פורסם 2005 במרץ 320 שנים שלום שלוםאני צריך עזרה בצורה דיי רציניתאני כבר שובר את הראש יומיים ולא מוצא פתרוןהעניין הוא כזה:יש לי הארדיסק חדש (רגיל, לא סאטא ולא כלום)חיברתי אותוהכנסתי דיסק של ווינדוס לכונןסידרתי בביוס שיקרא מהדיסקהדיסק עולהמתחילה ההתקנהביקשתי לפרמט את ההארדיסק פירמוט מלאאז הוא מפרמטואז מתחילה העתקת הקבציםכל הקבצים מועתקים ואין שום בעיותואז מגיע השלב שהמחשב צריך לעשות ריבוטהוא עושה ריבוט למחשבעולה המסך שכתוב כזה יפה ווינדוס אקספיואז הוא טוען כזה קצתופותח לי מסך כחלחל שכזה וזהושם הוא נתקעאין שום הודעה על המסךשום כתובתמסך ריק לחלוטין בצבע תכלכלאני ממש מרגיש כבר חסר אוניםבמיוחד לאחר שנסיון התקנה דומה כבר הצליח לדפוק לי הארדיסק של 40 ג'יגה אחר שהיה לי (גם שם הגעתי לאותו מסך כחול!)ולמזלי הצלחתי לשחזר חלק מהמידע האבוד אצל חבראך בכל אופן החלטתי "לנצל" את ההזמדנות ולעבור להארדיסק 80 ג'יגהבכל אופן אני מקווה שלמישהו כאן יהיה פתרון לעניין כי אני כבר לא יודע מה לעשותתודה מראש
פורסם 2005 במרץ 320 שנים לא הבנתי איך התקנה של חלונות יכולה לדפוק לך מידע על ה-HD ... בכל מקרה, ניסית להתקין ממקור התקנה שונה, כמו דיסק אחר למשל?
פורסם 2005 במרץ 320 שנים במיוחד לאחר שנסיון התקנה דומה כבר הצליח לדפוק לי הארדיסק של 40 ג'יגה אחר שהיה לי (גם שם הגעתי לאותו מסך כחול!)ולמזלי הצלחתי לשחזר חלק מהמידע האבוד אצל חברנתחיל מהסוף.מה זאת אומרת למזלי הצלחתי לשחזר חלק מהמידע? פורמט הרי מוחק את הקבצים על הHD, למה אתה מתפלא שנמחק המידע שהיה שם? :s05:בנוגע לבעיה, נשמע לי שיש לך התנגשות חומרה.במיוחד אם יש לך HD של 40GB אז כנראה שהמחשב לא חדש.תבדוק בREADME של ההתקנה לבעיות ידועות.לי לדוגמא היה לוח של VIA וכרטיס מסך TNT2 ואי אפשר היה להתקין את XP על המחשב, היתי חייב להחליף כרטיס מסך לצורך ההתקנה ולאחר מכן להחזיר את הTNT2.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.