עבור לתוכן

המחשב לא מזהה את האיפוד (אבל מטעין אותו)

Featured Replies

פורסם

טוב אז כך,לפני כמה שבעות פרסמתי את ההודעה הבאה בפורום הIPOD בתפוז,עד היום לא הצלחתי לסדר את הבעיה לכן אני פונה אילכם.

אני משתמש באיפוד כבר כמה חודשים בלי בעיות.

היום התחילה לי בעיה מוזרה:

כאשר אני מחבר את האיפוד למחשב,הוא מתחבר אבל רק נטען,כלומר אי אפשר לעביר שירים אילו,אין הרד דיסק נייד בתוך המחשב וכו...

אני משתמש בWIN XP PRO וביחבור firewire .

הבעיה התחילה פתאום,אני חושד שזה קשור להגדרות של האיפוד.

ניסיתי לעשות לאיפוד ולמחשב ריסט וניסתי לעשות לאייפוד שיחזור הגדרות,שום דבר לא עזר.

כאשר אני מחבר אותו למחשב,יש צליל חיבור,אבל זה הכל (האיפוד גם נטען)

מקווה שתעזרו לי

הנה עוד כמה עובדות :

1)האיפוד שלי - דור 3 , 15 ג'יגה

2)אני משתמש בwindows xp pro

3)שקינתי את האיפוד,קינית גם כרטיס firewire וחיברתי אותו ללוח של המחשב

4)השתמשתי באיפוד כמה חודשים בלי שום בעיה

5)הדבר היחיד ה"יוצא דופן" שעשיתי באותו יום שהבעיה החלה היה להוציא את כרטיס הרשת שלי ולהחזיר אותו

מה קורה שאני מחבר את האיפוד למחשב?:

1)נשמע צילול הדינג ברומקלים של המחשב שמודיע על חומרה חדשה

2)בתוך מנהל התקנים מופיע לי האיפוד בתור כונן קשיח אם נקודה צהובה אליו (תמונה כאן http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/ShowImage.asp?path=46879524.jpg&msgid=46879524)

3)האיפוד ניטען

מה ניסיתי לעשות כדי לסדר את הבעיה (בהצעתם של חברי פורום תפוז):

1)ניסתי לעשות ריסט לאיפוד

2)ניסתי לעשות ריסט לאיפוד ולחיבור (ריסט רגיל ואז שהתפוח מופיעה ללחוץ על "שיר קדימה" ו"שיר אחורה" ביחד,מבינים למה אני מתכוון?)

3)ניסיתי למחוק את הituns ולהוריד גרסא מעודכנת ולהתקין אותה

4)ניסתי להסיר את הדברים של הFW (firewire),לפתוח את המחשב ולהסיר את הכרטיס מהלוח ואז להדיליק את המחשב שוב ואז לכבות אותו ושוב לחבר את הכרטיס FW ולהתקין את הITUNS והכל מחדש.

לצערי כל הניסיונות שלי לא עזרו ולא שינו את הבעיה

מה עוד אני חושב לעשות?:

1)לקנות כבל חיבור USB לאיפוד ואז לבדוק אם הבעיה במחשב או באיפוד,בכך שאני יוכל לחבר אותו לעוד מחשב.

השמח אם תפנו אותי לחנות שמוכרת את זה

2)כמובן לבקש עזרה,אם יש לכם רעיונות אני יותר מהשמח לשמוע אותם.

תודה,גל.

פורסם

תתקין מחדש את הדרייברים של הלוח אם

הבקר USB שלך לא מזוהה

ותעשה Windows Update ..

פורסם
  • מחבר

אחי תודה על ההצעות אבל ת'אמת אין קשר בין מה שאמרת לבעיה שלי..

המחשב לא מזהה את הUSB במחשב שלי כי הוא דפוק,זה תמיד היה כך וזה לא משנה לי כי יש עוד חריצים..

בקשר לעדכון הווינדוס אני לא רואה קשר,אני מוכן לנסות הכל אבל לא נרא לי שזה יעזור,אתה באמת חושב שזה קשור?

פורסם

אין לי פתרון לבעיה, אבל הייתי מציע לך לפרמט את המחשב לפני שאתה רץ לקנות כבל USB.

פורסם

רגע, במחשבים אחרים הנגן כן עובד, או שיש את הבעיה בכולם?

פורסם
  • מחבר

רגע, במחשבים אחרים הנגן כן עובד, או שיש את הבעיה בכולם?

אין לי אך לבדוק,בגלל זה אני רוצה לקנות כבל USB שאני יוכל לבדוק..

--

בקשר לפורמט,אני חשבתי על זה,אבל מה שעוצר אותי זה שלפני שהבעיה התחילה המחשב היה מזהה את האיפוד גם בלי שהווינדוס היה מותקן,לדוגמא אני זוכר פעם שפרמטי את את המחשב ורציתי להתקין את הווינדוס והאיפוד היה מחובר למחשב..

אז במסך של ההתקנה של הווינדוס שהוא שאל באיזה כונן להתקין את הווינדוס האיפוד היה שם בתור אחד מהרדיסקים...

אף אחד לא יודע מאיפה בארץ אפשר לקנות כבל USB לאיפוד דור 3 ?

פורסם

אל תרוץ לקנות כבל כל כך מהר, לך לחבר שלך או משהו ותחבר את האייפוד ותראה אם עדיין יש את הבעיה, ככה תידע אם זה בעיה במחשב שלך או באייפוד/כבל

פורסם
  • מחבר

אני לא מכיר אף אחד שיש לו ipod או חיבור firewire במחשב..

בקיצור מאיפה קונים?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים