עבור לתוכן

זקוק להמלצה לכרטיס מסך פשוט - פרטים בפנים

Featured Replies

פורסם

אני לא גיימר (אבא שלי יותר גיימר ממני),ויש לו MX 460 דיי עלוב,אני רוצה לקנות לו משהו יותר נורמלי אבל משהו שלא דורש חיבור מספק כח (אין לו PCI-E כמובן),מישהו יכול להמליץ לי על כמה כרטיסים,גם של ATI וגם של NVIDIA ואיזה כרטיס הכי משתלם ביחס לכח שלו למרות שהם דיי ישנים.

והאם יש כאלו שבאים עם קירור פסיבי?

פורסם

תן לו את שלך,או שתקח 9600xt

פורסם
  • מחבר

במחיר הזה הייתי נותן לו את שלי,מוסיף קצת וקונה 6600GT לעצמי...חשבתי על משהו יותר זול.

פורסם

ATI 9550 128bit?

עולה 390 ש"ח

פורסם

זה לא שיפור רציני מבחינה אחת שזה אולי חזק יותר אבל תומך בטכנלוגיות שהישן שלו לא תומך ובגלל זה ההבדל בינהם קטן כי לכרטיס הישן שלו יש פחות להציג,ומכאן אף יכל להיות שהביצועים שלו גבוהים יותר

פורסם

דבר ראשון אם אתה יכול בפעם הבאה להשתמש בפסיקים ונקודות כדי שאני לא אצטרך לקרוא את המשפט 3 פעמים..

אתה רוצה להגיד לי שאין הבדל בין R9550 לבין ג'יפה MX מסריח?

אני חושב שאתה טועה.

פורסם

דבר ראשון אם אתה יכול בפעם הבאה להשתמש בפסיקים ונקודות כדי שאני לא אצטרך לקרוא את המשפט 3 פעמים..

אתה רוצה להגיד לי שאין הבדל בין R9550 לבין ג'יפה MX מסריח?

אני חושב שאתה טועה.

:xyxthumbs:
פורסם

לא יהיה הבדל משמעותי בFPS, אבל מבחינת איכות התמונה והטכנולוגיה ה9550 הרבה יותר מתקדם

פורסם
  • מחבר

מה ההבדלים בין ה 9550 ל MX "המסריח"? :P

פורסם

אני ממליץ מאוד לקחת כרטיס ברמה של 9600XT ומעלה, מתחת לזה כבר לא יחזיק הרבה זמן  :-[

עריכה:

כמובן שיש לך אופציה ליד שנייה או להתעלל ב-MX עד שיגיע לקצה יכולתו ב- OC (זה לא יהיה הבדל רציני, למרות שהוא כרטיס טוב ל- OC).

נראה לי שרק R9200 ודומים לו מגיעים עם קירור פאסיבי בסטוק.

פורסם

אולי איזה 6200 AGP זה אמור לעלות 600-700 ש'ח ~

פורסם

יש בדובים 6600 רגיל באיזה 800-850

מה התקציב שלך ?

פורסם

אולי איזה 6200 AGP זה אמור לעלות 600-700 ש'ח ~

גירסאת ה- AGP שלו ממש לא משתלמת ביחס למחיר... ::)

פורסם

מה ההבדלים בין ה 9550 ל MX "המסריח"? :P?

מבחינה טכנולוגית - DX9.0 מול DX7.0, וכל הטכנולוגיות שATI הכניסו ל9600, ואם סדרה 9x00 מביסה את הFX בקלות באיכות תמונה, אתה יכול להבין כמה הבדל יהיה בין הMX שהוא בעצם GF2 לבין ה-9550. אבל בגלל שה9550 הוא לא כרטיס DX9.0 חזק, יכול להיות שהוא לא ייתן שיפור גדול בFPS, כי הוא צריך להריץ את כל הקוד של ה9.0 מול הMX שצריך להריץ רק את ה7.0.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים