עבור לתוכן

זכרון של A-DATA

Featured Replies

פורסם

יש לי לוח A8V DELUXE של ASUS ויש לי גם סטיק אחד של 512 A-DATA ורציתי לעשות אוברקלוק עצבני ורציתי לקנות עוד סטיק בשביל זה.

חשבתי לקנות עוד סטיק של 512 A-DATA

אבל אני לא יודע אם ה256 מגה של A-DATA DDR2 553 MGH

השאלה היא בכלל האם הלוח שלי תומך בכזה זיכרון או רק בDDR 400?

ואם כן מה עדיף ה512 או ה256 DDR2 533?

תודה מראש

פורסם

תירא הלוח שלך לא תומך ב ddr2 וגם לא מישתלם לקחת ddr2 אפילו שעם הייתה לך תמיכה.... עם אתה רוצה תקח עוד סטק של 512 בידיוק אותו דבר כמו שיש לך ויהיה לך dual channel

פורסם

אני חושב שלOC עצבני יותר כדאי לקחת כבר 500MHz..

פורסם

אני חושב שלOC עצבני יותר כדאי לקחת כבר 500MHz..

אתה צודק אבל עם הסטיק הראשון שלו זה שיש לו עכשיו עובד על 400 אז השני יעבוד גם ככה....

פורסם
  • מחבר

אבל סטיק אחד של 512 עם היטסינקס מנחושת ואני יוריד לו את התיזמונים לפחות ממה שהוא עכשיו אני אוכל לעשות OC חזק או שהוא יגביל אותי?

פורסם

תראה, מאחר ואני מאמין שאתה רק מתחיל להתנסות ב-OC ובטח מתכוון לעשות OC קטן בשביל לשפר קצת את הביצועים וללמוד אני מציע לך לרכוש סטיק דומה של A-DATA, כלומר 512mb DDR400 ולעשות OC. רק מה, אתה צריך לזכור שהזכרון שיש לך כרגע הוא זכרון Value ואני מאמין שלא תגיע איתו לתוצאות מרשימות במיוחד.

[כמו-כן, אופציה שניה היא לרכוש זוג זכרונות של A-DATA או כל חברה אחרת אשר מיועדים ל-OC - זו אופציה יקרה מאוד ויכול להיות שהיא בכלל לא מועדפת עם שאר חלקי המערכת שלך אינם מיועדים ל-OC חזק.]

פורסם
  • מחבר

אני עוד לא יכול אפילו להתחיל כי אני מחקה לספק שיגיע מהדובים אז לבנתיים כמעט הכל תיאורטי

אני לא מתכוון לקנות מפזר חום לזכרון

אני הולך להכין אחד מרדיד נחושת וצלעות וכמה צלעות קירור קטנות בצדדים מולחמים לרדיד ובמקרה הרע אני אפילו אשים מאורר שיקרר את הסינק הזה מעל הזיכרון.

ולגבי הOC שאני יעשה הוא לא יהיה כל כך קטן דווקא גאילו לא ללוח או לזיכרון אלא למעבד ואני צריך להוריד את התיזמונים של הזיכרון שלי.

אני מתכוון להפוך את המעבד שלי 3400 64 ביט 2.4 ג'יגה לאיזה 3.2 עם קירור מים טוב

שאגב בדיוק עשיתי לרדיאטור שלו מודינג מגניב (לא כמו של כולם)

פורסם

אחי אתה נסחף קצת אנשים בקושי מגרדים את ה-3GHZ אם FX55, ואתה רוצה לעשות מ-3400+(2.4GHZ) להמהיר אותו ל-3.2GHZ... לא נראה לי!!

פורסם

אכן, הבחור מעלי צודק. אל תגזים בשאיפות שלך.

תתחיל בקטן, תתחיל ללמוד את המערכת שלך ולבצע OC מקובל עד שתרגיש שאתה כבר מגיע לקצה גבול היכולת שלה [יש הרבה חומר באינטרנט ובפורומים]. אם תרגיש שצריך להחליף זכרון או כל חומרה אחרת עשה זאת בשיקול דעת.

פורסם

הADATA DDR400 שאני בדקתי, בממוצע מגיעים ל440Mhz בCL2 , עד 500Mhz בCL2.5 ומעל ל570Mhz בCL3

לדעתי זכרונות מעולים , כמו אחיהם הVitesta DDR500 (ואולי טובים יותר? :-X )

אתמול נפל אצלי ADATA DDR400 משבוע 506 , לדעתי אמור להיות OCריסט ..

*לשים לב שאני מתכוון לADATA ולא לVDATA .

פורסם
  • מחבר

מה זאת אומרת OC ריסט?

הביוס חוזר לברירת מחדל?

וזה גם אם יהיה לי היטסינק ממש טוב לסטיק

כאילו אני מכין אותו מסינק אחר שבמקרה בוא ארוך דק ובדיוק באורך של הסטיק

אז 2 כאלה מאלומיניום עם צלעות קירור גם יעשו תעבודה טוב?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים