב אותם בתוך רכב אתה תמיד יכול לפרק ולבנות להם מסגרת חדשה או משהו.. בהצלחה או קיי תודה. לצערי זה לא המחירים שחשבתי עליהם ואני נאלץ לותר על זה
פורסם 2005 במרץ 520 שנים מחבר האופציה הכי טובה היא EBAY אם היה דבר כזה ישראלי... אין לי עצבים ליותר מידי בלגאנים נו טוב לא נורא אז האוטו שלי ישאר רק עם רדיו דיסק MP3 מספיק לשנים הקרובות
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.