פורסם 2005 במרץ 520 שנים פשוט לך עם שלט גדול שכתוב עליו "אני חנון - פוצצו אותי במכות" אל תשכח "בבקשה".
פורסם 2005 במרץ 520 שנים פשוט לך עם שלט גדול שכתוב עליו "אני חנון - פוצצו אותי במכות" stole the words out of my mouth אני מתחפש לעצמי. אתה גם מקורי וגם מצחיק. 2 ב- 1. תוסיף עוד אחד, אולי משהו מזה שדורש מכות ואולי יעשו ממך ביצת קינדר.
פורסם 2005 במרץ 620 שנים למישהו יש משג איפה אפשר לקנות כיפות כמו של ברסלבים? חשבנו לעשות תחפושת קבוצתית כזאת ולקפוץ כל היום לצלילי נ-נח-נחמ-נחמן מאומן
פורסם 2005 במרץ 620 שנים אני מתחפש לחייל אני בזמנו (כשהייתי חייל) הייתי אומר שאני מתחפש לאזרח חופשי ומאושר... (הכול יחסי... למרות שחיייל הוא כלוא ומדוכא בד"כ... ).
פורסם 2005 במרץ 620 שנים למישהו יש משג איפה אפשר לקנות כיפות כמו של ברסלבים? חשבנו לעשות תחפושת קבוצתית כזאת ולקפוץ כל היום לצלילי נ-נח-נחמ-נחמן מאומןאל תעשו את זה :\עשו את זה אצלנו בשנה שעברה, מישהו בא עם טנדר לבצפר ומלא סטיקרים של הדוסים האלה והתחילו לשים מוזיקה בפול ווליום... עינוי...
פורסם 2005 במרץ 720 שנים נראה לי שאני אקח מעיל עור, לפטופ, עוד כמה דברים .. ויהיה מגניב תראו אני האקר!!
פורסם 2005 במרץ 720 שנים אני הולך להתחפש ל שחקן מCS :lol: פעם אחרונה שהתחפשתי צבעתי את השיער בירוק וזהו, כיתה ה'. חג שמח.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.