עבור לתוכן

קניית IRIVER H320

Featured Replies

פורסם

מה חשבת ?

ברור זה מזה אותו ככונון נוסף ..... וזכמו שאתה מעביר מDלC וגם אתה יכול דרך המידה פלייר איך שתירצה .........

דווקא שאלה לגיטימית... אצל קריאייטיב זה לא ככה אם הבנתי נכון.

פורסם

ביגלל זה לא זה אתה לא קונה קראטיב וקונה אירויר שם לי יש אחד מוצר לפניםם אם אחות לפנים שאתה לא מאמין מהרגה שאתה שם את אוזניות ......

פורסם
  • מחבר

HyPsOnIc, כשאני אבין את מה שאתה כותב אני אנסה להגיב לתגובות שלך!

אתה בעצמך בכלל מבין מה שאתה כותב? כי אני, ואני בטוח שגם כל השאר לא מבינים מילה!

פורסם

HyPsOnIc, כשאני אבין את מה שאתה כותב אני אנסה להגיב לתגובות שלך!

אתה בעצמך בכלל מבין מה שאתה כותב? כי אני ואני בטוח שאף אחד אחר לו מבינים מילה!

מה ??

סתם אמרתי ביגלל זה אתה קונה iriver ולא קראטיב .... מה לא מובן בזה !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

פורסם
  • מחבר

שם לי יש אחד מוצר לפניםם אם אחות לפנים שאתה לא מאמין מהרגה שאתה שם את אוזניות ......

מה זה אמור להביע?

פורסם

אתה רוצה תרגום אולי אני יתרגם את עצמי בשפת סימנים ?? חחח

אמרתי שבגילל זה אתה קונה IRIVER ולא קראטיב מכשיר לפנים (סלניג ) אכות לפנים (סלינג) השם לא קשור חחחח

מהרגע שאתה שם את האוזניות אתה לא מאמין חחח אם אמא שלי רואה את זה היא שמה לי מורה פרטית חחחחחחח :silly:

עכשיו אתה מבין לא היה לי כוח לתקן את זה .................... אבל אם אתה מעקש .........

פורסם
:kopfpatsch: :kopfpatsch: :kopfpatsch: :kopfpatsch: :kopfpatsch: :kopfpatsch:
פורסם

זה לא מצחיק כתביתי בלי לראות מה אני כותב ... :bash::nixweiss: :-\

פורסם

לא בעיה להעביר כזה במכס.. פשוט מוציאים מהקופסא ואומרים הבאתי מהארץ :|

פורסם

לא בעיה להעביר כזה במכס.. פשוט מוציאים מהקופסא ואומרים הבאתי מהארץ :|

:kopfpatsch:

אם באמת "הבאת את זה מהארץ" היית צריך להצהיר על זה ביציאה (ואם "שכחת" - בעיה שלך). הסיכוי היחיד שלך הוא פשוט לעבור בשער הירוק כאילו כלום - ואם מחליטים לבדוק אותך אכלת אותה.

פורסם

שיצהיר ביציאה ויגיד שזה במזוודה הגדולה

מזכיר לי את הפעם שנסענו לאירופה וקנו לאחי טלסקופ בגודל מקרר או משהו ואח שלי חשב שאפשר לעבור במכס הירוק :lol:

פורסם

:kopfpatsch:

אם באמת "הבאת את זה מהארץ" היית צריך להצהיר על זה ביציאה (ואם "שכחת" - בעיה שלך). הסיכוי היחיד שלך הוא פשוט לעבור בשער הירוק כאילו כלום - ואם מחליטים לבדוק אותך אכלת אותה.

סתם שאלה, הנוהל של הצהרת ציוד לפני היציאה בוטל לפני כמה שנים, לא?

פורסם

הא? :s05: לא שידוע לי... אחרת איך הם ידעו אם הבאת משהו מחו"ל או לקחת אותו איתך מהארץ? (והם יודעים, הם לא פראיירים ולא טיפשים).

פורסם

שאלה טובה, אני זוכר שבעבר היה כזה מנהג, שאתה מצהיר באזור עמדת הדרכון, אבל בפעם האחרונה שטסתי, לא זכור לי שהיתה את האפשרות הזו, וכששאלתי אמרו לי שהפסיקו עם זה.. אני יודע שזה נשמע מוזר, אבל שווה לברר עם מישהו שטס לאחרונה...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים