עבור לתוכן

חשיפה ארוכה ועוד

Featured Replies

פורסם

היי חברים,

מבקש חוות דעתכם על התנסות ראשונה (ויש לומר לא קלה!) בצילום בחשיפה ארוכה.

IMG_0779.jpg

אמבולנס

IMG_0774.jpg

ואם כבר אז נוסיף כמה נמלים עמלות (עוד זום ! אני רוצה עוד זום !!!)

IMG_0731.jpg

ואת סל הניצחון

IMG_0735.jpg

פורסם

אחלה תמונות... :xyxthumbs:

פורסם

בשלישית עומק שדה יחסית מפתיע למצלמת P&S... יפה מאוד.

פורסם
  • מחבר

תגובה מפתיעה האמת :o

אני אישית לא הכי מרוצה מכיוון שהשינוי בפיקוס אגרסיבי מדיי, אבל שאין לך עדשות / תוספים :nixweiss:

צריך להסתפק במועט ;D

פורסם

בנוגע לחשיפות הארוכות, אין בהן משו יותר מדי ענייני... הראשונה גם לא מקומפזת הכי טוב.

מה שגם הזכרת לי את הדרך ליחידה, לא תקין... :nono:

מלבד הקריצה אל-עבר מחלף "גן-רווה" בכביש 4 הנהדר, ההשלכות של התמונה די קשות.

פורסם
  • מחבר

בנוגע לחשיפות הארוכות, אין בהן משו יותר מדי ענייני... הראשונה גם לא מקומפזת הכי טוב.

מה שגם הזכרת לי את הדרך ליחידה, לא תקין... :nono:

מלבד הקריצה אל-עבר מחלף "גן-רווה" בכביש 4 הנהדר, ההשלכות של התמונה די קשות.

זה היה רק נסיון, קשה לקמפז שבצד אחד רשת עמודי מתח גבוהה ומצד שני בניינים בבניה ;D סך הכל הכביש יצא חד וברור ללא מריחות, החשיפה טובה, לא חשוף מדיי ולא שרוף, תמונה לא מגורענת, בשביל נסיון זה לא רע אה ?

יש לי רעיון למקום מהמם לתמונה דומה, ליד עזריאלי על הגשר, עם מבט לאילון, מחוץ ליציאה של תחנת רכבת השלום ;D ::)

פורסם

הראשונה ממש יפה זה נראה ממש ממש ממוחשב... :jump:

פורסם
  • מחבר

אישית מאוד אהבתי את התוצאה בתמונה השנייה, למרות החשיפה הארוכה הכביש יצא מאוד חד (רואים את זה טוב יותר בפריים מלא של 5 מ"פ) הרמזורים ממול בצבע אדום וכל הרכבים עומדים ורק האמבולנס חולף על פני הכביש.

פורסם

לא מבינים רק שמדובר באמבולנס, היה מאד יפה אם היית מצליח לתפוס אותו בסוף מריחת האור וליצור תמונת תנועה מרהיבה, בגלל שלא הצליח הדבר אין מדובר כאן ביותר מניסוי כלים.

הראשונה גם סובלת מחשיפה ארוכה מדיי.

תמונת הנמלים מאד טובה.

פורסם
  • מחבר

אם אהבתם ...... תמונה שאני קורא לה ה-גבר!

IMG_0729.jpg

ועכשיו בואו נשרוף אותן! את כולן !!!

IMG_0731.jpg

פורסם

בתמונות הנמלים השתמשת בפונקציית ה FLEXIZONE, או איך שזה לא נקרא?... ניחוש שלי ש... כן?

פורסם

הגבר הגבר הייתה מוצלחת אפילו יותר אם היינו רואים קצת יותר את הנמלה ולא רק אתהדבר הענקי שהיא סוחבת, אבל עדיין רעיון סבבה :)

פורסם

התמונות חשיפה ארוכה דוקא ייצאו טוב.... השמיים לא חשוכים לגמריי וזה נראה הרבה יותר טוב ככה.

מה הנתונים של התמונות ואיזו מצלמה זו?

פורסם
  • מחבר

התמונות חשיפה ארוכה דוקא ייצאו טוב.... השמיים לא חשוכים לגמריי וזה נראה הרבה יותר טוב ככה.

מה הנתונים של התמונות ואיזו מצלמה זו?

מצלמה a95 נתוני צילום אתה יכול לראות אם תשמור את התמונה על המחשב, לחצן ימני>מאפיינים>מתקדם.

הגבר הגבר הייתה מוצלחת אפילו יותר אם היינו רואים קצת יותר את הנמלה ולא רק אתהדבר הענקי שהיא סוחבת, אבל עדיין רעיון סבבה :)

גם מדידת האור יצאה קצת חלשה, אני בכל אופן לא הצלחתי לערוך ב ACDSEE אבל אולי יש כאלה שיכולים לערוך אותה לא רע ::);)

פרופיל על הנמלה היה הולך יותר טוב נכון ?

בתמונות הנמלים השתמשת בפונקציית ה FLEXIZONE, או איך שזה לא נקרא?... ניחוש שלי ש... כן?

אנוכי בור ועם הארץ בנוגע לפונקציות הפוקוס, כרגע .... יכול להיות שהשתמשתי, אני לא יודע. צולם במאקרו, ללא זום, פוקוס אוטומאטי.

פורסם

גם לי יש A95... באיזה מצב אתה עושה את הצילום, אוטומטי או ידני?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים