עבור לתוכן

The Twilight Zone Tower of Terrorn

Featured Replies

פורסם

מי שהיה בThe Twilight Zone Tower of Terror

שבדסני וורלד שבאורלנדו........

יוכל קצת לספר......

איך זה?...

מפחיד כמו ששאומרים ?

כמה פעמים המעלית נופלת?

פורסם

נחמד ביותר רק אני לא זוכר אם זה נופל כמה פעמים.....

יש שם תור של 3 שעות אבל לי היה משהו מיוחד כזה שעברתי את כל התור ב5 דקות חיחיחי

לא מפחיד בטירוף זה יותר כיף ממפחיד כי יש את ההרגשה הזאת של הנפילה...

פורסם

אחד הדברים היותר כיפיים ופחות מפחידים שעשיתי בחיים שלי אבל חשוב לקחת fastpass למה יש שם מזה תור אתה מת!!!

אבל ממש ממש ממש ממולץ

אגב יש גם את הrock&rollercoster ליד גם זה פשוט גאוני שווה כול שניה של תור!!!

ולטוואר אוף טרור התחלתי אפילו להעלות את אבא והוא ממש נהנה (אבא לא עלה על כלום!!! הוא מפחד קצת ;))

פורסם
  • מחבר

שהמעלית נופלת

אתם לא מרגישים.....שהלב עולה למעלה ?

וזה כמו צניחה חופשית?

האם כדי לאחד שהוא ממש אוהב רכבות הרים וכאלו דברים לעלות על המעלית הנופלת?

פורסם

שהמעלית נופלת

אתם לא מרגישים.....שהלב עולה למעלה ?

וזה כמו צניחה חופשית?

האם כדי לאחד שהוא ממש אוהב רכבות הרים וכאלו דברים לעלות על המעלית הנופלת?

למה לא?

תנסה את עצמך

פורסם
  • מחבר

לא זה לא!:\

האם אחד שממש לא אוהב.... רכבות הרים לעלות על המעלית הנופלת?

פורסם

על זה אתה דואג תגיד לי?! תעשה חיים וזהו, תבחר לאן שבא לך.

ומה כבר יקרה, מקסימום מחליפים תחתונים ;D

פורסם
  • מחבר

את עשית את המתקן?

מישהו שעשה את המתקן

יכול להגיד איך ההרגשה?

...........

כי לפי מה שאני רואה בגוגל בתמונות

האנשים שם עוד שניה חוטפים איזה התקף לב...........

לפי התמונות....

פורסם

אתה מרגיש את הנפילה אבל לא את העצירה (כמובן שזה יהיה מושלם האמריקאים בנו את זה) פשוט אחד הדברים היותר כיפיים ופחות מפחידים שעשיתי בחיים שלי

ה"הלק" זה כבר יוווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווו אין מילים לתאר כמה כיף זה היה !!!!!!!!!!!!!!!!!!! פשוט מומלץ לכול אחד ואפילו אם אתה טיפה מחפד מרכבות הרים עזוב אותך אתה לא באורלנדו כול יומיים פשוט תעשה ותהנה זה אחד הדברים היותר שווים שעשיתי (הכוונה גם למעלית וגם לענק)

פורסם
  • מחבר

אתה מרגיש את הנפילה אבל לא את העצירה (כמובן שזה יהיה מושלם האמריקאים בנו את זה) פשוט אחד הדברים היותר כיפיים ופחות מפחידים שעשיתי בחיים שלי

ה"הלק" זה כבר יוווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווו אין מילים לתאר כמה כיף זה היה !!!!!!!!!!!!!!!!!!! פשוט מומלץ לכול אחד ואפילו אם אתה טיפה מחפד מרכבות הרים עזוב אותך אתה לא באורלנדו כול יומיים פשוט תעשה ותהנה זה אחד הדברים היותר שווים שעשיתי (הכוונה גם למעלית וגם לענק)

אבל אני ממש לא אוהב רכבות הרים מהסוג הזה?

עדיין כדי לי לעלות?

כמה פעמים המעלית נופלת?

פורסם

הייתי בדיסני וורלד לפניי 7-8 שנים, הייתי בן 6-7

עכשיו לכל מה שמפחיד שם יש מין משולש אדום כזה.. הלכתי למתקן של starwars שזה היה מסומן במשולש אדום וזה היה ממש כייף (עשיתי את זה איזה שלוש פעמים) ואז אמרתי שאם זה הרמה של המפחיד שם אז המעלית הזאת תהיה בטח בת זונה, אז אני ואבא שלי חיכינו בתור שמה ועלינו..

קיצר אני ילד בן 6 עולה על זה וזה מתחיל את הנפילה, נראה לי שבחיים לא צרחתי כמו שצרחתי שם.. שעתיים אחריי זה לא יכולתי לדבר בכלל (באתי להגיד משהו ויצא רק אוויר) והייתי צרוד איזה חודש וקצת אחריי זה. OMG זה טרומה לרוב החיים, למרות שאם שואלים אותי עכשיו אם אני יעשה את זה עוד פעם אז בטח שכן :)

פורסם

אני הייתי ב GRAND AMERICA PARK ב CALIFORNIA לפני כמה שנים, הייתי שם בכמה מיתקנים ממש חביבים. האחד זה היה כסא שמחובר לעמוד שעולה בערך ל 80 מטר גובה (לאט לאט), ואז נופל נפילה חופשית עד לכמה מטרים לפני הסוף, ורואים את הנוף כל הדרך. חביב ביותר (נראה לי הנפילה 3-4 שניות).

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים