עבור לתוכן

רעש מעצבן ממסך LG די חדש - צריך עזרה להחריש...

Featured Replies

פורסם

לפני כחצי שנה קניתי את המסך LG Flatron F700P, אני מאוד מרוצה ממנו (תצוגה\אפשרויות כיוון\יציאות USB...)

לפני כחודש הוא התחיל לעשות לי רעש מוזר שכזה, מין צליל דקיק דקיק ומאוד מעצבן, זה לא קורה לי כל הזמן אלא לפחות פעם ביום למשך כחצי שעה.

חשבתי בהתחלה שזה אולי בגלל שחיברתי אל יציאות הUSB, אבל לאחר ניתוק שלהם הרעש עדיין המשיך.

מה אני יכול לעשות עוד?!?!, או האם זה מצריך תיקון מסובך?...

פורסם

לדעתי הכי כדאי לך לנצל את האחריות.

פורסם

כקודמי,מציע לממש את האחריות של ח.י.,שהיא לשלוש שנים.

מסך זהה,שקניתי לפני כחודש סבל מבעיה דומה(צירצור בזמן הפעולה),ובהנחה כי מדובר באותה התופעה,פנה לשירות.

אני קיבלתי שירות מצוין,והמסך הוחלף לחדש (טיפונת לחץ לא תזיק אם נדרש)

פורסם

מה קצב הריענון שאתה משתמש בו ?

פורסם
  • מחבר

מה קצב הריענון שאתה משתמש בו ?

100 הרץ, המליצו לי להוריד את קצב הריענון ואני ינסה זאת - אם הבעיה בכל זאת תמשיך אני ינצל את האחריות (למרות שלא נראה לי שהם ממש יחליפו לי בגלל רעש דקיק שכזה)

פורסם

זאת באמת בעיה שנובעת מרענון מסך גבוה מידי .... חבל ששמת על 100hz כי זה באמת דופק את המסך ...

אני חושב שאין צורך מעל 85Hz ...

פורסם

שים על 85 - הכי סטנדרטי למסכי CRT, לא כדאי לך לעבור את ה-85 כי זה סתם דופק את השפורפרת מה גם שהיא נשחקת בכל מקרה בקצבי ריענון גבוהים מ-75...

אני בטוח שהרעש נובע מהקצב ריענון הגבוה שאתה משתמש בו, נסה להוריד ותגיד אם הרעש נעלם, גם לי הייתה את הבעייה הזאת ואחרי שהורדתי את הקצב ריענון לא היו יותר רעשים וציפצופים שכאלה... וגם לי היה את זה במסך של LG.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים