עבור לתוכן

למישהו יש פיתרון לבעית הרעש בתוך המארז?

Featured Replies

פורסם

יש לי איזה 10 מאוררים במארז והמארז שלי עושה רעש כמו של מטוס ישי למישהו פיתרון לבעית הרעש...

ואל תגידו לי עכשיו קירור מים או גז כי אין לי תקציב....ואבא שלי לא רוצילד... ;)

ראיתי כמה פתרונות אבל לא הבנתי מזה נותן כמו לשים ספוג בתחתית המארז ועוד ועוד דברים ..מזה נותן בכלל?

פלייזזז תביאו לי רעיונות טובים להשתקת הרעש המחריד הזה...

תודה n0fo :xyxthumbs:

• תגובות 50
  • צפיות 3.4k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

אתה יכול לקנות לכל מאוורר דבר כזה שמתחבר אליו בשתי פינים וזה שולט לו על המהירות....ואם אתה רוצה ממש הרבה שקט...תעשה בועת ווקום מסביב למחשב ויהיה שקטמ טורף ממנו... :jump:

פורסם
  • מחבר

מזה אחי בועת ווקום?

יש אולי פתרונות אחרים?

מזה הספוג הזה ששמים מתחת..איפה קונים את זה?

פורסם

אתה יכול לקנות לכל מאוורר דבר כזה שמתחבר אליו בשתי פינים וזה שולט לו על המהירות....ו

פאן באס, וזה לא לכל מאוור זה בדרך כלל ל-8 מאווררים. (נקודה אחת לשני מאווררים.)

ואם כבר אז אני מציא לך את זה שהוא ממש יפה ונוח.

קישור למוצר

מצטער אם זה סותר את חוקי הפורום...

פורסם

ת....ואם אתה רוצה ממש הרבה שקט...תעשה בועת ווקום מסביב למחשב ויהיה שקטמ טורף ממנו... :jump:

תפסיק כבר עם הספאם שלך :spam:

פותח הת'ארד,כהתחלה הייתי מפנה אותך למדריך שימון המאווררים במארז

(יש באתר,ואין לי מספיק זמן על מנת לתת לך לינק..[סורי]..)

פורסם

וואקום זה שאין אף חומר ואז קול לא יכול לעבור....זה היה בציניות.....

מה בדיוק הבעיה...מאוררים רועשים בגלל שהם חזקים או שבורים?

מה הביעה בדיוק? :jump:

פורסם
  • מחבר

איפה אחי זה מארז חדש ומאוררים חדשים של רידמקס...אין להם שנה....חחחחח

ויש למארז מלא ויברציות ורעש...

עם תוכל לענות לי מזה הספוג ששמים בתחתית המארז אחי...אני ישמח מאוד

אין בעיה של מאוררים לא משומנים או שבורים ממש לא

פורסם

יש הרבה מאוד שלבים בדרך להשקטת המארז.

דבר ראשון שאתה יכול לעשות זה באמת לנקות ולשמן מאווררים בכדי להפחת את הרעש שהם עושים.

בשלב השני תנסה לבנות פאן באס שיווסת בין 0-5-12 או 0-7-12 וולט לכל אחד מן המאווררים.

כך תוכל להשקיט\לכובת מאווררים בכדי ליצור שקט.

לאחר מכן תנסה לקבע את המאווררים למארז בעזרת גומיות או ברגי גומי(או לפחות פלסטיק).

רק לאחר שעשיתאת כל אלה תחשוב על הכנסת ספוגים אקוסטיים למארז. בשלב זה זה מיותר ולא ייתן לך כמעט כלום.

מקווה שעזרתי,

RJ

פורסם
  • מחבר

תודהה גבר...

:xyxthumbs:

מאיפה אבל קונים את הספוגית הזאת ומה זה עושה?

פורסם

תוריד חלק מהמאווררים למה צריך כל כך הרבה? :|

תסתכל באתר יש מדריך איך לעשות פאנבאס

פורסם

הספוג הזה הוא ספוג אקוסטי והוא מונע מעבר רעש.

אבל נכון לעכשיו, רוב הרעש עובר אצלך ע"י ויברציות במארז עצמו, ולכן ספוג שכזה לא יעזור יותר מדי...

תתחיל ממה שאמרתי לך בהודעה הקודמת(מעגלי 12-0-5 או 12-0-7 הם מאוד פשוטים לבנייה) ואם לאחר מכן תרצה להמשיך בהשתקת המארז עד לקבלת שקט מוחלט, תוכל להשתמש בספוגים אקוסטיים.

פורסם

כן הספוג זה כבר לPROZ אתה לא מתקרב לכזו רמה של שקט במחשב.

בשביל להוריד את הרעש מהויברציות אתה יכול לעשות משהו נחמד שחשבתי עליו עכשיו

כל מאורר תדביק למארז (בלי ברגים) עם סיליקון אבל שלא יהיה צמוד למארז כאילו שהמאורר לא יגע במארז עצמו אלא שיהיה איזה 3-4 מ"מ של סיליקון ממנו למארז.

יהיה קשה להדביק את המאוררים למארז כי אסור שזה יהיה קרוב מידי אבל תמצא פתרון יצירתי.

זה ישמש כבולם זעזועים כמו שVANTEC גם מוכרים רק ששלהם עולה איזה 30 לכל מאורר :lol:

מי ישלם 30 שקל להשקטת מאורר???? זה עולה כפול מהמאורר (ג'נרי).

ובקשר לספוג האקוסטי אני עדיין לא יודע כל כך כמה הוא עובד כי אני מחקה למשלוח מהדובים עם הספק כח שלי

אני מרכיב מחשב מזה שקט ולבנתיים הבעיה היחידה שלי זה המאוורר של הכטיס מסך (בהמשך יהיה לו קירור מים) חוץ ממנו הכל שקט עם ספוג אקוסטי.

פורסם

לא קשה למצוא כרטיסי מסך עם קירור פסיבי בלבד... ללא מאוורר...

מה עם שאר המערכת? איך אתה מתכוון לקרר?

פורסם

שאר המערכת זה

thermaltake pure power silent boost 410 watt

קירור מים עם 8 מאוררים כמו שאמרתי אבל זה לא יפריע לי כי הרדיאטור והמשאבה נמצאים בחדר אחר כך שאני לא אשמע מהם כלום

הרד דיסק של סמסונג אמרו לי שהוא הכי שקט

ספוג אקוסטי

2 מאוררים למארז אחד שמוציא אויר חם בלמעלה של המארז ועוד אחד שמכניס אולי אני אפילו אוסיף עוד אחד שיכניס אבל כל המאוררים לא יהיו על 12 וולט אני אמצא מטח שבו הם כמעט לא עושים רעש ואשים אותם עליו עם שנאי וריליי למחשב

והכרטיס מסך זו הבעיה היחידה שלי

לא נורא עד סוף השנה אני חושב שאני אקנה את הקירור של זלמן (מים) לכרטיס מסך ובגלל שהם מביאים 2 בלוקם אחד לNVIDIA ואחד ATI אז אני אשים את הזה של NVIDIA על ה6600 GT שלי ואת הATI על הנורס ברידג'( ראיתי את זה בסיקור על הבלוק הזה, רעיון נחמד דווקא)

ולבסוף המחשב שלי יהיה בין השקטים

גם מקורר טוב וגם שקט מה עוד צריך?

פורסם

אני אזהיר אותך מראש.

גם אני בונה מחשב שאמור להיות שקט לחלוטין.

היה לי פעם את הספק שאתה מתכנן לקנות והוא לא כזה שקט כמו שאומרים שהוא...

מכרתי אותו אחרי כמה חודשים וקניתי במקומו את האנטק פאנטום כי הטרמלטייק שיגע לי את השכל.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים