עבור לתוכן

סוני מנסה להחיות את ה MINIDISC

Featured Replies

פורסם

חבל שהם לא מייצרים נגני MP3 וזהו... המינידיסק מת :|

אפילו שאני די אוהב את שלי :P

פורסם

לכל משתשי ה MINIDISC סוףסוף SONY הוציא את הגרסא החדשה של ה SONIC STAGE 3 שאמור לתת גם תמיכה ב MP3 (רק בדגמים החדשים) !!!

http://sonicstage.connect.com/SonicStageInstaller.exe

יש לי את SONY MZ-707... איזה יתרונות התוכנה הזאת תביא לי?

פורסם

היתרונון של התוכנה החדשה הוא שיותר נוח לעבוד איתה למשל את גירסה 1 של התוכנה לא סבלתי 2 הייתה נסבלת ו3 די נוח לעבוד איתה אבל יכול להיות שאני סתם התרגלתי לתוכנה הזאת

פורסם

ballerum מה זה עוזר שיש חברות אחרות שמייצרות MD רגיל?

כאילו למה לך לקנות ביותר כסף MD Player שתומך בג'יגה אם אתה לא משתמש בג'יגה?

ומי שיש לו אוסף של 40 ג'יגה (40 ג'יגה זה לפי ג'יגה = 1000 מגה ולא 1024)

יצטרך לסחוב איתו כמות של 40 מיני דיסקים בהנחה שהוא מילא כל אחד מהם עד הסוף!

ולמה לך ללכת בכוח להשיג מוזיקה ב ATRAC שהוא מאוד לא נפוץ ולא מצליח

כשאתה יכול לקנות נגן Mp3 של ג'יגה בהרבה פחות, לא צריך לקנות MD ריקים

ואתה לא צריך להמיר שום דבר או לחפש מתחת לאדמה בפורמט המקורי

פיקי - ומה רע בפורמט WAV שאתה יכול להקליט על נגן Mp3 פשוט של ג'יגה כמעט 100 שעות?

או בפורמט OGG שהוא מכווץ אבל יותר איכותי מ Mp3? והוא הרבה יותר מצליח מה ATRAC וה PCM

אתה אף פעם לא שומע את כככככככל ה40 גיגה... יש אנשים שנוח להם לקחת רק מה שבא להם לשמוע. אבל זה משהו שאי אפשר להתווכח עליו, זה ענין של נוחות אישית.

רק דבר אחד - PCM זה לא פורמט "מצליח" כי זה לא מכווץ בכלל - זה כמו WAV... תבדוק את עצמך לפני שאתה פולט מילים.

פורסם

הערה לא נכונה- על מינידיסק של ג'יגה ניתן להקליט עד שעה וחצי (בערך, נראה לי שעה ו34 דקות ) של מוזיקה בפורמט לא מכווץ, בניגוד למה שנכתב כי ניתן להקליט כמה שעות.

לדעתי, סוני פשוט "פספסו את הגל" עם נגני המינידיסק שלהם, כרגע אין טעם למי שלא היה לו בעבר נגן מינידיסק ולקנות את אחד מהדגמים החדשים, כי ביחס למחיר- הם לא מציעים כל כך הרבה.

פורסם

אפשר להקליט שעות רבות על המיני דיסק אבל אתה מדבר על מוזיקה לא מכווצת וזה ברור שזמן ההקלטה כשהמוזיקה לא מכווצת הוא נמוך כמו שעל דיסק רגיל אתה יכול להקליט רק 80 דקות כשהמוזיקה לא מכווצת והנה הטבלה המלא לכמה זמן אפשר להקליט על גבי מיני דיסק של גיגה

LinearPCM/1.4Mbps

1 hrs. 34 min.

ATRAC3plus/256kbps

7 hrs. 55 min.

ATRAC3plus/64kbps

34 hrs. 00 min.

ATRAC3plus/48kbps

45 hrs.

ATRAC3/132kbps

16 hrs. 30 min.

ATRAC3/105kbps

20 hrs. 40 min.

ATRAC3/66kbps

32 hrs. 40 min.

פורסם

ballerum-התכוונתי לזה:

מה רע בMD? בכלל עכשיו עם הMP3 הישיר - זה נוח למי שרוב המוזיקה שלו בMP3ים .. .

מה גם שבHIMD אפשר גם להקליט באיכות PCM - כלומר ללא כיווץ ועדין נכנסים כמה שעות טובות בדיסק גיגה - ככה שמי שלא רוצה להתפשר על איכות מסודר גם כאן.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים