פורסם 2005 במרץ 1720 שנים מה אחי הלכת בעקבותיי בקניית הHDD של סמסונג??או שסתם אמרו לך שהוא שקט?בעקבותייך? פז אל תשכח ממי למדת הכלולא אמרת שאתה מחליף ל-dangerden?
פורסם 2005 במרץ 1720 שנים כוס אתה אמרת לי את זה בהתחלה אבל לא יכולתי לבטוח בך אז שאלתי בפורום של אחנת מידע והמנהל שמה שמבין טיפה יותר ממך אמר לי שבעקרון סמסונג אז הקשבתי למנוסים שבינינו וקניתי תסמסונג
פורסם 2005 במרץ 1920 שנים טוב הכנתי משהו במקום הטורסינה שישמש אינקטור של זרימת מים במערכתזו מאין נדנדה קטנה מלגו שבנוייה כך שצד אחד טיפה כבד יותר מהצד השני כשיש זרימת מים במערכת הצינור יזרים מים בחוזקה על צד אחד של הנדנדה והצד השני עולהכשהוא עולה ישנם 2 חתיכות מתכת שלא נוגעות אחת בשניה אבל הם ממוקמות על ציר התנועה של החלק הזה של הנדנדה כך שקשהוא עולה הוא נוגע בשתיהם.אז שמתי נייר כסף (אלומיניום) על קצה הנדנדה וכשהוא עולה בדקתי עם הרבה מודד והוא צפצף כשהנדנדה עלתה למעלה כך שזה עובד טוב.עכשיו אני רק צריך לקבל את הבלוק מהדובים ואני אוכל להמשיך את המודינג.
פורסם 2005 במרץ 2020 שנים אני אצלם כמה תמונות של זה ואני העלהאני גם אבנה לזה משהו כך שנגיד אם זה לא תיהיה זרימת מים לנגיד 30 שניות זה מכבה את המחשבמעגל לא מסובך אבל אני לא יודע בדיוק איך בונים אותו אני יודע בארךנשאל כבר.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.