עבור לתוכן

מכונת גילוח לצבא

Featured Replies

פורסם

אני עוד שבועיים חוזר לצבא (דח"ש ) לגיוס שיריון

ואני רוצה לקנות לי איזה מכונה שתחסוך לי קצת זמן וטירחה על הבוקר

חיפשתי קצת ומצאתי את זה

http://www.eliashave.co.il/product.asp?productid=126

מישהו מכיר אותה או שיכול להמליץ לי על איזה מכונה אחרת שעושה את העבודה

וגילוח של מכונה זה מספיק טוב כדי שלא יגידו לי משהו?

פורסם

לפני 3 שנים כשהתגייסתי לשיריון (כבוד עצמה והגבר) (תותחן מג"ח 7 כבוד) (כבר אין כאלה)

אז היה בריקושט מכונה של פיליפס שפועלת על שתי בטריות אצבע (AA) אבל רק בסניף של קניון רמת אביב

וזה עלה בסביבות ה120 שקל

סך הכל מכונה פשוטה שלא צועקת תגנבו ממני אני טחון בכסף ועושה את העבודה

פורסם
  • מחבר

השאלה העיקרית שלי עם מכונוה זה מספיק טוב

כי אני לא רוצה לקנות מכונה ופתאום יגידו לי שם שהגילוח לא מספיק טוב

פורסם

אחי כל השרות שלי הגלחתי עם מכונה

(חוץ מביום הראשון שהגעתי עם זקן גוטי ונאלצתי להוריד אותו עם הלדרמן)

פורסם

אני יודע רק שמכונות של פיליפס ממש טובות ועם תחפש בזאפ יש איזה אחת בפחות מי 200 שקל

במיקרה שאין לך תקציב גדול

פורסם

המטרה שלהם זה סתם שתתגלח הם לא יבדקו עד לרמת הנאנומטר

בכל מקרה אם אתה מודאג אז אתה מקבל גם סכיני גילוח חד פעמיות בבקום

ואני בטוח שעם מעט מאוד מאמץ תמצא מישהו שהביא גל או קצף גילוח

ואם לא אז גם סבון יכול להספיק (עשיתי פעם אחת קרחת עם סכין חד פעמית וסבון)

בכל מקרה תשיג פטור מגילוח כמה שיותר מהר אם לא במסלול אז יותר מאוחר

זה יחסוך לך הרבה מאוד כאב ראש (אז מה אם תהיה לך חזות ערבית משהו ואמא שלך תיבהל כשתחזור הביתה זה עוד משהוא שאתה לא עושה בבוקר)

אגב מאוד לא נוח לשים קסדה עם זקן !!

פורסם
  • מחבר

אין לי בעייה עם ג'ל גילוח וסכינים

העניין שאין לי כוח כל בוקר לרוץ ברבע שעה הזאת להתגלח עם סכין שגוזל את רוב הזמן

אני מדבר על הטירונות אחרי זה אני כבר בטוח שזה לא יהיה בעייה

פורסם

אני ממליץ לך לקנות מכונת גילוח קצת לפני שאתה הולך לצבא

כי אם אתה רוצה תוצאות טובות

אם מכונה אתה צריך להתאמן קצת....

פורסם

מכונה תעשה את העבודה ובהחלט מהר יותר מסתם סכין

וגם הסיכויי להיפתע נמוך יותר

המכונה שקניתי אז לטירונות היתה: philishave 20 של פיליפס

היא עדיין קיימת ועובדת ושוב עלתה לי אז משהו כמהו 120 שח

וכשאני אסע לטיול... עכשיו כשאני אזרח אני מגדל זקן אבל אם אני אחליט להוריד אותו אז היא באה איתי!

פורסם

לדעתי כדאי לך לשמור על הכסף שלך ולקנות סכין גילוח טוב (כמו MACH 3 POWER עם הסוללה). מכונת גילוח טובה עולה לפחות 400 ש"ח ולא הייתי ממליץ לך להסתובב עם שערות פזורות על הפנים בטירונות (ועוד בשריון).

פורסם

לדעתי כדאי לך לשמור על הכסף שלך ולקנות סכין גילוח טוב (כמו MACH 3 POWER עם הסוללה). מכונת גילוח טובה עולה לפחות 400 ש"ח ולא הייתי ממליץ לך להסתובב עם שערות פזורות על הפנים בטירונות (ועוד בשריון).

בתכלס כל המכונות של פיליפס טובות

זה שמכונה עולה 400 שקל לא בהחרך הופך אותה למגלחת יותר טוב אלה רק ליותר חדשה ואם יותר פונקציות

מכונות גילוח זה לא מחשבים ואפשר לקנות דגם שהוא לא הכי חדש אבל הוא כן זול יותר ושניהם יגלחו מעולה

ואם ישעמם לך תנסה לעשות לה מודינג....

פורסם

מכונת גילוח של פיליפס מתחילה מסביבות 400 שקל (והדגמים החדשים הרבה יותר מזה). פחות מזה ותקבל מכונה שבקושי מגלחת או גורמת לגירויים בעור.

פורסם

טוב לבחור המתגייס- אני אחלק את ההתייחסות שלי לשני חלקים:

1) לגביי מכונת גילוח עדיפות מול סכין בצבא:

אז קודם כל זה בהחלט יותר מהיר מסכין, וגם בלי קשר הרבע שעה להתגלח זה לא רק בשביל אלא גם ל30 איש במחלקה שלך שצריכים לריב על 3 עמדות גילוח, כשתהיה בשטח המצב יהיה עוד יותר קשה (ובתור שיריונר לעתיד אתה תהיה הרבה בשטח..), אבל תזהר על המכונה בשטח- אני הייתי בנ"מ ובשדאות (שבועיים) היו סופות חול- וגם התגלחתי מלוכלך, מה שדי הרס את הלהבים של המכונה... קח את זה בחשבון.

בלי קשר בערכת גיוס אתה תקבל סכין גילוחשל ג'ילט (לא חד פעמי אלא MACH 3) - שמור אותו שתמיד יהיה זמין לעת צרה.

2) לגביי מה המחיר של המכונת גילוח... שמע אם אתה מתכנן לקנות מכונה ב140 שקל, עדיף שתקנה סכין... אני מסכים במאה אחוז שלא צריך לרוץ את המכונה הכי יקרה (הדגם הכי מתקדם של פילפס עולה משהו כמו 1300 שקל..בזבוז) אבל מצד שני גם לא הכי זול - גם היא לא תגלח כמו שצריך, גם הסוללות יתחילו לשבות בקיצור - תשקיע 500 שקל ותהיה לך מכונה מעולה בלי שטיקים מיותרים. עוד דבר - תבדוק שהיא חסינה למים כי לא יהיה לך ממש זמן להבריש אותה ולנקות אותה, כשהיא חסינה למים זה הרבה יותר פשוט שמים לכמה שניות מתחת לברז וזהו (היום רוב המכונות כבר חסינות למים).

המממ בהצלחה...

פורסם

אין כמו סכין

מהיר, מדוייק, ותמיד זמין.

יש לי גם מכונה (טובה של פיליפס, לא זוכר ת'דגם) וגם מאך 3 ואני משתמש במכונה רק כשממש אין זמן ונותנים איזה 5 דקות להתגלצח ולעשות סידור יום אז עושים בקטנה כזה. וכמובן בשטח כי אני לא לוקח איתי ת'מאך לשם.

אגב לאן בשיריון אתה מגיע?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים