עבור לתוכן

מפרט לAMD ב-3000 ש"ח

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

בתאכלס AMD יש לו 64 BIT והוא הרבה יותר מהיר ....בדוגרי אבל תגיד תאמת!

פורסם

בתאכלס AMD יש לו 64 BIT והוא הרבה יותר מהיר ....בדוגרי אבל תגיד תאמת!

הוא 64 ביט ,אבל עדיין אין שום מערכת הפעלה שתנצל את פקודת ה64 ביט.

תתייעץ עם עוד אנשים שיגידו לך שעדיף מה שאני אמרתי לך לעשות.

חוץ מזה ,אתה רוצה לקנות מחשב מבוסס agp וזה לדעתי טעות ,תשאר עם המחשב שלך עוד שנה ,תחסוך עוד כסף ואז תקנה מערכת מבוססת pci express .

פורסם
  • מחבר

אז שנייה.......הAMD הוא יותר טוב נגיד מהאינלים החדשים עם ליבת פרסקוט נכון?...יפה עכשיו בכללי אני רוצה לקנות מחשב חדש כי שלי כבר בקושי סוחב אין לי מושג למה הוספתי לו גיגה זכרון ועדיין כנראה שזה בגלל המעבד שהוא צוואר בקבוק או איך שקוראים לזה .....אז מה אתה ממליץ לי לעשות במקרה הזה לקנות חדש או לשדרג?

פורסם

נשמע לי מוזר שהמעבד שלך לא סוחב עוד שהוא בטח בכזה אוברקלוק....

ועוד עם גיגה זיכרון....

תנסה לחפש בעיות וירוסים ספייוור וכל הזבל הזה.

וה פרסקוט הוא תנור חימום לפחות בסוקט 478,היום הוא כבר בסוקט 775 שנחשב יותר מוצלח ממנו ,אבל עדיין אין מה להשוות אותו בכלל ל amd 64.

בכל מקרה תנסה לחזור למהירות שעון הרגילה של המחשב שלך ותבדוק איך הוא עובד ,וטמפרטורות וכל זה .

פורסם

כדאי לך להישאר עם מה שיש לך...תחכה קצת זמן איזה שנה ככה לפחות עד שיהיה קרוב היציאה של הוינדוס של ה64 ביט ורק אז תיקנה מחשב חדש בנצתיים תחסוף כסף והכל...וככה רק תרויח ודווקא יש לך מחשב טוב!עם כבר מה שהורס לך אותו מבחינת חומרה יכול להיות הכרטיס מסך אבל עם לא אז זה משוהא שקשור לוינדוס...

פורסם
  • מחבר

Evman007 חחחח אחי אתה אומר לי לא לקנות AMD ולך יש אחד כזה עם 64 BIT אז אם אתה לקחת אותו זה אומר שהוא טוב לא?

פורסם

Evman007 חחחח אחי אתה אומר לי לא לקנות AMD ולך יש אחד כזה עם 64 BIT אז אם אתה לקחת אותו זה אומר שהוא טוב לא?

אחי אני שידרגתי מדיורון!!!!

בטח שהוא טוב אבל תראה איפה הייתי לפני.... עם לוח של ECS ....

לא היה לי מחשב כמו שלך.

פורסם
  • מחבר

אז לא להחליף לAMD ????(כי אני גם בדעה שלך לשדרג כי המעבד שלי הוא תותח על 26 מעלות יציב כשהוא ללא מאמץ כי עם ליבה של נורטווד ו33 במאמץ .....)אבל עדיין אין לי מושג למה המעבד לא סוחב .....ואני מתכוון לזה!!יכול להיות בגלל שהמערכת הפעלה היא של לינוקס?

פורסם

פנטיום 4 עובד הכי טוב עם windows xp pro.

תתקין אותו ,או אם אתה יכול גם תפרמט את הכונן ,תתקין הכל מחדש ואז תגיד לי איך המחשב שלך עובד.

פורסם
  • מחבר

וווווווואאאאאאאאאאאאאיייייייייייייי.......אחי איזה הבדל אחרי שפירמטתי ......יוווווווווווווו.....המחשב טס!!!!!!!.....אני לא מאמין!!התקנתי ווינדוס אקס פי(מחקתי את כל המשחקים והכל...כן!)אבל המחשב טס ........לא ייאמן......וגם חבר שלי שינה כמה דברים בביוס(התזמונים של הזכרונות לא ניו נכונים.....משהו כזה....)בקיצור מרגישים הבדל ענק........המחשב נכנס למשחק תוך שניות........Evman007 תודה אח שלי ......מלך אתה! .....הכי כלי בעולם!!!תודה אחי!אני חייב לך!

פורסם

בכייף אחי. :xyxthumbs:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים