עבור לתוכן

לימוד השפה היפנית

Featured Replies

פורסם

ברוב האונבריסטאות יש קורסים ביפנית, אתה יכול סתם לבוא לשמוע נראה לי

• תגובות 37
  • צפיות 3k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

למישהו יש מושג איפה אפשר ללמוד יפנית באיזור המרכז ?

אפשר באוני' הפתוחה פעם אחרונה שבדקתי.

אבל אני הייתי ממליץ ללמוד סינית אם כבר. ממילא עד אמצע המאה סין תהיה מעצמה עם כלכלה יותר חזקה מזאת של ארה"ב וכולנו נאלץ ללמוד סינית, אז אם תתחיל מוקדם יהיה לך יתרון.

פורסם

yanushka בגלל זה זה יפן נמצאת איפה שהיא נמצאת והמדינה שלנו נמצאת איפה שהיא נמצאת... (בגלל אנשים כמוך!)

בחור אתה טועה, בגלל מלוכסנים וגוקים (מלוכסנים מהג'ונגל) שתופסים את מקומות העבודה של אזרחי המדינה, המדינה נראית כפי שהיא נראית ולא לחינם הקימו את משטרת ההגירה. יש לי הרבה מה להגיד בנושא אבל זה יחשב לגזענות ולא בא לי לעלות לאנשים פה ת'עצבים..כי אני יודע שדעותיי לא רווחות.

פורסם

אני חושב שזו הכללה הגזענית הכי מגוחכת ששמעתי...

פורסם

הנה בסיס

איץ' = אחד

ני = שתיים

סאן = שלוש

שי\יון = ארבע

גו = חמש

רו = שש

סיץ' = שבע

האץ' = שמונה

קיו = תשע

ג'יו = עשר

ימה = לעצור

הג'ימה = להתחיל

טוב, הנה עוד אחד שמתאמן באומנויות לחימה. :D

דרך אגב, שש זה רוק ולא רו. (נכתב ROKU באנגלית ולא מבטאים את הU בסוף)

פורסם

אני יודע, נפלה לי הק' 8)

אני דובר יפנית של אומנוית לחימה באופן שוטף :P

פורסם

אני מעדיף שמלוכסנים יקחו פה את העבודות מאשר שערבים יקחו אותם.. ואני מכיר הרבה סינים ממשחקי רשת והם אנשים נהדרים

פורסם

בחור אתה טועה, בגלל מלוכסנים וגוקים (מלוכסנים מהג'ונגל) שתופסים את מקומות העבודה של אזרחי המדינה, המדינה נראית כפי שהיא נראית ולא לחינם הקימו את משטרת ההגירה. יש לי הרבה מה להגיד בנושא אבל זה יחשב לגזענות ולא בא לי לעלות לאנשים פה ת'עצבים..כי אני יודע שדעותיי לא רווחות.

אף אחד לא לוקח למובטלים את העבודה, רובם פשוט גאים מדי בשביל לעבוד בעבודות שחורות שפועלים זרים בשמחה יעבדו בשביל שכר תת-מינימאלי.

ואני מציע לך לקרוא את זה - זה על ארה"ב אבל זה משקף בדיוק את הסינדרום שהעלית בתגובה הזו שלך.

פורסם

צודק. בוא נקים גטאות למלוכסנים הארורים האלה. בעצם יש לי רעיון יותר טוב, בוא נשמיד אותם וזהו. למה צריך אותם.

אתה בכלל מקשיב לעצמך? מה הקשר בין יפנים לתאילנדים, פיליפינים, ועובדים זרים אחרים? (חוץ מזה שכולם הרבה אבל הרבה יותר בני אדם ממה ש90% מהמדינה הזאת תהיה אי פעם). אין עובד זר אחד בארץ שמדבר יפנית.

פורסם

כולה בן אדם ביקש מקום ללמוד יפנית. איך לעזאזל הגעתם למהגרים ולגזענות. למה אתם הורסים לו את הת'רד?

פורסם

אני רואה שאני מצוטט פה הרבה לכן אני מרגיש צורך להגיב:

אני לא בעד להקים גטאות לאף לאום באשר הוא. למעשה אני בדיוק להיפך, אני מכיר טוב מאוד את ההיסטוריה היהודית וסיפורים אודות השואה שמעתי מפי סבתי ותאמינו לי שנחרדתי כששמעתי על מה שנעשה..מה עוד שהשיטה של כליאה בגטאות ודיכוי מורדים ע"י תאי גזים לקוחה מן השלטון העריץ של הצפ' קוראנים--> קומוניסטים--> DXT--> סטאלין (סדר לי ת'בחור את ה-20 מיליון)--> יום מותו היום, יום שמח.

אבל תודו שקיימת בעיה אחרת והיא כלכלת ישראל, הפתרון הוא לכך פשוט- העפת כל המלוכסנים ע"י גוף ממשלתי כפי שנעשה היום.

פורסם

רק טיזר קטן של מה שאפשר לעשות בגוגל בשנייה. תחפש שם ותראה. יש גם אתרים של משחקי לימוד של היגרנה (סוג של יפאנית).

כן, כן

גם יפאנית יש בגוגל

גם אני לומד יפאנית באינטרנט(לאט לאט אבל בטוח). שיהיה בהצלחה.

חוץ מזה - לא צריך ללמוד יפאנית בשביל לרדת ליפאן - שם כולם דוברים אנגלית.

jap2.jpg

jap1.jpg

פורסם

היראגנה זה לא סוג של יפנית, זה רק השם של אחד מהא"ב שלהם

וניסתי ללמוד יפנית מהאינטרנט, וזה פשוט לא זה

פורסם

אני יודע, נפלה לי הק' 8)

אני דובר יפנית של אומנוית לחימה באופן שוטף :P

איזה אומנות לחימה אתה לומד ?

פורסם

Ju Jitsu

www.ijja.co.il

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים