עבור לתוכן

פרסמו את הניקוד שלכם ב3DMARK2 2001SE

Featured Replies

פורסם

אם לא ידעת הCLOCK של 4600 הוא 300 וכמעט עם כל כרטיס אפשר להגיע ל OC כזה!

פורסם

תגיד איך הGAINWARD שיש לך?? איך הדרייברים שלו<?? איך הוא במחשקים?? הם הוא עושה בעיות או באגים???

קיצור ספר עליו משהו כי אני הולך לקנות GAINWARD 4200 :P

מעולה,לא עושה שום בעיות,בהחלט מומלץ(גם מבחינת אוברקלוקינג)

פורסם

תספר עליו עוד משהו.. איך איכות הדו מימד שלו?? השתמשתה ביציאות\כניסות וידאו כבר??

פורסם

אבל LEADTEK לא מייצרים 4200 והם ג יקרים מאוד... GAINWARD היא גם אחת מהטובות ביותר הלא כן?

הם התחילו לייצר לא מזמן עוד לא הגיע לארץ

אגב המחשב שלי לא עמד בבדיקה ::)

פורסם

11345

לאחר o/c ל 2.32 למעבד , ולאחר o/c לכ.מסך ל300 לליבה ו650 לזכרונות .

פורסם

2800, אחרי אוברקלוק. העליתי את המעבד עד 682MHz ;D

פורסם

תספר עליו עוד משהו.. איך איכות הדו מימד שלו?? השתמשתה ביציאות\כניסות וידאו כבר??

האיכות דו מימד סבירה בהחלט אם כי יש יותר טובות ודי התאכזבתי מה SVIDEO OUT כי אני רגיל לאיכות המעולה של אסוס ופה יש ירידה קלה באיכות.

מבחינת ביצועי 3D זה כרטיס מושלם.

פורסם

10912 הכרטיס לא באובר קלוק אבל המעבד כן.

145*12.5

פורסם

עזוב בנאדם אוברקלוקינג זה לא הדבר הכי חשוב.. עם GAINWARD 4200 GS אפשר בדוק להגיע ל 310 CLOCK!

ותאמין לי עוד 20 MHZ לא ישנו הרבה!

בכל הביקורות GAINWARD לוקח את SUMA!

באיזה ביקורת בדיוק הוא "לקח" אותו?

והסומה יגיע יותר רחוק, בגלל שיש לו זיכרונות של 3.3NS לעומת 3.6NS בגיין ווארד...יהיה הפרש של 40 מה"צ לערך בין תוצאות הOC של הכרטיסים

פורסם

700 :-/ :-X :AR15: :bash:

פורסם

איזה כרטיס מסך יש לך??

פורסם

12647 נקודות וכל זה עם Ti4200 בלבד :)

מקום ראשון ב Database של Madonion בקטגורייה שלי וגם מקום ראשון כנראה בארץ ;D ;D ;D

למבחן

פורסם

מקום ראשון ב Database של Madonion בקטגורייה שלי וגם מקום ראשון כנראה בארץ ;D ;D ;D

למבחן

יפה פעם ראשונה שראתי מישהו מהארץ שעוקף אותי ככה,איזה אוברקלוק עשית לכרטיס מסך שלך?

פורסם

השיא שלי הוא 6903... בלי שום O\C...

פורסם

למבחן

יפה פעם ראשונה שראתי מישהו מהארץ שעוקף אותי ככה,איזה אוברקלוק עשית לכרטיס מסך שלך?

אתה יכול לראות הכל במבחן, כל הפרטים שם

הכרטיס היה על 327/563 אם אני זוכר נכון ואם הייתה לי גירסה עם זיכרון יותר מהיר מ 4NS אני חושב שהייתי עושה גם 13000.

בכל מקרה אני צריך להשיג זיכרון יותר רציני ומאורר טוב יותר ואז ה 13000 יהיו בלי בעייה גם ללא זיכרון מהיר בכרטיס מסך.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים