פורסם 2005 במרץ 320 שנים נדיר ביותר אה?? עדיין לא הבנתי איך הם שולטים על כ"כ הרבה מחשבים בו זמנית אבל שיהיה....
פורסם 2005 במרץ 420 שנים המערכות בשלוש התמונות הראשונות נראו אחלה וגם נוחות, בקשר למערכת בתמונות האחרות... זה נראה לי כמו סתם בלגאן, לא נוח בטירוף ואם יש בנאדם שיכול להשתלט על זה אז הוא ככל הנראה סכיזופרן פרנואיד עם בעיית היפראקטיביות קשה ביותר.
פורסם 2005 במרץ 420 שנים רואים שהוא מבין, יש לו MIRC (בתמונה האחרונה) ;D.התמנות הראשונות זה סתם מסך פנוראמי וחדר ממש יפה עם 2 מחשבים יפים(למרות שיש שם בצד סורק ופקס מלפני 40 שנה+ המחשב הלבן נראה סתם זבל) .האחרים זה פשוט הרבה מסכים בגדלים שונים ומסוגים שונים זה נראה לי ממש מפגר ולא יכל להיות נוח בשום מצב.אבל ללא ספק זה לא זול.מה שאני הכי לא מבין זה למה בן אדם משקיע כמות אדירה כזאת של כסף על מחשב ועל החדר עצמו ומסתפק ברמקולים מפלסטיק בגודל של 10 ס"מ ולא משיג רמקול אמיתי.
פורסם 2005 במרץ 420 שנים זה שיש הרבה מסכים זה לא אומר הרבה מחשבים. בתמונה הראשונה זה מחשב אחד עם פיצול לשלושה מסכים (שזה שטח עבודה ענק, פשוט תענוג)בתמונה הרביעית והחמישית זה מחשב פיסי עם שני מסכים, עוד G5 עם שני מסכים ושני לפטופים (ואם היה לי את הכסף לכזה ציוד תהיו בטוחים שהוא היה אצלי)ובתמונה האחרונה זה בסך הכל מחשב אחד עם פיצול לשלושה מסכים.
פורסם 2005 במרץ 420 שנים מחבר עוד יותר דפוק אם זה סה"כ 2 מחשבים. מה הוא צריך כ"כ הרבה מסכים?..סתם בולשיט
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.