פורסם 2005 במרץ 220 שנים היי, אני מנסה לעשות שידור רדיו דרך פלאגין בווינאמפ אבל אני ינתקל בבעיהאני משתמש בפלאגין בשם Shoutcast, הוא מגיע עם פלאגין ועם מגדיר שרתיםהגדרתי את השרת, שמתי ססמא, ומילאתי את כל הפרטיםעכשיו, יש לי רשת בראוטר.. וכשאני מנסה לפתוח שידור אני מצליח לפתוח אותו עם הכתובת של הראוטר בלבד(ובכך אף אחד לא מצליח להתחבר) ולפתוח שידור עם הכתובת הפרטית שלי אני לא מצליח כי היא סתם באויר ככהלפני מה שהבנתי אני צריך להגדיר את הכתובת הפרטית שלי בתוך הראוטר+פורטרק שאין לי מושג איך עושים זאת, אם למישהו יש מושג.. עזרה תתקבל בברכה(גם אם מישהו יכול להמליץ על תוכנה פשוטה יותר ונוחה יותר שהוא מכיר אשמח להצעות)תודה לעוזרים!
פורסם 2005 במרץ 220 שנים מחבר אוקיי..אתה מוכן להסביר קצת? מצטער שאני לא מתמצא בנושא הזה..אגב אני לא מבין כלום מהלינק שהבאתשוב תודה
פורסם 2005 במרץ 220 שנים אתה צריך לראות איפה במכשיר ROUTER שלך (שלא ציינת מהו), יש את האופציה לשנות את ה NAT TABLE או PORT FORWARDING, שזה בעצם גורם לנתב לנתב תעבורה חיצונית (ב PORT מסויים שאתה מגדיר ב SHOUTCAST), להיות מועברת אליך...האתר הזה אמור להסביר לך איפה ההגדרות האלו ב ROUTER שלך (על פי הדגם)...אם אתה מריץ תוכנית שיתוף כמו EMULE או BITTORRENT, אתה אמור גם לפתוח פורטים להם...
פורסם 2005 במרץ 220 שנים מחבר אוקיי.. בדקתי את הראוטר והוא שלEdimaxאלחוטי אבל לא כתוב דגם או משהויש באתר שהבאת 2 סוגיםAR6024WGA וBR-6104P ואין לי מושג איזה זה מהם
פורסם 2005 במרץ 320 שנים מחבר מצטער על הדאבל פוסט אבל אם הייתי ערוך אף אחד לא היה שם לב וזה היה סתם שוקעאבל גיליתי שהראוטר שלי הוא שלEdimax אלחוטי והוא דגם BR-6104P נכנסתי לאתר הזה של המדריכים עם הפתיחת פורטים עשיתי מה שכתוב שם ועדיין לא מצליחים להתחבר לי לרדיואני אנסה להסביר מה עשיתיאחת ההגדרות של הראוטר היא Visual Server וצריך להכניס לשם את האייפי שלי (עשיתי) את הפורט בפרייבט ואת הפורט בפאבליק (עשיתי)ואז מוסיפים את כל המידע הזה לפורט שיהיה פחות ומאשריםוזה לא עזראם מישהו יכול להגיד לי איפה טעיתי או מה לעשות .. אודה לו P=עריכה: אוקיי פתיחת הפורט עברה בהצלחה, אבל אני לא מצליח לעשות את הדבר שנקרא "טריגרינג פורט" שאין לי מושג מה אני אמור לעשות איתובבקשה בבקשה בבקשה עזרה!
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.