עבור לתוכן

צריך עזרה דחופה לבעיה חומרתית ככל הנראה שתוקעת את ההפעלה...

Featured Replies

פורסם

שלום, אתמול המחשב שלי חדל מלתפקד אחרי מספר התקנות של דריברים לכרטיס קול SBLIVE 5.1...

מסתבר שמשהו קרה והוינדאוז סירב לעלות... ביטלתי את ה OC והחזרתי את הBIOS להגדרות DEFAULT...

הוציאתי את הכרטיס קול בדקתי הכל את ההרדיסק הכל עובד וגם הוצאתי את הזכרון..

למעשה הבעיה היא שמעלים את המחשב רואים את ההתחלה שהוא מזהה את המעבד זיכרון והכל ואז שמנסים להריץ וינדאוז ואומרים לו RUN WINDOWS NORMALLY הוא הופף למסך דוס שחור ואין בכלל טעינות ממהרדיסק !!! ולא קורא כלום !! חייבים לעשות ריסט ! ניסיתי להתקין XP חדש אבל שוב אחרי שהוא ביצע את התחלת הSETUP שוב קרה אותו דבר שום נורת הרדיסק הכל קופא ! בדקתי את ההרדיסק במחשב החדש והעתקתי את הגיבויים שלי כי פחדתי שהוא נדפק !

באמת שאין לי מושג איך זה פתאום קרה. המחשב היה על OC של 400 הרץ ועבד יציב מזה שנתיים !! ולא היה בטמפרטורות גבוהות ! הזיכרון תקין וגם הכרטיס מסך אחרת לא היו רואים באמת שאין לי מושג גורם לתקיעה הזו אחרי ההפעלה שרואים את המעבד והראם ומתי שזה אמור לתת לואד לוינדאוז לא קורה כלום ! אני לא יכול אפילו להתקין וינדאוז ! מישהו יודע מה קרה ? האם זה אומר שהלך הלוח אם או המעבד ? הרי אני יכול להכנס לביוס ובלי מעבד זה לא יכל אפילו להתחיל בהתקנה של הוינדאוז... והראם תקין אפילו הוצאתי סטיק 1 של ה 512 ולהפף וזה שוב אותה בעיה אז זה לא משנה...

מפרט המחשב

ASUS P4B266-C

512RAM + 256RAM DDR266

asus geforce 3 ti200 deluxe

maxtor 40GB

HEC300W-art

צריך עזרה דחוף :(

פורסם
  • מחבר

מישהו ? :s05:

(סליחה על ההקפצה אבל זה חשוב מאוד ! )

פורסם

ניסית כבר להפעיל את המחשב כשהכרטיס קול לא מחובר ללוח אם?

פורסם
  • מחבר

כן ניסיתי הכל.. גם עכשיו פירקתי הכל והרכבתי מחדש, שום דבר.. עכשיו גם הכרטיס מסך לא עולה ולא רואים כלום במסך...

באמת שאין לי מושג איזה עוד נסיונות החייאה אני יכול לעשות.. יכול להיות שהלך המעבד? או אחרת המחשב בכלל אל היה עולה...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים